کفیر سرشار از باکتری های مفید پروبیوتیک است و تاثیرات محسوسی برای سلامتی دارد همچنین كفير منبع كامل پروتئين بوده و حاوي تعداد زيادي از اسيدهاي آمينه ضروري بدن می باشد.دستور پخت سالاد سیبزمینی سرشار از پروبیوتیک که از دانشکدهی آشپزی سنتی آمده، یک میانوعدهی عالی است که میتواند به افزودن باکتری های مفید به سیستم گوارش شما یاری برساند. این غذا خوشمزه، ساده و از همه مهمتر مغذی است.
تهیه کفیر ساده است و تلاش چندانی نمیخواهد. تنها باید استارتر برای شروع کار داشته باشید. برای تهیه دانه های کفیر اصل با کیفیت ممتاز میتوانید به فروشگاه پربیوتیک مراجعه بفرمایید .
حتماً بخوانید
پیشنهاد ویژه
مواد تشکیلدهنده
- یک پیمانه کفیر ساده و خانگی
- سه عدد سیبزمینی متوسط و ارگانیک
- یک پیاز ارگانیک کامل
- دوساقه کرفس ارگانیک
- یک قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری نمک هیمالیایی
- چهار عدد عدد تخممرغ کاملاً پخته و محلی (اختیاری)
- زیتونهای تکهتکه (اختیاری)
- جعفری یا شوید برای چاشنی (بسته به ذائقهی شما)
دستورالعمل تهیه
- نمک و آبلیمو را داخل کفیر بریزید و سپس آنقدر آن را هم بزنید تا به قوام کافی برای استفاده در روی سالاد برسد.
- در یک کاسه، مقداری نمک را به آب اضافه کنید و سیبزمینیها را بپزید تا اینکه نرم شوند. میتوانید پس از آن تخممرغها را بپزید. وقتی کارتان تمام شد، اجازه دهید که سیبزمینیها و تخممرغها خنک شوند و آنها را تکهتکه کنید.
- پیاز، کرفس و زیتون را خرد کنید و آنها را با سیبزمینی و تخممرغ داخل یک کاسه بریزید.
مخلوط کفیر را اضافه و به آرامی آن را پخش کنید تا سیبزمینیها خرد نشوند. - نمک همیالیایی را برای طعم اضافه کنید.
پیشنهاد شما چیست؟
در نهایت از شما می خواهیم که تجربه خود از مصرف نوشیدنی کفیر و یا استفاده در غذاهای مختلف را در بخش نظرات با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سطح سلامت کمک کنیم.