فروشگاه پربیوتیک
ترجمه شدهمقاله و مصاحبه

شربت کامبوجا ؛ 9 فایده و ضرر کامبوجا که بایستی بدانید

با فواید و مضرات این نوشیدنی بیشتر آشنا شویم

کامبوجا حدود 2000 سال پیش در شمال شرقی چین کشف و به دلیل خواص بسیارش مورد توجه قرار گرفت. مردم آن زمان برای افزایش سلامتی و محافظت از سیستم ایمنی کامبوجا مصرف می کردند و به آن اکسیر زندگی جاویدان یا چای شگفت‌انگیز می گفتند!

بعدها، در اوایل قرن بیستم، این نوشیدنی در روسیه و اروپا رایج و بیشتر برای مقاصد پزشکی و کمک به سربازان مجروح در جنگ جهانی اول استفاده می‌شد.علیرغم کاهش محبوبیت کامبوچا در طول جنگ جهانی دوم به دلیل کمبود منابع چای و شکر، سال 1960 با انتشار یافته ها و اطلاعات جدیدی در سوئیس ، محبوبیت خود را دوباره به دست آورد. در این مقاله با بررسی 9 مورد از فواید و مضرات این نوشیدنی کمتر شناخته شده با ما همراه باشید.

نسخه صوتی این مقاله را همینجا بشنوید!

کامبوچا چیست؟

نوشیدنی یا شربت کامبوجا حاصل تخمیر دمنوش غالباً چای سیاه یا چای سبز با قارچ کامبوجا ،برای بهبود و افزایش سلامت مفید است. این نوشیدنی خوشمزه پس از انجام تخمیر، حاوی ویتامین‌ها ،آنزیم‌ها، پروبیوتیک ها ،اسید استیک و گلوکنیک بوده و تأثیر زیادی روی تناسب اندام ، افزایش انرژی ، سم‌زدایی ، کاهش درد مفاصل ، پیشگیری از سرطان و بهبود هضم دارد.

همچنین باعث عملکرد بهتر دستگاه گوارش ، سیستم ایمنی را تقویت کرده، جذب مواد مغذی را افزایش و با عفونت و بیماری مبارزه می‌کند. ازآنجاکه ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در روده قرار دارد و دستگاه گوارش بخش عمده‌ای از سیستم عصبی شماست، جای تعجب نیست که روده به‌عنوان مغز دوم شناخته می‌شود.

بسته کامبوچا

خرید کامبوچا اصل از فروشگاه

شما می‌توانید قارچ کامبوچا به همراه استارتر و بروشور آموزشی را از فروشگاه پربیوتیک به آسانی تهیه کنید.

پروبیوتیک های مفید در کامبوچا

یک مقاله در مجله میکروبیولوژی مواد غذایی نشان داد این نوشیدنی شامل این پروبیوتیک ها می‌باشد:

  • گلوکونات 85%
  • استوباکتر 2%
  • لاکتوباسیلوس 30%
  • زﯾﮕﻮﺳﺎﮐﺎروﻣﯿﺲ 95%

اینفوگرافی کامبوچا

1- منبع سرشار آنتی اکسیدان

بسیاری از تحقیقات پیرامون خواص کامبوچا بر روی بهبود و درمان بیماری‌ها متمرکز شده است. ولی شواهدی نیز وجود دارد که نشان می‌دهد این نوشیدنی حاوی آنتی‌اکسیدان های قوی است و می‌تواند به محافظت در مقابل بیماری‌ها نیز کمک کند.
کامبوجا با داشتن خاصیت آنتی‌اکسیدان به کاهش التهاب و خطر ابتلا به بیماری کمک می‌کند. همچنین با توجه به خاصیت سم‌زدایی به‌صورت بالقوه خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش می‌دهد.

هر یک از ما به طور مداوم میزبان آنتی‌اکسیدان و رادیکال‌های آزاد در بدن خود هستیم. سبک زندگی ناسالم با فست فود ، تکیه‌بر دارو و قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی و آلاینده‌های زیست‌محیطی عواملی برای گسترش رادیکال‌های آزاد است. مصرف این نوشیدنی می‌تواند توازن را برقرار می‌سازد.

