مشاوره تلگرامکانال تلگرام
خانه / آموزش / دستور پخت: پنیرِ کفیری در روغن زیتون

دستور پخت: پنیرِ کفیری در روغن زیتون

پنیر کفیری

این توپی‌های پنیری کوچک و متنوع می‌تواند یک میان‌وعده‌ی عالی یا یکی از چاشنی‌ها در کنار ناهار باشند. پنیر کفیری که بدین‌شکل تهیه می‌شود، ماندگاری بیشتری داشته و روغن زیتون نیز طعم و کیفیت فوق‌العاده‌ای را به پنیرتان می‌دهد.

مواد تشکیل‌دهنده

  • حدود ۱ لیتر دوغ کفیر ساده، غلیظ و ترش
  • نیم قاشق چایخوری نمک دریا
  • روغن زیتون
  • افزودنی های گیاهی مختلف بسته به ذائقه‌ی شما

نحوه‌ی پخت:

  1. با استفاده از پارچه‌ی توری، یک صافی ایجاد کرده و آن را در کاسه‌ای قرار دهید. کفیر را داخل این صافی ریخته و انتهای پارچه را ببندید، به گونه‌ای که تشکیل یک کیسه‌ی تخلیه را بدهد. کیسه را آویزان کنید تا به آرامی تخلیه شود.
  2. کفیر را به مدت یک روز آویزان نگه دارید تا تخلیه شود. البته زمانی که پنیر به قوام لازم رسیده و بتوانید آن را به راحتی در کف دستتان گلوله کنید، کفایت می‌کند.
  3. وقتی که پنیر آماده شد، کیسه‌ی تخلیه را باز کرده و پنیر کفیر را داخل یک محفظه یا کاسه‌ی پلاستیکی بریزید.
  4. نمک را مخلوط کرده و به‌خوبی آن را با کفگیر پلاستیکی مخلوط کنید. اگر دوست دارید، ادویه و گیاهان لازمه را اضافه کنید.
  5. پنیر را به صورت گلوله‌های کوچک و به اندازه‌ی تقریبی یک توپ پینگ‌پنگ دربیاورید.
  6. یک محفظه‌ی یک لیتری و تمیز را تا نیمه با روغن زیتون پر کنید. به آرامی این گلوله‌های پنیری را داخل روغن بیاندازید.
  7. وقتی که تمامی پنیرها را به صورت گلوله درآورده و آن‌ها را داخل محفظه‌ی روغن انداختید، درب محفظه را کامل ببندید.
  8. می‌توانید این محفظه را در قفسه یا یخچال نگه‌داری کنید و به طور کلی تا چند ماه هم هیچ تغییری در آن حاصل نمی‌شود.
  9. اگر گلوله‌های پنیری پس از چند هفته شروع به ریزش کردند، به این معناست که پنیرتان را زیادی خشک کرده بودید. می‌توانید یک قاشق چایخوری خامه‌ی تازه به همراه نمک را در سری بعدی اضافه کنید.

2 نظر ها

  1. سلام کفیر برای بیمارانی که نباید غذاهای سردی بخورند مضر هست یا مفید؟

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.