فروشگاه پربیوتیک
آموزشکامبوجا

طرز تهيه كامبوچا در منزل به روش ساده (همراه ویدیو آموزشی)

کامل ترین دستور تهیه نوشیدنی و قارچ در خانه

کامبوچا یکی از مفیدترین نوشیدنی های تخمیری دنیاست که به اکسیر طول عمر و سلامتی جاویدان نیز معروف است. در سال‌های اخیر آوازه این محصول به کشور ما هم رسیده و طرفداران زیادی پیدا کرده. کامبوچا علاوه بر خواص سلامت‌بخش فراوانش ، طرز تهیه ساده ای دارد. این نوشیدنی از تخمیر دمنوش (مثل چای سیاه یا سبز) با قارچ کامبوچا تهیه می شود و سرشار آنزیم ها ، ویتامین‌ها ، مواد مغذی و پروبیوتیک است. از تاثیرات مفید این نوشیدنی میتوان به جلوگیری از بروز بیماری‌های مختلف ، بهبود و درمان دیابت ، حفظ و بازسازی کبد ، تنظیم سیستم قلبی ، عروقی و بهبود دستگاه گوارش اشاره کرد.

نسخه صوتی این آموزش را همینجا بشنوید!

برای تهیه این نوشیدنی به قارچ مولد کامبوچا و استارتر نیاز است که به همراه بروشور آموزشی برای شما ارسال می شود. شما با یکبار خرید این محصول از فروشگاه اینترنتی پروبیوتیک و رعایت نکات گفته شده ،برای چندین ماه می توانید نوشیدنی تهیه کنید.

در ادامه مطلب می توانید طرز تهیه کامبوجا که در قالب ویدیو آموزشی قرار داده‌ایم مشاهده کنید:

قارچ مولد کامبوچا، چای شیرین شده را تخمیر می کند و چای کامبوجا را به وجود می آورد که خواص خارق العاده ای برای افزایش سطح سلامت و درمان برخی بیماری ها دارد. دستورالعمل تهیه نوشیدنی کامبوچا در منزل ساده است و شما با کمی وقت و هزینه می توانید از خواص شفابخش این محصول بهره مند شوید.

کامبوچا از کجا تهیه کنیم؟

فروشگاه اینترنتی پروبیوتیک به عنوان اولین عرضه کننده قارچ کفیر و قارچ کامبوچا در ایران با بیش از ده سال سابقه فعالیت ،محصولات با کیفیت ممتاز را در شرایط کاملاً بهداشتی آماده عرضه به هموطنان عزیز می نمایند. تضمین بازپرداخت هزینه در صورت عدم رضایت ، مشاوره و پشتیبانی رایگان تلفنی بخشی دیگر از خدمات پروبیوتیک می باشد . برای تهیه این محصول به فروشگاه اینترنتی پروبیوتیک مراجعه کنید و یا با شماره 71053511 تماس بگیرید.

کامبوجا از کجا بخریم

طرز تهيه نوشيدني كمبوچا

تهیه این شربت در منزل بسیار ساده می باشد. توصیه می شود برای شروع کار از چای سیاه و یا چای سبز استفاده کنید. البته می توانید از گیاهان و دمنوش های دیگر مثل گل گاوزبان ، چای ترش ، زیره هم استفاده کنید. طرز تهیه کامبوچا به اختصار بدین شرح است:

  • جوشاندن و آماده سازی 3 لیتر چای
  • افزودن مقداری شکر و سرد شدن آن
  • اضافه کردن 1 لایه قارچ و مقداری استارتر
  • انتقال به ظروف شیشه ای تمیز و انتظار برای تخمیر
  • جداسازی قارچ و نوشیدنی تولید شده و اماده مصرف

در ادامه تمامی مراحل به صورت کامل توضیح داده می شود.

مواد و لوازم مورد نیاز:

  • قارچ کامبوچا و استارتر
  • سه لیتر آب لوله کشی یا تصفیه شده
  • 180 گرم شکر سفید
  • 25 گرم چای سیاه یا چای سبز

مرحله اول: جوشاندن آب

سه ليتر آب را در کتری بجوشانید. اگر آب لوله کشی از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست می توانید از آب معدنی استفاده کنید . پس از جوش آمدن آب اجاق را خاموش كنيد.