بخش تحقیقات دانشگاه لاتویا در سال 2014 اعلام کرد که کامبوجا می‌تواند با توجه به چهار ویژگی اصلی سم‌زدایی، ضد اکسیداسیون، افزایش انرژی و افزایش ایمنی در حفظ سلامت و بهبود آن بسیار مؤثر باشد.

2- پشتیبان روده سالم

شربت کامبوجا با خاصیت آنتی‌اکسیدانی ، دستگاه گوارش شمارا از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. به دلیل داشتن اسیدهای مفید ، پروبیتیک ها ، اسید آمینه و انواع آنزیم در هضم و جذب بسیار مفید است. تحقیقات اخیر دانشمندان توانایی این نوشیدنی در جلوگیری و درمان زخم معده را ثابت کرده است.

خواص کامبوجا
مصرف این نوشیدنی می‌تواند با ایجاد تعادل و بازسازی دستگاه گوارش و افزایش باکتری‌های پروبیوتیک و پربیوتیک باعث دفع مخمر مضر کاندیدا از بدن شود .

3- کمک به افزایش سلامت روان

کامبوچا نه‌تنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند بلکه می‌تواند از ذهن شما محافظت کند. این نوشیدنی حاوی ویتامین‌های مفید گروه B به‌ویژه B12 است که با بهبود سطح انرژی و تمرکز سلامت روان را افزایش می‌دهد. البته سلامت جسم در سلامت روان نیز نقش دارد. افسردگی گاها می‌تواند نشانه های مشکلات گوارشی مانند روده نازک باشد.

این نوشیدنی باعث جذب هرچه بیشتر آهن ، کافئین و ویتامین ب موجود در چای سیاه در طول فرایند تخمیر می‌شود. از طریق فرایندی خاص بنام chelation ، آهن آزاد در نوشیدنی کامبوجا باعث افزایش هموگلوبین خون، بهبود اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها و تحریک فرآیند تولید انرژی در سطح سلولی در نتیجه افزایش انرژی و نشاط در طول روز می‌شود.

خاصیت مفید دیگر ، توانایی تنظیم ارتباط بین روده و مغز است که باعث پیشگیری و یا به حداقل رساندن اثرات اضطراب و افسردگی در افرادی که در شرایط کاری نامناسب فعالیت دارند می‌شود.

4- بهبود سلامت ریه 

از نوشیدنی کامبوجا می توان به‌عنوان یک روش درمان بیماری‌های ریوی ازجمله سیلیکوزیس نام برد. دانشمندان چینی کشف کردند علاوه بر نوشیدن ، حتی استشمام کامبوجا می‌تواند راهی برای درمان بیماری‌های ریوی باشد.

5- عامل ضد باکتری قدرتمند

استفاده از شربت کامبوجا باعث از بین رفتن باکتری‌های مضر بیماری‌زا می‌شود. در مطالعات دانشگاهی اخیر ،کامبوجا اثر ضد باکتریایی خود در برابر استاف ، اشریشیا کلی ، شیگلا ، کامپیلوباکتر و سالمونلا نشان داده است.کامبوجا و مبارزه با بیماری

6- بهبود و درمان دیابت

طبق تحقیقات اخیر دانشمندان نوشیدن شربت کامبوجا با توجه به خاصیت آنتی‌اکسیدانی می‌تواند برای درمان دیابت به ویژه نوع دو سودمند باشد. اسید آلی موجود در کامبوجا از لوزالمعده محافظت کرده همچنین عملکرد کبد و کلیه که معمولاً در افراد دیابتی ضعیف می‌باشد بهبود می‌بخشد.

7- بهبود سلامت سیستم قلبی و عروقی

مصرف نوشیدنی کامبوجا برای مشکلات قلبی و عروقی بسیار مفید است و باعث کاهش سطح تری گلیسیرید و همچنین تنظیم کلسترول به‌صورت طبیعی می‌شود.

8- حفظ و بازسازی کبد

وظایف متعدد کبد آن را به یک عضو بسیار حیاتی و مهم تبدیل ساخته است. تمام خون برگشتی از دستگاه گوارش که حاوی مواد غذایی است ابتدا به کبد می‌رود. بنابراین تمام غذایی که ما می‌خوریم در کبد پردازش می‌شود. آنتی‌اکسیدان موجود در چای کامبوجا در حفظ و بازسازی کبد مفید بوده و می‌تواند مضرات مصرف دارو و مواد شیمیایی را به حداقل رساند.

