فروشگاه پربیوتیک
پرسش های متداول

پرسش‌و‌پاسخ و تالار گفت‌و‌گو کفیر ،کامبوجا و کفیرآب

پاسخ به پرسش های کاربران و در رابطه با کفیر ، کامبوجا و کفیرآب

پاسخ سوالات شما احتمالا در متن پایین موجود است، در غیر این‌صورت می‌توانید سوالات خود را از طریق بخش نظرات (انتهای همین صفحه) با ما در میان بگذارید.

قارچ کفیر و کامبوجا چه خاصیت هایی دارند؟

منشا کفیر به بیش از 2000سال پیش بر میگردد.برای اوّلین بار چوپانان ساکن کوه های قفقاز این نوشیدنی با ارزش را کشف کردند قارچ کفیر. از نظرشکل ظاهری شبیه به گل کلم و به رنگ سفید بوده و شیر را تخمیر و به ماست و دوغ کفیر تبدیل می‌کند و برای سلامتی بسیاری دارد .

کامبوجا یک منبع غذایی و نوعی نوشیدنی شفابخش باستانی بر مبنای چای سبز است که با نوعی باکتری و قارچ مفید، تخمیر پیدا میکند که منشا آسیایی دارد. این معجون در طی مسیر خود تا دنیای غرب شگفتی های درمانی زیادی را از خود نشان داد. در پی درمان بیماری های جدید نام هایی چون قارچ معجزه گر و اکسیر طول عمر به آن داده شد.

به چه نکاتی هنگام خرید قارچ کفیر و کامبوچا باید توجه کرد؟

کیفیت دانه های کفیر اهمیت بسیار زیادی دارند.اگر دانه های کفیر خریداری شده شما کیفیت مطلوبی داشته باشد شما به مدت چندین سال می توانید از این محصول استفاده کنید بدون آنکه نیاز به خرید مجدد داشته باشید.این موضوع در مورد کامبوجا نیز صدق می کند.کفیر و کامبوجا قابل تکثیر بوده و در صورت خرید از منابع معتبر مدت ها قابل استفاده است.

بسته های ارسالی شما چند گرمی هستند؟

برخلاف باور رایج در خرید محصول کفیر (و حتی کامبوچا) مقدار و وزن محصول اهمیتی چندانی نداشته بلکه کیفیت مهم است. زیرا در صورتی تهیه قارچ با کیفیت امکان رشد و پرورش این محصول وجود دارد.

چگونه می توان از کیفیت قارچ کفیر یا کامبوجا اطمینان حاصل کرد؟

سایت پربیوتیک اولین عرضه کننده قارچ کفیر و کامبوجا در ایران با ده سال سابقه و همچنین تنها دارنده نماد اعتماد الکترونیکی عرضه این محصول در سطح کشور می باشد.این محصول پس از شناسایی قارچ های با کیفیت ممتاز و با رعایت دقیق نکات بهداشتی به روش کاملا سنتی (برخلاف دیگر عرضه کنندگان که محصول را در محیط آزمایشگاه کشت می کنند) آماده عرضه می شود. تضمین بازپرداخت کل هزینه در صورت عدم رضایت ، مشاوره رایگان تلفنی و پشتیبانی خریداران بخشی دیگر از خدمات پربیوتیک می باشد.

در زمان ارسال تا رسیدن محصول ، آیا آسیب نمی بیند؟

به هیچ عنوان! بسته بندی محصول به نحوی صورت می گیرد که در فرایند حمل یا ارسال کالا آسیب ندیده و کاملا سالم به دست شما برسد.سایت پربیوتیک سرویس گارانتی ارسال مجدد نیز فراهم کرده تا بسته هایی که به هر دلیلی اعم از تاخیر شرکت پست در توزیع ، بسته بندی اشتباه و.. مجدداً بصورت رایگان ارسال شود.

آیا امکان پرداخت هزینه پس از دریافت کالا وجود دارد؟

با توجه به کاهش هزینه های تحمیلی به خریدار و ارائه مجوز های مربوطه و سابقه فعالیت درخشان سایت پربیوتیک ، مشتریان گرامی می توانند با اطمینان کامل خرید خود را انجام داده و ظرف 24 الی 48 ساعت محصول خود را از طریق سرویس پست تحویل بگیرند.همچنین می توانید نظرات خریداران را نیز مطالعه بفرمائید.

نحوه تهیه و مصرف قارچ کفیر یا کامبوجا چگونه است؟

پس از انجام خرید و دریافت محصول از سایت پربیوتیک علاوه بر اقلام مورد نیاز ، بروشور آموزشی نیز همراه محصول موجود می باشد که نحوه تولید نوشیدنی ، تکثیر محصول و مصرف آن بصورت کامل توضیح داده شده است.علاوه بر این در صورت بروز هرگونه سوال یا مشکل می توانید از طریق پشتیبانی سایت ، تلگرام یا تماس تلفنی با کارشناسان در ارتباط باشید.

آیا خود قارچ کفیر یا کامبوچا قابل خوردن می باشد؟

پاسخ منفی است.خود قارچ کفیر یا کامبوچا قابل خوردن نبوده و فقط نوشیدنی تولیدی این دو محصول قابل استفاده می باشد.

کدام یک از دو محصول کفیر و کامبوچا خواص بیشتری دارند؟

تاثیرات استفاده و مصرف نوشیدنی کفیر و کامبوجا کاملا ملموس است .کفیر و کامبوجا از منابع سرشار پروبیوتیک و به نوعی مکمل یکدیگر هستند پیشنهاد ما استفاده همزمان نوشیدنی کفیر و کامبوجا (اوایل صبح یک پنجم استکان کامبوچا با آب فراوان و نوشیدن کفیر در ظهر ویا شب به میزان دلخواه)بوده تا از حداکثر خواص این دو محصول بهره مند شوید.

من دارو مصرف می کنم آیا نوشیدنی کفیر یا کامبوجا هم می توانم استفاده کنم؟

تاثیر مثبت کفیر و کامبوجا در روند درمان برخی بیماری ها کاملاً ثابت شده با این حال توصیه می شود برای دریافت اطلاعات کامل با پزشک معالج خود مشورت کنید.

برای افراد دیابتی مصرف کفیر و کامبوجا مفید است؟

ديابت زماني به‌وجود مي‌آيدكه در بدن شما به اندازه كافي انسولين توليد نشود يا از انسولين توليد‌شده دربدن به‌طور مؤثري استفاده نشود.تحقیقات دانشمندان ثابت کرده است مصرف نوشیدنی کامبوجا در نگهداری سطح قندخون در محدوده طبیعی و بهبود فشارخون بالا و کلسترول تاثیر بسیار مثبتی داشته است .

مصرف دوغ کفیر چه تاثیری در بیماری‌های التهابي روده ، سندرم روده تحریک‌پذیر و درمان یبوست دارد؟

ماست دوغ طبیعی کفیر دارای میکروارگانیسم‌های زنده اي هستند كه اثرات مفيدي بر سلامت دستگاه گوارش دارند و اين كار را از طريق تعديل فلور ميكروبي روده انجام می‌دهند. در حال حاضر شواهد خوبي در مورد اثرات درماني کفیر در اسهال عفوني، اسهال ناشي از مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها و عدم تحمل لاكتوز ،درمان بیماری‌های التهابي روده، سندرم روده تحریک‌پذیر، يبوست، آلودگي به هليكوباكترپيلوري و پيشگيري از سرطان كولون به‌دست آمده است.

مصرف این محصولات چه تاثیری داشته و آیا برای اشخاص بیمار مناسب است؟

میلیون ها نفر در سراسر جهان در راستای جلوگیری یا بهبود بیماری نوشیدنی کفیر یا کامبوجا مصرف می کنند . اکثر خریداران محترم پس از چند دوره استفاده از محصول طی تماس تلفنی یا درج نظر در سایت بهبود روند درمان یا سلامتی خود را ابراز می کنند.مصرف نوشیدنی کفیر برای تمام اقشار جامعه من جمله کودکان ، بزرگسالان ، افراد مسن و از همه مهم تر زنان باردار مفید می باشد.مصرف کامبوچا مختص بزرگسالان بوده و با توجه به دستورالعمل همراه محصول بایستی مصرف شود. درصورتی که داروی خاصی مصرف می کنید قبل از مصرف حتما با پزشک خود مشورت کنید.
3.5/5 - (53 امتیاز)
فروشگاه پربیوتیک

نوشته های مشابه

‫8 دیدگاه ها

  1. با سلام
    اگه قارچ کفیر رو داخل شیر بذاریم برا تهیه دوغ کفیری که میخواستیم و اشتباها به جای دو روز حدود یه هفته بمونه میشه از اون دوغ کفیر رو استفاده کرد یا نه؟

    1. احمد عزیز سلام. نهایت زمانی که میتونین به دونه ها برای تخمیر فرصت بدید 72ساعت هستش . دونه هارو با آب بدون کلر بشویید و بررسی کنید اگه طبق توضیحات بروشور سالم باشند مجدد می‌تونین استفاده کنید. ممنون از همراهیت

  2. سلام بعد از اینکه کفیر شیر درست شد اگر مدتی کفیر شیر نخواهیم دانه های کفر را چجوری نگهداری کنیم؟

    1. مهرافروز عزیز سلام . میتونین دونه هارو داخل مقداری شیر تازه داخل یخچال تا یک هفته نگهداری کنید. در این روش مجددا قابل استفاده هستند . ممنون از همراهیت

  3. سلام. برای تهیه کفیر آب و کامبوجا استفاده از شکر ضروری هست؟؟؟ میشه شکر رو با عسل جایگزین کرد؟

    1. سلام نازنین عزیز. نگران شکر اضافه شده نباشید چون صرف تخمیر و سوخت‌وساز قارچ ها میشه و عملا نوشیدنی نهایی مقدار بسیار کمی شیرینی داره که حتی با تخمیر بیشتر میشه به صفر رسوند. عسل به دلیل خاصیت آنتی بیوتیک طبیعی که داره توضیخ نمیشه. ممنون از همراهیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

محدود

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds