فروشگاه پربیوتیک
دستور پخت

طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی با سس کفیر ساده و خوشمزه

در چند دقیقه سالاد سیب‌زمینی با سس کفیر بسیار خوشمزه درست کنید !

کفیر سرشار از باکتری های مفید پروبیوتیک است و تاثیرات محسوس زیادی برای سلامتی دارد. این نوشیدنی منبع كامل پروتئين بوده و حاوي تعداد زيادي از اسيدهاي آمينه ضروري بدن می باشد. در این مقاله دستور پخت سالاد سیب‌زمینی سرشار از پروبیوتیک را آموزش می دهیم که یک میان‌وعده‌ی خوشمزه است که می‌تواند به افزودن باکتری های مفید به سیستم گوارش شما یاری برساند.

سالاد سیب زمینی با کفیر

مواد تشکیل‌دهنده

  • یک پیمانه کفیر ساده و خانگی
  • سه عدد سیب‌زمینی متوسط و ارگانیک
  • یک پیاز کامل
  • دو ساقه کرفس ارگانیک
  • یک قاشق غذاخوری آب‌ لیمو و مقداری نمک
  • چهار عدد عدد تخم‌مرغ کاملاً پخته و محلی (اختیاری)
  • زیتون‌های تکه‌تکه (اختیاری)
  • جعفری یا شوید برای چاشنی (بسته به ذائقه‌ی شما)

دستورالعمل تهیه

  • نمک و آب‌لیمو را داخل کفیر بریزید و سپس آن‌قدر آن را هم بزنید تا به قوام کافی برای استفاده در روی سالاد برسد.
  • در یک کاسه، مقداری نمک را به آب اضافه کنید و سیب‌زمینی‌ها را بپزید تا اینکه نرم شوند. می‌توانید پس از آن تخم‌مرغ‌ها را بپزید. وقتی کارتان تمام شد، اجازه دهید که سیب‌زمینی‌ها و تخم‌مرغ‌ها خنک شوند و آن‌ها را تکه‌تکه کنید.
  • پیاز، کرفس و زیتون را خرد کنید و آن‌ها را با سیب‌زمینی و تخم‌مرغ داخل یک کاسه بریزید.
    مخلوط کفیر را اضافه و به آرامی آن را پخش کنید تا سیب‌زمینی‌ها خرد نشوند.
  • نمک همیالیایی را برای طعم اضافه کنید.

پیشنهاد شما چیست؟

در نهایت از شما می خواهیم که تجربه خود از مصرف نوشیدنی کفیر و یا استفاده در غذاهای مختلف را در بخش نظرات با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سطح سلامت کمک کنیم.

مقاله مفید بود؟ (11 امتیاز)
منبع
traditionalcookingschool
فروشگاه پربیوتیک

نوشته های مشابه

نظر شما چیست؟

تمامی سوالات و نظرات شما بررسی و کمتر از چند ساعت پاسخ داده خواهد شد بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
خانه
فروشگاه
0
سبد خرید
تماس با ما
00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

محدود