مرحله دوم: انتخاب بطری یا ظرف شیشه ای

سه عدد ظرف 1.5 ليتري یا دو عدد ظرف 2 لیتری تهيه كنيد. اگر شيشه‌اي باشد خيلي بهتر است به هیچ عنوان از ظروف فلزی استفاده نکنید.

مرحله سوم: چای دم کنید

مقدار 4 تا 5 قاشق غذا خوري چاي خشك بدون عطر و اسانس معادل 20 الی 25 گرم را به مدت 15 الي 20 دقيقه در یک قوری دم کنید .مقدار آب برای دم کردن را از همان 3 لیتر بردارید. چاي دم كشيده را از صافي رد كنيد و تفاله چاي را بگيريد و دور بريزيد. حالا چای دم کشیده و صاف شده را به سه لیتر آبجوش اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكنواخت شود.

دستور تهیه کامبوجا

مرحله چهارم: شکر اضافه کنید

حالا یک لیوان شکر معادل 180 گرم را به آبجوش و چای یکرنگ اضافه نمایید و هم بزنید. صبر کنید تا دماي دمنوش با دماي محيط برابر شود.

نگران شکر اضافه شده نباشید. بیش از 95% این شکر تا هفته اول برای تخمیر نوشیدنی و تولید لایه کامبوچا جدید مصرف می شود. این نوشیدنی حتی برای افراد دیابتی هم قابل مصرف است و در بهبود سطح قند خون موثر است.

مرحله پنجم: استرتر اضافه کنید

مقدار يك الي دو فنجان از مايع استارتر كامبوجا را به 3 ليتر شربت چاي سرد شده اضافه نموده و هم بزنيد. استارتر همان مایعی است که همراه محصول دریافت کردید. برای دفعات بعدی می توانید از نوشیدنی آماده شده به جای استارتر استفاده کنید. تا اینجا ما فقط سه لیتر چای ساده آماده کرده ایم. سپس 3 ليتر را بطور مساوي در سه ظرف شیشه ای تقسيم كنيد. ظرفها بايد كمي سر خالي باشند

مرحله ششم: قارچ کامبوچا اضافه کنید

درون هر كدام از ظرفها يك تكه قارچ مولد کامبوجا که از فروشگاه پربیوتیک تهیه کردید بياندازيد.

قارچ کامبوجا
برای تخمیر قارچ کامبوجا اضافه می کنیم

مرحله هفتم: دهانه ظرفها را با يك پارچه ببندید

در ظرف را با پارچه مناسب بپوشانید و با کش یا نخ ببندید. به نحوي كه هوا براى تنفس قارچ بتواند وارد ظرف شود.

کامبوجا
حتما درب ظرف را با پارچه یا درپوش ببندید

مرحله هشتم: منتظر تخمیر باشید

قارچ کمبوجا باید 10 الي 14 روز در مایع در محيطي كاملاً تاريك با دماي 21 الي 28 درجه بماند. اصولا کابینت آشپزخانه مکان مناسبی می باشد. در طی این مدت ظرفها را جابجا نکنید چون لایه های تشکیل شونده قارچ کمبوجا تا 4 الی 5 روز به صورت کف بوده و سپس فشرده می شوند. اگر جابجایی صورت گیرد بافت آن ها بهم خورده مدت بیشتری بطول خواهد انجامید تا لایه ها فشرده و یک‌دست شوند. فقط از روز دهم به بعد میتوان با گشودن پارچه بسته شده روی ظرف و مشاهده لایه تشکیل شده جدید، اقدام به خارج نمودن و صاف کردن نوشیدنی کرد.

مرحله نهم: پایان زمان تخمیر

بعد از اتمام زمان تخمیر متوجه خواهيد شد كه يك لايه قارچ جديد تشکیل شده است. اگر ضخامت قارچ جديد به اندازه 3 ميليمتر يا بيشتر و دارای رنگ روشن باشد، می توان برای تهیه نوشیدنی در دفعات بعدی از این قارچ نیز استفاده کرد.

تهیه کامبوجا
بعد تخمیر قارچ جدیدی روی ظرف تشکیل می شود

مرحله دهم: قارچ ها را جدا کنید!

دستها را خوب بشوئيد و يا با استفاده از دستكش يكبار مصرف يا با يك وسيله غير فلزي قارچها را از درون ظرفها خارج نمائيد و موقتاً درون يك ظرف شيشه‌اي قرار دهيد. قارچها قديم و جديد را كه معمولا به هم چسبيده اند زير شير آب ولرم يا سرد شستشو دهيد. جرمها را با ماساژ دست تميز كنيد. كمي از نوشيدني جديد بدست آمده را روي آن بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد. پیشنهاد می کنیم در ظرف نیمه باز باشد تا هوا برای تنفس قارچ‌ها جابجا شود . در این حالت از 1 الی 2 ماه لایه ها قابل نگهداری هستند. هرکدام از این قارچ‌ها مى‌تواند براى تهیه یک ظرف دیگر نوشیدنى مورد استفاده قرار گیرد.

لایه کامبوجا
کامبوجا داخل یخچال 2 تا 3 ماه قابل نگهداری است

مرحله یازدهم: نوشیدنی شما آمادست!

اگر مي‌خواهيد شربت آماده شده صاف و يكدست باشد ظرف حاوي شربت كامبوجا را  آهسته به ظرف ديگري منتقل نمائيد. هنگام انتقال مراقب باشيد كه به اندازه دو تا سه قاشق جرم ته ظرف به ظرف جديد منتقل نشود زيرا باعث كدر شدن نوشیدنی مي‌شود. نوشیدنی آماده شده را داخل یخچال نگهداری کنید.

آماده سازی کامبوجا

مرحله دوازدهم: نگهداری نوشیدنی

نوشیدنی تهیه شده را در یک ظرف شیشه‌اى در یخچال نگهداری نمائيد و درب ظرف نیمه باز باشد تا زياد گازدار نشود .در صورت تمایل می توانید تکه های میوه برای خوشمزه تر شدن اضافه کنید.

نکاتی که بایستی توجه کنید:

  • دستها باید کاملا تمیز باشد
  • از ظرف یا قاشق فلزی نباید استفاده کرد
  • هیچگونه جسم خارجی درون ظرف نباشد.
  • حتما از دستورالعمل معتبر برای تهیه نوشیدنی استفاده کنید.
  • در طول یک هفته نباید ظرف را تکان بدهیم یا مایع را هم بزنیم.
  • قارچ مولد را حتما از مکان معتبر مانند فروشگاه پربیوتیک تهیه کنید.

همین امروز قارچ کامبوجا بخرید!

دستور تهیه کامبوجا

پرسش های پرتکرار تهیه کامبوچا

در صورتی که به سفر بروم چه اتفاقی می افتد؟

قارچ کامبوجا چنانچه در مایع و ظرف شیشه ای در بسته در یخچال باشد به مدت 1 تا 2 ماه ماه کاملاً سالم مانده و مجدد قابل استفاده خواهد بود.

چندبار می شود از یک قارچ استفاده کرد؟

حدود 3 الی 4 نوبت می توانید برای انجام تخمیر استفاده کنید. با هربار تهیه نوشیدنی یک لایه کامبوجا جدید تولید می شود.همیشه قارچ سالم در یخچال داشته باشید تا در صورت لزوم از آن استفاده کنید.

بهتر نیست نوشیدنی آماده کامبوچا تهیه کنیم؟

در تولید صنعتی نوشیدنی کامبوجا در فرایند پاستوریزه کردن بسیاری از باکتری های مفید این نوشیدنی  از بین می رود. همچنین برخی کارخانجات جهت افزایش فروش محصول و تبلیغات، اسانس های شیمیایی اضافه می کنند. در نتیجه پیشنهاد می شود با تهیه قارچ کامبوچا این نوشیدنی شفابخش را خودتان با حداقل هزینه و امکانات در منزل تهیه کنید. برای تهیه قارچ کامبوجا به فروشگاه پربیوتیک مراجعه کنید.

نحوه مصرف نوشیدنی کامبوچا

برای افزایش سطح سلامتی به مدت 3 هفته در ماه روزانه یک چهارم فنجان به همراه یک لیوان آب ، صبح ها یا قبل از غذا بنوشید و یک هفته مصرف را قطع کرده ومجددا ادامه دهید. اگر بیماری خاصی دارید یا داروی خاصی مصرف می کنید برای اطمینان بیشتر از پزشک خود پیرامون مصرف پروبیوتیک و کامبوجا استعلام کنید. همچنین برای مادران باردار و شیرده و کودکان قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

نوشیدنی کامبوجا

پاسخگوی سوالات شما هستیم!

در صورتی که با مطالعه این مقاله همچنان پاسخ پرسش خود را دریافت نکردید از طریق بخش نظرات در انتهای این صفحه با ما در ارتباط باشید. همچنین از شما می خواهیم که تجربه خرید خود از این فروشگاه و یا مصرف کامبوجا با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سلامت کمک کنیم.

ثبت سفارش کامبوجا

به این صفحه امتیاز بده! (228 امتیاز)
منبع
thekitchn
فروشگاه پربیوتیک

نوشته های مشابه

‫187 دیدگاه ها

  1. امکانش هست برای تهیه کامبوجا از آبمیوه های طبیعی استفاده کنیم و یا چند طعم و با هم ترکیب کنیم؟

  2. سلام خیلی ممنون از راهنمایی هایی که برای مخاطبین انجام میدهین و برایشان وقت می‌گذارید تا به سوالاتشان پاسخ دهید واقعا جای تشکر دارد بنده یک سوال داشتم من درخانه سرکه سیب درست کرده بودم وسرکه را درجای تاریک پارکگینگ نگه داشته بودم الان روی سرکه همین لایه قارچ سفید دو سانتی تشکیل شده آیا میتونم ازش برای درست کردن کامبوجا استفاده کنم یا نه خیلی ممنون

    1. طاها جان سلام. ممنون شما لطف داری. موردی که اشاره داری “بچه سرکه” هستش که به کلی با کامبوچا متفاوت هستش.

  3. سلام وقتتون بخیر
    ببخشید دهانه ظرفی که میخواهیم داخلش کامبوجا رو درست کنیم نهایتا باید چقدر باشه؟
    چون نوشته بودید نباید قطر زیادی داشته باشه میخواستم یک خورده دقیق تر بدونم اندازش رو متشکرم…

    1. الناز عزیز سلام. قطر دهانه ظرف بهتره بین 15 الی 20 سانت باشه. ممنون از همراهیت

  4. من توی ظرف شیشه ای دو لیتر چایی شیرین ریختم و یه تکه حدود ۱۰۰ گرمی قارچ و کمی اسارتر اضافه کردم . ولی بعد ۸ روز هنوز قارچ جدید ایجاد نشده، مشکل از چیه ؟ لطفا راهنمایی کنید

    1. محبوبه جان سلام. لطفا تا 14 روز منتظر باشید. ضما نباید قطر دهانه ظرف خیلی زیاد باشه. از طریق پشتیبانی در ارتباط باشید راهنماییتون کنیم

      1. آسمان عزیز سلام. مجموعه پروبیوتیک بزرگ ترین تولید کننده این قارچ در ایرانه. تمامی محصولات تازه و سالم ارسال میشه. البته استفاده از چای سیاه باعث کمی تیره شدن رنگ قارچ میشه.

  5. ببخشید الان هفت روز از وقتی درست کردن نوشیدنی کامبوجا رو شروع کردم می گذره. روی مایع، یه حالت بار سفید رنگ تشکیل شده. اون چیه؟

    1. مریم عزیز سلام. با هر بار تهیه نوشیدنی یک لایه قارچ جدید رو ظرفتون تشکیل میشه که برای تخمیر های بعدی می تونین ازش استفاده کنید.

