فروشگاه پربیوتیک
ترجمه شدهمقاله و مصاحبهکفیرآب (واترکفیر)

مقایسه کفیر آب و کفیر شیر

کفیر آب چیست و چه فرقی با کفیر دارد؟

کفیر آب نوشیدنی پروبیوتیک حاصل تخمیر دانه های کفیر آبی با شکر و تکه های میوه می باشد .در کشور های اروپایی دو نوع کفیر با نام های کفیر شیر و کفیر آبی مورد استفاده قرار می گیرد . در این مقاله با انواع کفیر بیشتر آشنا شده ، خواص و طرز تهیه هرکدام بررسی خواهد شد. با ما همراه باشید.
کفیر شیر (Milk kefir) در ایران و کشور های همسایه رایج می باشد . یک نوشیدنی پروبیوتیک و پربیوتیک نسبتاً شناخته شده است که برای اولین بار توسط  فروشگاه پربیوتیک در سطح وسیع برای هموطنان عرضه شد . این نوشیدنی در اکثر فروشگاه ها با عنوان دوغ کفیر یافت می شود. نوع دیگر کفیر که با نام کفیر آبی (Water kefir) شناخته می شود یکی دیگر از نوشیدنی های غنی از پروبیوتیک است. برای تهیه نوشیدنی از این نوع کفیر از لبنیات استفاده نمی شود همچنین سبک تر بوده می توان با طعم ها و میوه های مختلف تهیه کرد. در حال حاضر هر دو نوع کفیر در فروشگاه پربیوتیک قابل تهیه می باشد.

کفیر شیر و کفیر آبی دارای ویژگی های منحصر به فرد و متفاوتی بوده و نحوه آماده سازی متفاوتی دارند.اگر شما به دنبال افزودن محصولات پروبیوتیک به سبد غذایی خود هستید نوشیدنی کفیر بهترین گزینه می باشد!

کفیر آبی

کفیر چگونه ساخته می شود؟

کفیر شیر (Milk kefir) با استفاده از شیر گاو ، شیر بز یا شیر نارگیل یا ممکن است با دیگر شیر های لبنی تهیه شود . در نتیجه ممکن است خواص و ویژگی های مفید مختلفی داشته باشد. کفیر آب (Water kefir) با استفاده از شکر، تکه های میوه تازه و یا میوه خشک تهیه می شود. نگران شکر استفاده شده نباشید! این شکر توسط دانه های کفیر آب مصرف شده و محصول نهایی شیرینی کمی دارد. شما می توانید از دانه کفیر آب بسته به اینکه چند وقت یکبار می خواهید نوشیدنی کفیر آبی تهیه شود استفاده کنید. دانه های کفیرآب هم زنده هستند و از شکر تغذیه می کنند. در نتیجه شما با یکبار خرید و رعایت نکات گفته شده در بروشور همراه محصول ، مدت ها می توانید استفاده کنید.

خواص کفیر آب

کفیر آب نوشیدنی گازدار تخمیر شده ای است که به لطف عطر و طعم بی نظیر و خواصش برای سلامتی هر روز طرفداران بیشتری پیدا می کند. همچنین افراد گیاهخوار که منع مصرف لبنیات دارند نیز می توانند از خواص فوق العاده این نوشیدنی پروبیوتیک استفاده کنند. دانه های کفیر آب با شکر و آب بدون کلر (جوشانده و سرد شده) رشد کرده و نوشیدنی تولید می کنند و خواص مفیدی در کاهش خطر دیابت ، مبارزه با بیماری ها ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، بهبود وزن و تناسب اندام و سلامت دستگاه گوارش دارند.

خواص کفیر آبی

مزه کفیر چگونه است؟

کفیر شیر طعم و مزه دوغ دارد. البته طعم و مزه اش بخصوص بوده و با توجه به نوع شیر و زمان تخمیر متفاوت می باشد. در صورت تخمیر کامل می توان طعم عالی ترش و گازدار بودنش را حس کنید در صورتی که تخمیر کوتاه مدت دارای عطر و طعم ملایم تری می باشد. کفیر آب مزه ای شیرین با عطر و طعم کمی تخمیر شده دارد و به نسبت از کفیر شیر خوشمزه تر می باشد.درصورت تمایل می توانید تکه های میوه ، لیمو  و زنجبیل هم نیز اضافه کنید.

پاسخگوی سوالات شما هستیم!

در صورتی که با مطالعه این مقاله همچنان پاسخ پرسش خود را دریافت نکردید از طریق بخش نظرات در انتهای این صفحه با ما در ارتباط باشید. همچنین از شما می خواهیم که تجربه خرید خود از این فروشگاه و یا مصرف کفیر آب با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سلامت کمک کنیم.

4.4/5 - (14 امتیاز)
فروشگاه پربیوتیک

نوشته های مشابه

‫14 دیدگاه ها

  1. سلام
    من کفیر آب بدون هیچ افزودنی جز شکر درست کردم، رنگش بعد از ۴۸ ساعت تخمیر روشن و شبیه آب هس و مزه تقریبا آب قند میده ، البته بویی شبیه تخمیر.

    بنظرتون تخمیر انجام شده؟

    1. سینا عزیز سلام. طعم محصول کاملا در اختیار خودتون هستش. میتونین تخمیر رو تا 72 ساعت ادامه بدید تا میزان شکر نوشیدنی به حداقل برسه و یا اینکه از شکر کمتری برای تخمیر های 48 ساعته استفاده کنید. ممنون از همراهیت

    1. سلام حسین عزیز. علاوه بر بروشوری که همراه محصول ارسال میشه در برخی از قسمت های سایت ویدیو آموزشی نیز وجود داره که در آینده بیشتر هم خواهند شد . ممنون از همراهیت.

  2. سلام دانه های کفیر آب به دستم رسیدوطبق دستورالعمل ریز به ریز موارد رو رعایت کردم والان یک بطری نوشیدنی قهوه ای متمایل به سرخ حاصلش شده.
    میخواستم بدونم الکل داخل این مایع تا چه سطحیه

    1. سلام وقت بخیر. نوشیدنی کفیرآب تخمیری است میزان الکل این نوشیدنی غالباً کمتر 1.5 الی 2 درصد می باشد . همچنین در استعلام از سوی مراجع تقلید اعلام شده بلامانع می باشد .

  3. سلام
    من می خوام بدونم کفیر آبی بهتره یا کامبوجا؟
    متاسفانه من قارچ کامبوجام از بین رفته و می خوام دوباره تهیه کنم
    حالا نمی دونم کفیر آبی رو تهیه کنم یا اونو
    فکر می کنم خواص کفیر معمولی بیشتر باشه.

    1. سلام وقت بخیر.
      کفیر آبی و کامبوجا از منابع سرشار پروبیوتیک و پربیوتیک محسوب می شوند ولی خواص سلامت بخش متفاوتی دارند. پیشنهاد ما استفاده از هردو محصول است تا طیف کامل تری از باکتری های مفید را شامل شود.

  4. سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم نوشیدنی کامبوجا چه طعمی داره
    و یک سوال دیگه اینکه من قارچ کفیر سفارش دادم و چند ماهی باید برم سفر چطور توی این گرما قارچم رو با خودم ببرم که سالم بمونه البته هنوز سفارشم به دستم نرسیده اما گفتم جلوتر بپرسم
    در ضمن من به علت مشکلاتی که داشتم معده ندارم یعنی معدم رو برداشتن و زخم روده هم دارم حالم اصلا خوب نیست کسی تجربه داره که با کفیر زخم روده هاش خوب بشه من با امیدواری زیاد کفیر رو تهیه کردم خدا کنه زخم روده ام خوب بشه چون با وجود این زخمها هیچ اشتهایی به غذا ندارم و همیشه حالت تهوع دارم و توی دو ماه ۴۰ کیلو وزن کم کردم
    خلاصه امیدوارم که با نوشیدنی کفیر خوب بشم تا قبل از اینکه کارم دوباره به عمل بکشه

  5. سلام.برای تهیه کفیر آبی،از همان دانه های کفیر شیر استفاده میشود یااینکه دانه های کفیرآبی متفاوتند؟
    باتشکر

    1. با سلام.
      دانه های کفیر آبی متفاوت با دانه های کفیر شیر بوده و بزودی در سایت برای عرضه موجود می شود.
      با سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

محدود

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds