ترجمه شدهمقاله و مصاحبه

مقایسه کفیر شیر و کفیر آبی

کفیر آب نوشیدنی پروبیوتیک حاصل تخمیر دانه های کفیر آبی با قند و آب میوه می باشد .در کشور های اروپایی دو نوع کفیر با نام های کفیر شیر و کفیر آبی مورد استفاده قرار می گیرد . در این مقاله با انواع کفیر بیشتر آشنا شده ، خواص و طرز تهیه هرکدام بررسی خواهد شد با ما همراه باشید.
کفیر شیر (Milk kefir) که نوع رایج در ایران و کشور های همسایه میباشد یک نوشیدنی پروبیوتیک و پربیوتیک نسبتاً شناخته شده که وبسایت پربیوتیک برای اولین بار در سطح وسیع برای هموطنان عرضه کرد و نوشیدنی و دوغ آن در اکثر فروشگاه ها یافت می شود.نوع دیگر کفیر که با نام کفیر آبی (Water kefir) شناخته می شود یکی دیگر از نوشیدنی های غنی از پروبیوتیک است که برای تهیه نوشیدنی از این نوع کفیر از لبنیات استفاده نمی شود همچنین سبک تر بوده می توان با طعم ها و روش های گوناگون تهیه کرد.کفیر شیر و کفیر آبی دارای ویژگی های منحصر به فرد و متفاوتی بوده و نحوه آماده سازی متفاوتی دارند.اگر شما به دنبال افزودن محصولات پروبیوتیک به سبد غذایی خود هستید نوشیدنی کفیر بهترین گزینه می باشد!

کفیر آبی

کفیر چگونه ساخته می شود؟

کفیر شیر (Milk kefir) با استفاده از شیر گاو ، شیر بز یا شیر نارگیل یا ممکن است با دیگر شیر های لبنی تهیه شود در نتیجه ممکن است خواص و ویژگی های مفید مختلفی داشته باشد.کفیر آبی (Water kefir) با استفاده از شکر، آب میوه یا آب نارگیل تهیه می شود. کفیر آبی برای تخمیر اغلب نیاز به یک استارتر دارد. شما می توانید از دانه کفیر آبی بسته به اینکه چند وقت یکبار می خواهید نوشیدنی کفیر آبی تهیه شود استفاده کنید.

[irp posts=”1835″ name=”کفیر چیست؟ آشنایی با خواص دوغ کفیر”]

خواص کفیر

کفیر شیر (Milk kefir) دانه ای سنتی با قابلیت استفاده در تخمیر های مجدد ، غنی ترین نوشیدنی پروبیوتیک شامل مخمر ها و باکتری های مفید برای سلامت ما می باشد.همچنین کفیر شیر داخل شیر ارگانیک قابل تکثیر می باشد.کفیر آبی (Water kefir) دانه سنتی به عنوان استارتر نوشیدنی با استفاده مجدد برای تخمیر نوشیدنی فاقد مواد لبنی می باشد.دانه های کفیر آبی در قند طبیعی و آب تصفیه شده رشد می کنند و خواص مفیدی در کاهش خطر دیابت ، مبارزه با بیماری ها ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، بهبود وزن و تناسب اندام و سلامت دستگاه گوارش دارند.

خواص کفیر آبی

مزه کفیر چگونه است؟

کفیر شیر طعم و مزه دوغ دارد.البته طعم و مزه اش بخصوص بوده و با توجه به نوع شیر و سطح تخمیر متفاوت می باشد.در صورت تخمیر کامل می توان طعم عالی ترش و گازدار بودنش را حس کنید در صورتی که تخمیر کوتاه مدت دارای عطر و طعم ملایم تری می باشد.کفیر آبی مزه ای شیرین با عطر و طعم کمی تخمیر شده دارد و به نسبت از کفیر شیر خوشمزه تر می باشد.

[irp posts=”2835″ name=”خواص کفیر در بهبود مشکلات گوارش”]

تهیه کفیر مزه دار

کفیر شیر را می توان با ترکیب در میوه های تازه یا یخ زده یا عصاره هایی همچون وانیل ، عسل ، مربا ، شربت افرا ، استویا (stevia) و.. یا افزودن گل محمدی ، نعنا و کاکوتی خشک شده نوش جان کنید.کفیر آبی را می توان با استفاده از میوه های تازه یا خشک شده ، عصاره و طعم های مختلف همچون وانیل ، آب میوه یا گیاهان طعم دار مثل نعنا میل کرد. نوشیدنی کفیر به خودی خود بسیار خوشمزه بوده و افزودنی های فوق را بصورت سلیقه ای می توان اضافه کرد.

برچسب ها

نوشته های مشابه

‫4 نظرها

  1. سلام.برای تهیه کفیر آبی،از همان دانه های کفیر شیر استفاده میشود یااینکه دانه های کفیرآبی متفاوتند؟
    باتشکر

    1. با سلام.
      دانه های کفیر آبی متفاوت با دانه های کفیر شیر بوده و بزودی در سایت برای عرضه موجود می شود.
      با سپاس

  2. سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم نوشیدنی کامبوجا چه طعمی داره
    و یک سوال دیگه اینکه من قارچ کفیر سفارش دادم و چند ماهی باید برم سفر چطور توی این گرما قارچم رو با خودم ببرم که سالم بمونه البته هنوز سفارشم به دستم نرسیده اما گفتم جلوتر بپرسم
    در ضمن من به علت مشکلاتی که داشتم معده ندارم یعنی معدم رو برداشتن و زخم روده هم دارم حالم اصلا خوب نیست کسی تجربه داره که با کفیر زخم روده هاش خوب بشه من با امیدواری زیاد کفیر رو تهیه کردم خدا کنه زخم روده ام خوب بشه چون با وجود این زخمها هیچ اشتهایی به غذا ندارم و همیشه حالت تهوع دارم و توی دو ماه ۴۰ کیلو وزن کم کردم
    خلاصه امیدوارم که با نوشیدنی کفیر خوب بشم تا قبل از اینکه کارم دوباره به عمل بکشه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن