فروشگاه اینترنتیکانال تلگرام
خانه / پرسش های متداول / سوالات متداول پیش از خرید کفیر و کامبوچا

سوالات متداول پیش از خرید کفیر و کامبوچا

پاسخ سوالات شما احتمالا در متن پایین موجود است، در غیر این‌صورت می‌توانید سوالات خود را از طریق ارسال ایمیل به آدرس: info[@]prebiotic.ir و یا دربخش نظرات با ما در میان بگذارید باسپاس.

سوالات متداول پربیوتیک

 

قارچ کفیر و کامبوچا چه خاصیت هایی دارند؟

قارچ کفیر و کامبوچا چه خاصیت هایی دارند؟

منشا کفیر به بیش از ۲۰۰۰سال پیش بر میگردد.برای اوّلین بار چوپانان ساکن کوه های قفقاز این نوشیدنی با ارزش را کشف کردند قارچ کفیر. از نظرشکل ظاهری شبیه به گل کلم و به رنگ سفید بوده و شیر را تخمیر و به ماست تبدیل می‌کند و خواص طبی بسیاری دارد .

کامبوجا یک منبع غذایی و نوعی نوشیدنی شفابخش باستانی بر مبنای چای سبز است که با نوعی باکتری و قارچ مفید، تخمیر پیدا میکند که منشا آسیایی دارد. این معجون در طی مسیر خود تا دنیای غرب شگفتی های درمانی زیادی را از خود نشان داد. در پی درمان بیماری های جدید نام هایی چون قارچ معجزه گر و اکسیر طول عمر به آن داده شد.

به چه نکاتی هنگام خرید قارچ کفیر و کامبوچا باید توجه کرد؟

به چه نکاتی هنگام خرید قارچ کفیر و کامبوچا باید توجه کرد؟

کیفیت دانه های کفیر اهمیت بسیار زیادی دارند.اگر دانه های کفیر خریداری شده شما کیفیت مطلوبی داشته باشد شما به مدت چندین سال هم می توانید از این محصول استفاده کنید بدون آنکه نیاز به خرید مجدد داشته باشید.این موضوع در مورد کامبوجا نیز صدق می کند.

بسته های ارسالی شما چند گرمی هستند؟

بسته های ارسالی شما چند گرمی هستند؟

برخلاف باور رایج در خرید محصول کفیر (و حتی کامبوچا) مقدار و وزن محصول اهمیتی چندانی ندارد.زیرا در صورتی تهیه قارچ با کیفیت امکان رشد و پرورش این محصول وجود دارد.

چگونه می توان از کیفیت قارچ کفیر یا کامبوجا اطمینان حاصل کرد؟

چگونه می توان از کیفیت قارچ کفیر یا کامبوجا اطمینان حاصل کرد؟

سایت پربیوتیک اولین عرضه کننده قارچ کفیر و کامبوچا در ایران با ده سال سابقه و همچنین تنها دارنده نماد اعتماد الکترونیکی عرضه این محصول در سطح کشور می باشد.این محصول پس از شناسایی قارچ های با کیفیت ممتاز و با رعایت دقیق نکات بهداشتی به روش کاملا سنتی (برخلاف دیگر عرضه کنندگان که محصول را در محیط آزمایشگاه کشت می کنند) آماده عرضه می شود.

در زمان ارسال تا رسیدن محصول ، آیا آسیب نمی بیند؟

در زمان ارسال تا رسیدن محصول ، آیا آسیب نمی بیند؟

به هیچ عنوان! بسته بندی محصول به نحوی صورت می گیرد که در فرایند حمل یا ارسال کالا آسیب ندیده و کاملا سالم به دست شما برسد.سایت پربیوتیک سرویس گارانتی ارسال مجدد نیز فراهم کرده تا بسته هایی که به هر دلیلی اعم از تاخیر شرکت پست در توزیع ، بسته بندی اشتباه و.. مجدداً بصورت رایگان ارسال شود.

آیا امکان پرداخت هزینه پس از دریافت کالا وجود دارد؟

آیا امکان پرداخت هزینه پس از دریافت کالا وجود دارد؟

با توجه به کاهش هزینه های تحمیلی به خریدار و ارائه مجوز های مربوطه از سوی سایت پربیوتیک ، مشتریان گرامی می توانند با اطمینان کامل خرید خود را انجام داده و ظرف ۲۴ الی ۴۸ ساعت محصول خود را از طریق سرویس پست تحویل بگیرند.

نحوه تهیه و مصرف قارچ کفیر یا کامبوچا چگونه است؟

نحوه تهیه و مصرف قارچ کفیر یا کامبوچا چگونه است؟

پس از انجام خرید و دریافت محصول از سایت پربیوتیک علاوه بر اقلام مورد نیاز ، بروشور آموزشی نیز همراه محصول موجود می باشد که نحوه تولید نوشیدنی ، تکثیر محصول و مصرف آن بصورت کامل توضیح داده شده است.علاوه بر این در صورت بروز هرگونه سوال یا مشکل می توانید از طریق پشتیبانی سایت ، تلگرام یا تماس تلفنی پاسخ کارشناسان را دریافت کنید.

آیا خود قارچ کفیر یا کامبوچا قابل خوردن می باشد؟

آیا خود قارچ کفیر یا کامبوچا قابل خوردن می باشد؟

پاسخ منفی است.خود قارچ کفیر یا کامبوچا قابل خوردن نبوده و فقط نوشیدنی تولیدی این دو محصول قابل استفاده می باشد.

کدام یک از دو محصول کفیر و کامبوچا خواص بیشتری دارند؟

کدام یک از دو محصول کفیر و کامبوچا خواص بیشتری دارند؟

شما با نوشیدن هر یک از این محصولات اثراتش را در طول روز مشاهده خواهید کرد.کفیر و کامبوچا به نوعی مکمل یکدیگر هستند پیشنهاد ما استفاده همزمان نوشیدنی کفیر و کامبوچا (صبح ناشتا یک پنجم استکان کامبوچا با آب فراوان و نوشیدن کفیر در ظهر ویا شب به میزان دلخواه)بوده تا از حداکثر خواص این دو محصول بهره مند شوید.

من دارو مصرف می کنم آیا نوشیدنی کفیر یا کامبوجا هم می توانم استفاده کنم؟

من دارو مصرف می کنم آیا نوشیدنی کفیر یا کامبوجا هم می توانم استفاده کنم؟

تاثیر مثبت کفیر و کامبوجا در روند درمان برخی بیماری ها کاملاً ثابت شده با این حال توصیه می شود برای دریافت اطلاعات کامل با پزشک معالج خود مشورت کنید.

مصرف این محصولات چه تاثیری داشته و آیا برای اشخاص بیمار مناسب است؟

مصرف این محصولات چه تاثیری داشته و آیا برای اشخاص بیمار مناسب است؟

میلیون ها نفر در سراسر جهان در راستای جلوگیری یا بهبود بیماری نوشیدنی کفیر یا کامبوجا مصرف می کنند . اکثر خریداران محترم پس از چند دوره استفاده از محصول طی تماس تلفنی یا درج نظر در سایت بهبود روند درمان یا سلامتی خود را ابراز می کنند. می توانید بخشی از نظرات خریداران را اینجا  مطالعه بفرمایید. مصرف نوشیدنی کفیر برای تمام اقشار جامعه من جمله کودکان ، بزرگسالان ، افراد مسن و از همه مهم تر زنان باردار مفید می باشد.مصرف کامبوچا مختص بزرگسالان بوده و با توجه به دستورالعمل همراه محصول بایستی مصرف شود. درصورتی که داروی خاصی مصرف می کنید قبل از مصرف حتما با پزشک خود مشورت کنید.
سوالات متداول پیش از خرید کفیر و کامبوچا
۵ (۱۰۰%)star 2

29 نظر ها

  1. آیا از خود کفیر (بدون قارچ) میشه به عنوان مخمر استفاده کرد؟

  2. باسلام
    میشه از چایی سبز واسه تکثیر استفاده کرد؟اگه میشه مقدارش چقدر باید باشه؟
    از قارچ های قدیمی و جدید همزمان داخل یک ظرف برای تکثیر میشه استفاده کرد؟
    ممنون

  3. با سلام
    بله از چای سبز نیز میتوان در تهیه نوشیدنی کامبوچا استفاده کرد.مقدار یکسان می باشد(طبق گفته بروشور)
    پیشنهاد ما استفاده از ظروف مختلف می باشد تا درصورت خراب شدن یکی از بقیه استفاده کنید.

  4. باسلام
    علت نازک بودن قارچ جدید بعد از ۱۵ روز چیه؟(تقریبا ۱ میلی متر)و چیکارکنیم قارچ جدید ضخیم بشه؟
    واینکه علت تشکیل حباب در زیر یا روی قارچ طبیعیه یا علت خاصی داره؟
    چیکار کنیم که جرم چای در شربت جمع نشه که شک کنیم که این کپک است یا نه؟
    ممنون

    • با سلام خدمت شما
      نازک بودن لایه جدید به عواملی مانند قطر دهانه ، جنس ،دمای محیط ، خلوص مواد اولیه مورد استفاده بستگی داره.درصورت رعایت قطعا لایه ضخیم و با کیفیتی خواهید داشت. البته ضخامت ۳-۴ میل هم برای تخمیر های بعدی کفایت میکند.
      حباب های زیر لایه بابت تولید گاز ایجاد می شوند و گاها از لبه های لایه جدید به سطح نیز وارد می شوند. مشکل خاصی نداره.
      جرم چایی تنها در زیر لایه تشکیل شده و باعث تجمع ناخالصی ها شده که شما در جداسازی محصول به راحتی آن را دور ریخته و از محصول خالص استفاده میکنید.
      روی سطح لایه به هیچ عنوان نباید دارای ناخالصی (مانند کپک های رنگی و.. )بوده در این صورت محصول خراب شده و از دیگر لایه های ارسالی باید استفاده کنید.

  5. باسلام
    باتشکر از کارشناسان محترم خصوصا جناب محبی عزیز که با حوصله و دقت تمام جواب سوالهای مارو دادن.
    لطفا اگه میشه در مورد کفیر آبی بیشتر توضیح بدید که مراحل انجام آن به چه صورتی هست.؟
    ممنون

    • با سپاس و پوزش بابت مشکل بوجود آمده و تاخیر در پاسخگویی.
      مقالات متعددی در مورد کفیر آبی برای اولین بار توسط این وبسایت ترجمه و موجود می باشد.
      بزودی عرضه این نوع کفیر نیز محیا می گردد.

  6. باسلام و احترام
    لطفا در مورد کپک کامبوجا بیشتر توضیح بدبد و عواملی که باعث کپک میشوند رو بگید و مهمتر از اون تصاویری از انواع کپک در سایتتون بزارید.بزرگترین نگرانی ما توو زمینه کامبوجا فقط کپک زدنش هست.
    ممنون

    • با سلام.
      دلیل اصلی کپک کامبوچا وجود آلودگی در ظروف ، مواد اولیه از جمله چای ، شکر و یا ورود آلودگی از طریق پشه با داخل ظرف می باشد که با بستن پارچه می توان جلوگیری کرد.

  7. سلام و وقت بخیر
    آیا این لایه ای که روی مایع تشکیل می شه همون سلولز هستش؟

    • با سلام.
      همانطور که در بروشور اشاره شده از هر لایه کامبوچا چهار بار می توانید استفاده کنید پس از این دوره از لایه های جدیدی که خودتان پرورش داده اید می توانید استفاده کنید.
      لایه روی مایع در حقیقت لایه جدید کامبوچا حاصل تخمیر می باشد.

  8. من کامبوچایی که از این سایت خریدم دقیقا طبق برگه راهنمای داخل بسته درست کردم خیلی خوب در اومد اصلا کپک نزد و تا الان چندین سری درست کردم.

  9. سلام،کفیر من بعد از جند بار استفاده کردن دیگر درشت نیستند،انگار خورد شده اند و ماست تولید شده هم غلظت قبلی را ندارد.لطفا راهنمایی ام فرمایید

    • با سلام.نحوه جداسازی دانه ها از شیر تخمیر شده تاثیر زیادی در اندازه دانه ها دارد جداسازی نامناسب باعث ریز شدن دانه ها می شود.همچنین سعی کنید از شیر با کم چرب استفاده کنید.چه زمانی شما محصول را خریداری کرده اید؟چه مقدار شیر اضافه کرده و زمان تخمیر چه میزان است؟در چه مکانی نگهداری می کنید و از چه نوع شیری استفاده می کنید؟با پاسخ به سوالات فوق کارشناس سایت راهنمایی های لازم را ارائه خواهد داد.
      با تشکر

  10. با سلام و عرض خسته نباشید
    من پارسال به انگل ژیاردیا مبتلا شدم که علایمی مانند کاهش وزن،خستگی ،نفخ و قار و قور شکم،مدفوع شل و آبکی داشتم. با خوردن قرص مترونیدازول کمی بهبودی حاصل شد. اما از آن زمان تا الان همان علایم اما به میزان خفیف و کمتر را دارم. اخیرا دوباره همان علایم برگشته و شکمم هم بزرگتر شده است. چند بار آزمایش دادم اما ژیاردیا ندارم. دکتر گفته احتمالا کولیت روده دارم خودم فکر کنم تحت تاثیر انگل ژیاردیا و قرص مترونیدازول که شاید باعث از بین رفتن تمام باکتریهای مفید روده شده باشه به این وضع دچار شدم . و به این نتیجه رسیدم که باید برای جبران آن از پروبیوتیکهایی نظیر کامبوچا استفاده کنم. میخواستم نظر شما را در این مورد بدونم. آیا تجربه یا اطلاعی در این گونه موارد دارید؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر فراوان

    • باسلام.مصرف کفیر و کامبوچا با افزایش تعداد باکتری های مفید روده تاثیر زیادی در درمان و بهبود دارد.
      یکی از خریداران در گفتگو با سایت ما اعلام کرد که متاسفانه به علت این مشکل حتی امکان خارج شدن از منزل برای خرید جزئی را نداشته با مصرف این دومحصول علائم بیماری کمتر و روند بهبودی حاصل شد.
      برای دریافت اطلاعات بیشتر این ویدیو را مشاهده فرمایید. تاثیرات مصرف پروبیوتیک ها

  11. چگونه باید سفارشات خرید را پیگیری کرد ؟

  12. سلام
    من کامبوجا رو تهیه کردم و خیلی خوشمزه و دلچسب بود طرز تهیه هم خیلی آسون تر از چیزی بود که فکر میکردم ممنون

  13. با سلام به نظر شما برای مرحله پیش دیابت و فشار خون کامبوجا و کفیر بهتره یا گانودرما ؟

  14. سلام لطفا ادرس فروشگاه را مرقوم فرمایید

  15. سلام دوستان
    این مطلب رو برای کسانی مینویسم که مشکل دردهای عضلانی به دلیل کمبود ویتامین ب دارند

    این مشکل رو خودم هم داشتم خصوصا در زانوهام و متاسافنه مجبور بودم از امپول ویتامین ب۱۲ و قرص استفاده کنم
    اما به جرات میگم خدا رو هزار مرتبه شکر از وقتی کفیر مصرف میکنم کلا مشکل برطرف شده

    لذا به این عزیزان پیشنهاد میکنم از قارچ کفیر استفاده کنند .
    دوستان خواهشا تجربیاتتون رو بنویسید شاید بدرد یک بنده خدایی که دچار مشکل هستش بخوره و مشکلش حل بشه . ثواب داره

  16. سلام روز بخیر سوال داشتم من با قارچ کفیر دوغ درست کردم اما متاسفانه یه طعم شیرین و تمام دوغ حالت رگه رگه شده بود و هیچ شباهتی به دوغ نداشت لطف میکنید راهنمایی کنید ممنون میشم

    • باسلام. وقت بخیر
      زمان تهیه دوغ کفیر به دمای محیط توجه داشته باشید و مقدار شیری که به دانه های کفیر اضافه می کنید متناسب باشد. زمان تخمیر دوغ کفیر چه میزان بوده است؟ از چه نوع شیری استفاده کردید؟

  17. سلام روز بخیر با راهنمایی کارشناستون من موفق شدم یه دوغ خیلی خوشمزه درست کنم . واقعا ممنونم از محصولات خیلی باکیفیتتون و ممنون از کارشناس محترم که وقت گذاشتن و خیلی خوب راهنمایی کردن

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.