از دیگر فواید مفید این نوشیدنی می توان به پیشگیری و درمان سرطان ، کاهش وزن و درمان آلرژی و آسم اشاره کرد.

شربت کامبوجا

9- چه کسانی نباید کامبوجا مصرف کنند ؟

گرچه کامبوجا ، نوشیدنی مفیدی است ، اما احتمال دارد در برخی افراد عوارضی ایجاد کند. درصورتی که شما جز یکی از گروه های زیر هستید بهتر است قبل مصرف با پزشکتان مشورت کنید:

  • افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف (مبتلا به سرطان ، بیماری کلیوی ، HIV یا کاندیدا)
  • افرادی که داروی خاصی مصرف می کنند
  • افراد مبتلا به عفونت شدید دهان و دندان
  • افراد حساس به اثرات کافئین چای یا قهوه
  • کودکان ، زنان باردار و یا شیرده

نوشیدنی کامبوچا معمولاً با چای سیاه یا سبز درست می شود که هر دو حاوی کافئین هستند. اگرچه این نوشیدنی کافئین کمتری نسبت به چای دم کرده سنتی دارد ، افراد حساس به اثرات کافئین در صورت مصرف بیش از حد ممکن است احساس اضطراب یا دلهره داشته باشند.

اگر هدفتان افزایش سطح انرژی ، تناسب اندام و بهبود سلامتی و رهاشدن از شر نوشابه است این نوشیدنی می تواند بهترین انتخاب باشد. شما می توانید با تهیه قارچ کامبوجا به صورت خانگی اقدام به تهیه این نوشیدنی فراسودمند کنید. برای تهیه پکیج کامبوجا هم‌اکنون به فروشگاه پربیوتیک مراجعه کرده و با تهیه و مصرف این نوشیدنی سلامت خود و خانواده را تضمین کنید.

نظر شما چیست؟

در نهایت از شما می خواهیم که تجربه خرید خود از این فروشگاه و یا مصرف نوشیدنی کامبوجا در بخش نظرات با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذاری. با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سلامت کمک کنیم. همچنین می توانید با ارسال این مطلب به دوستانتان از نظر آن ها مطلع شوید.

رفتن به فروشگاه

4.2/5 - (118 امتیاز)
منبع
Microbiology SocietyPubMedResearchGate
فروشگاه پربیوتیک

نوشته های مشابه

‫9 دیدگاه ها

  1. سلام خسته نباشید

    کسانی که زخم معده دارند میتونن کامپوچیا مصرف کنند؟ سنگ صفرا چطور؟

    1. سلام مریم عزیز. نظرتون تایید میشه اگه دوستان تجربه ای دارن بیان کنند

  2. سلام ممنون از اطلاعات خوبتون منم معجزه این نوشیدنی رو روی درد مفاصلم‌ دیدم یه سوال دارم آیا این نوشیدنی تاریخ مصرف داره چون شنیدم زندس من تعدادی از این نوشیدنی دارم که تو انباری بوده و تازه پیداش کردم میتونم استفاده کنم حدود یک سال پیش تولید شده خانگی باتشکر از شما

    1. سلام وحیده عزیز.
      بله مطالعات و تحقیقات اخیر نشان می‌دهد مصرف این نوشیدنی می‌تونه درد مفاصل را بهبود ببخشه. همینطور که خودتون فرمودین این نوشیدنی سرشار از باکتری های زنده پروبیوتیک هستش و بهترین زمان برای مصرف یک ماه بعد از تولید نوشیدنی هستش. پیشنهاد میکنیم اقدام به تهیه نوشیدینی تازه کامبوجا داشته باشید. موفق و سلامت باشید

  3. دایی من مشکل کبد چرب داره به توصیه یکی از همکارام از سایت قارچش کمبوجا گرفتیم و ایشون به مدت 4 ماهه الان استفاده میکنن.صبح ها نصف لیوان کومبوجا میخورن شب هم یک لیوان. وضعیت کبشون خیلی بهتر شده حتی دکترشم تعجب کرده بود . ممنون از سایت خوبتون

  4. خیلی ممنون از مقالات خوب سایتتون منو خانوادم خیلی استفاده بردیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

محدود

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds