فروشگاه پربیوتیک
کفیرآب (واترکفیر)

طرز تهیه نوشیدنی کفیرآب (واتر کفیر) در منزل

با حداقل وقت و امکانات در خانه کفیرآب تهیه و نوش جان کنید!

چگونه کفیر آب در خانه تهیه کنیم؟ کفیرآب نام نوشیدنی گازدار و خوشمزه ای است که سرشار از پروبیوتیک های مفید می باشد. این نوشیدنی باعث تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد سیستم گوارش می شود. دانه های کفیرآب وظیفه تخمیر و تولید نوشیدنی را برعهده دارند. برخلاف کفیر که در محیط شیر تخمیر می شود ،این محصول نیازی به لبنیات ندارد. دانه های کفیر آب با شکر تغذیه می شوند ، در واقع متابولیسم دانه های کفیر آب از شکر موجود در آن است . پس از تخمیر مقدار بسیارکمی شکر در محصول نهایی باقی می ماند و بیشتر صرف تخمیر و سوخت‌و‌ساز دانه ها می شود.
پکیج کفیرآب

خرید کفیرآب از فروشگاه

آموزش تهیه کفیر آب
به راحتی و با حداقل امکانات در خانه کفیرآب تهیه کنید

کفیرآب فوق العاده است! یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و سارشار از پروبیوتیک که سلامت روده را بهبود می بخشد ، پوست را روشن می کند و انرژی می دهد. ولی بهترین ویژگی تهیه بسیار آسان در خانه است که با حداقل زمان و امکانات قابل تهیه است. این دانه شگفت انگیز برای اولین بار در ایران در وب سایت پربیوتیک معرفی می شود و با افتخار اولین و تنها عرضه کننده این محصول در ایران هستیم.دانه کفیرآب نیز همانند کفیر زنده هستند و با یکبار تهیه ، مدت ها قابل استفاده می باشد. دراین مطلب با خواص این نوشیدنی ، آموزش طرز تهیه در خانه و نحوه خرید آشنا خواهید شد.

کفیر آب چیست؟

کفیرآب سرشار از مخمر ها و باکتری های مفید پروبیوتیک است. به‌راحتی در منزل با استفاده از چند ماده اولیه ساده قابل تهیه و نیازی به لبنیات ندارد. مصرف این نوشیدنی سلامتی را بهبود بخشیده و باعث کند شدن رشد سلول‌های سرطانی می‌شود. این نوشیدنی در اروپا ، آسیای جنوب غربی ، روسیه و ایالات متحده محبوبیت زیادی دارد. طعم و مزه آن فوق العاده خوشمزه بوده و مثل لیموناد دلچسب و سبک است. البته شما می توانید با اضافه کردن میوه های تازه و یا خشک شده مزه آن را طبق ذائقه خودتان تغییر دهید.

کفیرآب
طعم و مزه واترکفیر همراه تکه های میوه بسیار خوشمزه است

برخلاف کفیر معمولی ، که از شیر تهیه می‌شود، دانه های کفیرآب نیازی به لبنیات ندارد. مصرف این نوشیدنی محدودیت ندارد و تمام افراد خانواده می‌توانند استفاده کنند و بهترین جایگزین نوشابه ، ماءالشعیر های گازدار و یا آبمیوه صنعتی می‌باشد.

مصرف کفیر آب فعالیت دستگاه گوارش را بهبود بخشیده و به‌ تناسب اندام شما کمک می‌کند. همچنین با تقویت سیستم ایمنی باعث کند شدن رشد سلول‌های سرطانی می‌شود .واترکفیر کالری کمی دارد و می‌تواند به کاهش وزن کمک کند. تحقیقات متعدد نشان می‌دهند که افزایش باکتری‌های مفید در روده، می‌توانند بر میزان جذب مواد غذایی، اشتها، متابولیسم و وزن بدن تاثیر بگذارند و وزن بدن را سریع‌تر کاهش دهند.

طرز تهیه کفیر آب در خانه

مواد و لوازم مورد نیاز برای تهیه نوشیدنی کفیر آب به شرح زیر می باشد:

  1. قاشق چوبی یا پلاستیکی
  2. یک عدد بطری شیشه ای
  3. یک عدد صافی پلاستیکی
  4. دانه کفیر آب
  5. یک چهارم لیوان شکر سفید یا قهوه ای
  6. دو لیوان آب تصفیه شده
بطری کفیرآب
برای تهیه نوشیدنی پیشنهاد می شود از بطری شیشه ای استفاده کنید

قدم اول:

داخل بطری شیشه ای دو لیوان آب تصفیه شده اضافه کرده و با یک چهارم لیوان (معادل 30گرم) شکر مخلوط کنید. کلر موجود در آب برای باکتری های کفیر آب مناسب نیست. اگر امکان استفاده از آب تصفیه شده ندارید از آب جوشیده و سرد شده استفاده کنید. همچنین بهتر است از شکر ارگانیک استفاده کنید.البته امکان استفاده از شکر سفید یا قهوه ای هم فراهم است. از قند و عسل به هیچ عنوان استفاده نکنید.

بطری کفیر آب
اگر از آب لوله کشی استفاده می کنید برای از بین بردت کلر جوشانده و سرد کید

قدم دوم:

دانه های کفیر آب را با قاشق پلاستیک یا چوبی به محتوی بطری اضافه می کنیم. برای استفاده از کفیر آب به هیچ عنوان نباید از قاشق ، ظروف یا اشیا فلزی استفاده شود.

ساختار و خصوصیات دانه کفیر با کفیرآب کاملاً متفاوت است و امکان استفاده از دانه کفیر به جای کفیر آب و یا بالعکس میسر نیست.
دانه کفیر آب
به هیچ عنوان از قاشق یا ظرف فلزی برای نگهداری دانه ها استفاده نکنید

قدم سوم:

برای تخمیر بهتر می توانید تکه های زنجبیل ، لیموترش ، نعناع تازه و.. به بطری اضافه کنید. این کار باعث گازدار و خوشمرده شدن نوشیدنی شده و خواصش را بیشتر می کند. همچنین می تواند از میوه های خشک شده مثل کشمش که به صورت خانگی بدون استفاده از گوگرد تهیه شده هم استفاده کنید.

لیمو در کفیر آب
برای خوشمزه تر شدن می توانید از برش های میوه و یا کشمش قبل تخمیر استفاده کنید

قدم چهارم:

درب بطری را با پارچه ضخیمی بسته و به محیط تاریکی مثل کابینت آشپزخانه انتقال تا فرایند تخمیر انجام شود.

تخمیر کفیرآب
برای انجام تخمیر حتما در ظرف را خوب ببندید

دمای مناسب تخمیر 23 الی 27 درجه می باشد بعد از 12 الی 18 ساعت تخمیر با قاشق چوبی یا پلاستیکی تمیز نوشیدنی را مخلوط کرده و دوباره با پارچه ضخیمی بسته و به کابینت آشپزخانه جهت ادامه تخمیر انتقال دهید.

قدم پنجم:

بعد از 30 الی 48 ساعت تخمیر، نوشیدنی شما آماده است. قبل از مصرف نیاز است دانه های کفیر آب را جدا کرده تا برای دفعات بعدی استفاده کنید. با هر بار انجام این فرایند دانه های کفیر آب علاوه بر تخمیر محصول ،رشد کرده و حجمشان بیشتر می شود. تکه های میوه ای که در مرحله سوم اضافه کردید جدا کرده و دور بریزید. برای انجام فرایند تخمیر و تولید نوشیدنی نیاز است از میوه های تازه استفاده کرده و هیچگاه از میوه های اضافه شده چندین بار استفاده نکنید.

دانه های کفیرآب
دانه های کفیرآب

برای نگه داری دانه های کفیر به مدت طولانی (تا یک هفته) ، داخل بطری شیشه ای با کمی شکر ارگانیک و آب تصفیه شده اضافه کرده و داخل یخچال قرار دهید.
کفیرآب تهیه شده فاقد قند می باشد و شکر اضافه شده برای تخمیر و سوخت وساز باکتری های مفید مصرف می شود. نوشیدنی تهیه شده را به بطری جدیدی منقل کرده و در یخچال قرار دهید و در طول روز نوش جان فرمایید.

نکات مهم:

  • دست‌ها باید کاملاً تمیز باشد.
  • از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنید.
  • از ظرف یا قاشق فلزی نباید استفاده کرد.
  • کلرآب یا مایعات داغ باعث از بین رفتن دانه ها می شود.
  • به هیچ عنوان از قند یا عسل استفاده نکنید.

نحوه خرید کفیر آب

برای تهیه کفیرآب ابتدا به فروشگاه پربیوتیک مراجعه کرده و محصولات مورد نظر خود را با دکمه افزودن به سبد خرید انتخاب نمائید. تعداد محصولات را مشخص نموده و با انتخاب دکمه تسویه حساب مشخصات دقیق خود را وارد و توسط درگاه رسمی و معتبر بانک ملت پرداخت خود را انجام دهید. محصول خریداری شده کمتر از 48ساعت کاری در سراسر ایران توسط پست پیشتاز تحویل داده خواهد شد. همچنین در صفحه سوالات متدوال می توانید قبل از خرید پاسخ پرسش های خود را مطرح کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و یا ارتباط با کارشناسان می توانید با شماره 02171053511 تماس حاصل نمائید.

نظر شما چیست؟

در نهایت از شما می خواهیم که تجربه خرید خود از این فروشگاه و یا مصرف این نوشیدنی در بخش نظرات با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سلامت کمک کنیم.

رفتن به فروشگاه

4.8/5 - (31 امتیاز)
فروشگاه پربیوتیک

‫29 دیدگاه ها

    1. راد عزیز سلام. بخش زیادی از شکر توسط باکتری ها و مخمرها در فرآیند تخمیر مصرف میشه، به طوری که تنها قند باقیمانده فروکتوز است که حتی بیماران دیابتی هم می‌تونند در صورت تخمیر کامل مصرف کنند. ممنون از همراهیت

  1. بعضی از دونه های کفیر میره کف شیشه بعضیاش میاد بالای اب . کدوماش سالمه ؟ باید اونایی که بالای ابه از اونایی که پایینه جدا کنم؟

    1. بهزاد عزیز سلام. همینطور که خودت اشاره کردی احتمال داره بعضی دانه ها بالا یا پایین ظرف باشند کاملا عادی هستش .در طول مدت زمان تخمیر این دانه ها جابجا هم می شوند. ممنون از همراهیت.

  2. با سلام و خسته نباشید. من میخواستم فقط کفیر اب سفارش بدم ولی انگار تنهایی نمیشه سفارش داد، چرا؟ من قبلا قارچ کفیر و کامبوجا رو ازتون خریدم. ممنون میشم شرایطی فراهم کنین که بشه تنهایی خریدش

    1. نسیم عزیز سلام. طی روزهای آینده امکان تهیه بسته کفیرآب مجدد فراهم میشه. ممنون از همراهیت

    1. دوست خوبم سلام .اگر دانه ها همچنان آب و شکر را تخمیر می کنند، نگران نباشید، هنوز زنده هستند. چند دلیل برای تکثیر نشدن دانه ها وجود دارد:
      تخمیرهای بیش از حد طولانی و نامنظم
      دانه ها در یخچال نگهداری شوند
      دمای تخمیر خیلی بالا یا خیلی پایین
      مواد مغذی کافی نیست
      مقدار زیادی دانه کفیر به نسبت آب و شکر
      با رعایت این نکات و تخمیر های مکرر و منظم (هر 48 ساعت)، دانه های شما دوباره شروع به رشد می کنند. ممنون از همراهیت

      1. سلام خداقوت
        این نوشیدنی رو چه مدت میتونیم نگه داریم؟ داخل یخچال و بیرون یخچال؟
        ممنون میشم توضیح بدین

        1. سعیده عزیز سلام. باکتری های مفید پروبیوتیک طول عمر محدودی دارند . پیشنهاد میشه نوشیدنی که تهیه می‌کنید در کمتر از سه روز مصرف کنید.برای نگهداری نوشیدنی می‌تونین از یخچال کمک بگیرید ولی برای تخمیر باید خارج از یخچال باشه. ممنون از همراهیت

  3. با سلام و خسته نباشید. من میخواستم کفیر اب رو ازتون بخرم ولی قبل از اون میخواستم بدونم این نوشیدنی چقدر گازدار میشه و گازش در حد نوشابه هاییه که در بازار هست ؟ چون من معده حساسی دارم و وقتی از کامبوجا استفاده کردم باعث اذیت معده ام شد. ممنون میشم راهنماییم کنین

    1. نسیم عزیز سلام. تنها در صورتی که شما از فرایند تخمیر ثانویه استفاده کنید نوشیدنی شما گازدار خواهد شد . در این روش (که پس از تخمیر اولیه انجام می شود) بعد از جدا کردن دانه های کفیرآب ، نوشیدنی آماده شده را به همراه تکه های میوه به بطری جدیدی منتقل و در آن را می بندیم تا بعد از گذشت چند روز به صورت طبیعی گازدار شود. البته این گازدار شدن نوشیدنی بر خلاف نوشابه های صنعتی مضر نیست. ولی اگر معده حساسی دارین میتونین از این فرایند استفاده نکنید. ممنون از همراهیت

  4. سلام توی فیلم در اخر درب ظرف بسته میشه ولی توی متن نوشتین با پارچه ببندیمش؟ کدوم درسته؟

  5. سلام
    آیا حتما باید از شکر ارگانیک استفاده کنیم، اگر از شکر معمولی که روزانه مصرف میکنیم استفاده کنیم عمل تخمیر انجام نمیشه

    1. سلام آرمین عزیز.اگه دسترسی نداری میتونی از شکر سفید یا قهوه ای هم استفاده کنی. ممنون از همراهیت

  6. سلام روز بخیر
    توی ویدئو آموزشی که گذاشتین توی این صفحه میگه که ۵-۷ روز طول میکشه فرایند تخمیر ، توی بروشور و سایت شما حداکثر ۴۸ ساعت
    این تفاوت برای چی هست ؟‌

    1. نیما عزیز سلام.
      مدت زمان تخمیر کاملا بستگی به مواد اولیه ای که اضافه می کنید و طعم مورد نظر شما داره. هرچه زمان تخمیر بیشتر بشه ، میزان شیرینی نوشیدنی کمتر میشه. ممنون از همراهیت

  7. سلام.آب کفیری که درست می کنم گازدار نمیشه و مزه خنثی داره مگه نباید گاز دار بشود؟

    1. سلام نیما عزیز.
      برای گازدار شدن بیشتر نوشیدنی میتونین حین تخمیر تکه های میوه تازه یا خشک اضافه کنید. همچنین اگه بعد از تخمیر و جداکردن دونه ها کفیر آب ، نوشیدنی رو یک روز خارج یخچال در بطری در بسته نگهداری کنید خوشمزه و گازدار تر میشه. ممنون از همراهیت

  8. درود بر شما میخواستم بدونم آیا برای تهیه کفیر آب اگه احیانا شکر زیادتر از حد بریزیم برای قارچها ضرر داره؟ یا نه و شکر زیاد چه تاثیری روی کیفیت شربت میتونه داشته باشه…

    1. سلام حامد عزیز.
      برای درست کردن نوشیدنی حتما نسبت آب و شکر و دانه های کفیرآب رو رعایت کنید. طی هفته ها و ماه های آینده مقدار دانه های شما بیشتر میشه طبیعتا مقدار شکر بیشتری نیاز هستش. در کل استفاده از شکر بیش از حد تاثیر مثبتی بر محصول نهایی و یا رشد دانه ها نخواهد داشت. ممنون از همراهیت.

    1. سلام لیلا عزیز.
      با توجه به دستورالعملی که توضیح داده شد می تونید نوشیدنی تهیه کنید . اگر تمایل داشتید مدتی استفاده نکنید می تونید داخل آب جوشانده و سرد شده (بدون کلر) و مقداری شکر به مدت یک هفته داخل یخچال نگهداری کنید. ممنون از همراهیت

      1. با سلام، منم تهیه کردم ،یعنی میشه هم موقعی ک تخمیر میشه میوه اضاف کرد و هم وقتی ک کامل درست شد و صافش کردیم و خواستیم بزاریم توی یخچال؟ و اینکه فقط میوه خشک میشه استفاده کرد؟ و اینکه میشه چوب دارچین هم بهش اضاف کرد؟ ممنونم

        1. افروز عزیز سلام.
          پیشنهاد می‌کنیم زمان تخمیر بیشتر از میوه خشک مثل توت ، کشمش و.. استفاده کنید و بعد از جدا کردن دونه های کفیرآب در صورت تمایل می‌تونین میوه های تازه استفاده کنید. ممنون از همراهیت

  9. خیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون. هیچ سایت یا کتابی مثل شما کامل توضیح نداده . ممنون

    1. سلام دوست خوبم .
      بعد تخمیر و جدا کردن دونه های کفیرآب هرمیوه ای که خواستید می تونین اضافه کنید محدودیتی نداره. ممنون از همراهیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

محدود

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds