فروشگاه اینترنتیکانال تلگرام
خانه / آموزش / کفیر با سالاد سیب‌زمینی

کفیر با سالاد سیب‌زمینی

کفیر سرشار از باکتری های مفید پروبیوتیک است و تاثیرات محسوسی برای سلامتی دارد همچنین كفير منبع كامل پروتئين بوده و حاوي تعداد زيادي از اسيدهاي آمينه ضروري بدن می باشد.دستور پخت سالاد سیب‌زمینی سرشار از پروبیوتیک که از دانشکده‌ی آشپزی سنتی آمده، یک میان‌وعده‌ی عالی است که می‌تواند به افزودن باکتری های مفید به سیستم گوارش شما یاری برساند. این غذا خوشمزه، ساده و از همه مهم‌‎تر مغذی است.

کفیر با سالاد سیب‌زمینی

مواد تشکیل‌دهنده

  • یک پیمانه کفیر ساده و خانگی  کفیر چیست؟
  • سه عدد سیب‌زمینی متوسط و ارگانیک
  • یک پیاز ارگانیک کامل
  • دوساقه کرفس ارگانیک
  • یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو و مقداری نمک هیمالیایی
  • چهار عدد عدد تخم‌مرغ کاملاً پخته و محلی (اختیاری)
  • زیتون‌های تکه‌تکه (اختیاری)
  • جعفری یا شوید برای چاشنی (بسته به ذائقه‌ی شما)

نحوه تهیه

  1. نمک و آب‌لیمو را داخل کفیر بریزید و سپس آن‌قدر آن را هم بزنید تا به قوام کافی برای استفاده در روی سالاد برسد.
  2. در یک کاسه، مقداری نمک را به آب اضافه کنید و سیب‌زمینی‌ها را بپزید تا اینکه نرم شوند. می‌توانید پس از آن تخم‌مرغ‌ها را بپزید. وقتی کارتان تمام شد، اجازه دهید که سیب‌زمینی‌ها و تخم‌مرغ‌ها خنک شوند و آن‌ها را تکه‌تکه کنید.
  3. پیاز، کرفس و زیتون را خرد کنید و آن‌ها را با سیب‌زمینی و تخم‌مرغ داخل یک کاسه بریزید.
    مخلوط کفیر را اضافه و به آرامی آن را پخش کنید تا سیب‌زمینی‌ها خرد نشوند.
  4. نمک همیالیایی را برای طعم اضافه کنید.

پیشنهاد شما چیست؟

در نهایت از شما می خواهیم که تجربه خود از مصرف نوشیدنی کفیر و یا استفاده در غذاهای مختلف را در بخش نظرات با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سطح سلامت کمک کنیم.

کفیر با سالاد سیب‌زمینی
۵ (۱۰۰%)star 3

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.