  6. سلام
    من چند سال پیش استفاده ی زیادی کردم ولی گذاشتم کنار الان دریخچال درظرف بسته نگه داری میکنم ایا بعد این چند سال قابل استفاده است؟؟

    1. سلام خسته نباشید
      ببخشید برای تهیه شربت کامبوجا تو بروشور نوشته شده ۳تا ظرف۱/۵ لیتری یا ۲تا ظرف دو لیتری
      من سه لیتر آب جوشیده همراه شکر و چای صاف شده رو ریختم تو ظرف شیشه ای ۴/۵لیتری
      دیگه چندتا طرفش نکردم.
      الان برای تهیه شربت ۳تیکه قارچ کامبوجا بندازم تو مایع؟
      یا
      حتما باید جدا جدا بکنم

      1. آقای ضرغامی عزیز سلام. اگه داخل دو یا سه ظرف درست کنید بهتره چون اگه یکی از ظروف خراب شد از باقی بتونین استفاده کنید. ممنون از همراهیت

    1. دوست خوبم سلام. بهترین دمنوش هایی که میتونین استفاده کنید چای سیاه ، سبز و گاها زیره و گل گاوزبان هستش.

      1. سلام آقای احمدی عزیز. تخمیر ثانویه خیلی آسونه! کافیه بعد از آماده شدن نوشیدنی ، اون داخل بطری جدید بریزید و بعد از اضافه کردن چند تکه میوه درش رو ببندید و داخل کابینت 5-7 روز وقت بدید تا حسابی خوشمزه و گازدار بشه.

  7. سلام
    مرحله هفتم نوشتید باکتری های قارچ!
    اگر بحث تخمیر در این محیط با پی اچ پایین مطرحه که قطعا تخمیر قارچی صورت میگیره، یا اگه منظورتون اسیدو باکترها هستن که سرکه سازی صورت میگیره. چون با تشکیل لایه محافظ قارچ روی سطح مایع، داخل محیط بی هوازی میشه و تخمیر اتانول انجام میشه. فکر کنم باکتری رو باید حذف کنید.

      1. سلام–اینجانب طبق دستور درست کردم و در یخچال گذاشتم اما گاز نداره
        چرا؟؟

  8. درود، بعد از ۱۴ روز تخمیر انجام شده، تکه قارچی که فرستادید ته ظرف هست و یه لایه قارچ جدید هم (حدود ۱ میل) روی نوشیدنی درست شده. برای تخمیر ثانویه و گازدار شدن نوشیدنی ایرادی نداره فقط لایه قارچ جدید رو از روی نوشیدنی برداریم و تکه قارچهای ته ظرف رو همونطور باقی بگذاریم و تکه های میوه اضافه کنیم؟

    1. دوست خوبم سلام. تخمیر ثانویه (برای گازدار شدن و طعم دار کردن نوشیدنی) نیازی به قارچ نیست. می‌تونی بعد از صاف کردن نوشیدنی اقدام کنی. ممنون از همراهیت

  9. درود بر شما
    یک پرسش:
    درصد الکلی که در شربت کامبوجا تولید میشه چه اندازه هست؟
    و چه نوع الکلی هست؟

    1. صاعد عزیز سلام. بیشتر مخمرها به طور طبیعی الکل تولید می‌کنند الکل تولید شده کامبوجا به قدری کم است که به صفر نزدیک می‌شود و در واقع از نظر شرعی خالی از هر گونه اشکال است.

  10. درود به شما. قارچ باید حتمن حالت دیسک مانند داشته باشه ، یا میشه یک قارچ دیسک مانند رو مثلن به با یک برش عمودی و افقی به چهار قسمت تقسیم کرد و هرکدومشون رو داخل یک ظرف جداگانه بندازیم؟ امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید. چون با این کار ،اگر اشتباهی درکارمون بود و قارچ کپک زد یا مرد، لااقل بقیه قارچ ها سالم بمونن. ممنونم از توضیحات کاملتون. خسته نباشید

    1. سینا عزیز سلام. بله اگه اندازه قارچ بزرگ هستش میتونین به تکه های کوچکتری با کارد پلاستیکی تقسیم کنید. ممنون از همراهیت

  11. سلام،
    برای درست کردن نوشیدنی کامبوجا باید ظرف را در جای تاریک بگذاریم ؟ و دفعه بعد که بخواهیم نوشیدنی با قارچ قدیمی که از نوشیدنی قبلی بدست آمده درست کنیم چند روز طول می کشد ؟

    1. سودابه عزیز سلام. فرایند تخمیر با لایه های قدیمی یا جدید تفاوتی نداشته و 10 الی 14 روز هستش . ممنون از همراهیت

  12. سلام،
    چند تا سوال ازتون دارم:

    1- اگر در روز مقدار 100 یا 250 سی سی کامبجا مصرف کنیم، مشکلی ایجاد میشود ؟
    2- برای تولید نوشیدنی کامبوجا، باید ظرف را در مکان تاریک بگزاریم ؟
    3- دفعه بعد که نوشیدنی با قارچ قدیم میخواهیم آماده کنیم، چند روز طول می کشد ؟
    4- اگر اسانس وانیل به نوشیدنی اضافه کنیم، قارچ ها از بین میروند ؟
    5- در جایی گفته بودید که برای گازدار شدن نوشیدنی، آن را در بطری نوشابه بریزید و تکه های میوه به آن اضافه کنید و در یخچال بگزارید. این که بطری نوشابه پلاستیکی است آیا مشکلی برای قارچ ایجاد میکند ؟
    6- مدت زمان نگهداری نوشیدنی و قارچ چقدر است ؟

    1. امیر عزیز سلام.
      در مورد سوالاتی که مطرح کردی پیشنهاد میشه از مقدار کم شروع کنین به مرور میزان مصرف رو افزایش دهید.در مورد سوال دوم: بله بهتره محل تاریک باشه. در مورد سوال سوم: از هر لایه می‌تونین سه الی چهار مرتبه استفاده کنید.مراحل تخمیر فرقی باهم نخواهند داشت. سوال چهارم بله. پیشنهاد میشه در هر بار تخمیر صرفا از یک نوع دمنوش استفاده کنید. در مورد سوال پنجم بله برای گازدار شدن میتونین از تخمیر ثانویه استفاده کنید. اگه موقتا در ظرف پلاستیکی هستش موردی نداره ولی طولانی مدت پیشنهاد نمیشه. در مورد سوال آخرتون لایه ها داخل یخچال همراه مقداری نوشیدنی تا دو ماه کاملا سالم میمونه. بهتره نوشیدنی که تهیه می کنید کمتر از دو الی سه هفته مصرف کنید. ممنون از همراهیت

  13. سلام وقتتون بخیر.
    من این قارچ رو از فروشگاه شما تهیه کردم و بعد از اینکه نوشیدنی آماده شد بویی شبیه سرکه و ترش ماننده گرفت.
    آیا نوشیدنی من خراب شده یا طبیعی هستش این بو؟

    1. آبتین عزیز سلام. این بو بابت تولید اسید استیک حین تخمیر نوشیدنی هستش که خواص زیادی از جمله مبارزه با باکتری های مضر ، کاهش فشار خون، کاهش التهاب ، کنترل قند خون و.. داره. ممنون از همراهیت

  14. فروشگاه و تولید کننده ای متعهد، مسئولیت پذیر و پاسخگو
    با یک بار خرید، مشتری دائم خواهید شد، حمایت از این شرکت را به دوستان توصیه می کنم

  15. من کامبوچا رو‌درست کردم ولی توی یخچال هم که گذاشتم گازدار نشد – در مورد گازدار کردنش لطفا توضیح بدید

    1. امین عزیز سلام. برای گازدار شدن محصول نیازه از تخمیر ثانویه استقاده کنید. در این روش بعد از اینکه نوشیدنی آماده شد و صاف کردید ، به بطری جدیدی (مثل بطری نوشابه خانواده) انتقال بدید و چند تکه میوه برای طعم دار شدن اضافه کنید . در بطری را محکم ببندید و به مدت 5 روز داخل کابینت قرار بدید. با انجام این روش نوشیدنی خوشمزه تر و گازدار میشه و می‌تونین داخل یخچال نگهداری و مصرف کنید. ممنون از همراهیت

    1. سلام امبر عزیز. پیشنهاد میکنم در صورت امکان از کارد پلاستیکی برای تکه کردن لایه ها استفاده کنید.

  16. سلام ،خسته نباشید.
    آیا به غیر از استفاده از شربت، کاربرد دیگری این قارچ دارد. چون بعد از مدت کوتاهی کلی قارچ اضافه میشود. مثلاً استفاده در صنعت دارو سازی یا بعضی صنایع دیگر .
    ممنون از پاسخ شما.

    1. ایرج عزیز سلام. بله قارچ های مازاد به صورت خشک شده کاربرد های مفیدی در آشپزی ، استفاده به عنوان غذای حیوانات و حتی مصرف به عنوان کود برای گل و گیاه داره. بزودی مقاله کاملی در این خصوص منتشر می‌کنیم همچنین در سایت foodprint برخی از این کاربرد ها توضیح داده شده. ممنون از همراهیت

    1. سلام امین عزیز. ممنون بابت پیشنهاد خوبت مطمئن باش طی روزهای آینده نسخه pdf قابل دانلود تمامی مقالات روی سایت قرار میگیره.

    2. من اولین باره دارم ازقارچ کامبوجا استفاده میکنم،خواستم بپرسم تقریبا۲سانت از سر ظرفم خالیه.مشکلی پیش نمیاد یا خیلی پرش کردم؟
      استرس گرفتم.ممکنه تو این ۱۴روز قارچ جدید تشکیل بشه وهمش بریزه بیرون؟

      1. پگاه جان سلام. نیاز نیست نگران باشی مشکلی پیش نمیاد ولی حتما در ظرفت رو با پارچه ببند.

  17. سلام خسته نباشید شرمنده این نوشیدنی زده برای لاغری ولی من میخوام چاق شم ایا این نوشیدنی رو استفاده کنم

    1. افسانه عزیز سلام.
      کامبوچا نسبت به سایر نوشیدنی های شیرین دارای کالری کمتری هستش ، اما اگه باعث بشه کالری بیشتری از آنچه در روز سوزانده اید دریافت کنید می تواند منجر به افزایش وزن شود. ممنون از همراهیت

  18. با سلام و خسته نباشید. در بروشور گفتین که کامبوجا رو 3 هفته بخوریم و 1 هفته فاصله بدیم. حالا این کار و تا کِی ادامه بدیم؟ منظورم اینه که مادام العمر و سالیانِ سال میشه کامبوجا رو اینجوری مصرف کرد؟ سوال دومم اینه که من مشکل معده دارم و مصرف کامبوجا رو برای من توصیه میکنین؟

    1. نسیم عزیز سلام.
      مصرف این نوشیدنی میتونه در بهبود سطح سلامتی خیلی مفید باشه. زندگی شهری و صنعتی باعث شده برخی از محصولاتی که مصرف می کنیم برای سلامتیمون واقعا مفید نباشن اینجاست که مصرف کامبوجا میتونه توازن رو برقرار کنه. برای مشکلات گوارشی کفیر میتونه انتخاب بهتری باشه. پیشنهاد میکنم ویدیو خواص کفیر رو مشاهده کنین. ممنون از همراهیت

  19. با سلام
    آیا بجای شکر میشه از عسل استفاده کرد و آیا بجای چای سیاه میتونم از چای سبز استفاده کنم؟

    1. سلام حسین عزیز.
      استفاده از عسل به خطر خاصیت آنتی بیوتیک طبیعی که داره توصیه نمی شود. ولی در صورتی که میخواهید از عسل طبیعی برای تخمیر استفاده کنید حتما دمای تخمیر 28 درجه سانتیگراد باشد و بعد هربار تخمیر با عسل یکبار از شکر استفاده کنید چونکه باعث ضعیف شدن قارچتون میشه. ولی این نکته رو فراموش نکنید که حجم زیادی از شکری که اضافه کمی کنید صرف تخمیر و تولید لایه جدید کامبوجا میشه و اگر زمان تخمیر بیش از 14 روز باشه عملا میزان شکر نوشیدنی به صفر میرسه. ممنون از همراهیت

      1. زهرا عزیز سلام. مورد که اشاره داری اصطلاحا “بچه سرکه” هستش و ارتباطی با این محصول نداره. ممنون از همراهیت

      1. محمد عزیز سلام. موردی که اشاره می کنی “بچه سرکه” هستش و کاملا با کامبوجا متفاوت هستش. داخل ویکی پدیا میتونین اطلاعات بیشتری از “بچه سرکه” پیدا کنی. ممنون از همراهیت

    2. سلام وقتتون بخیر . من چندبطری ازنوشیدنی رو نزدیک ۴ سال در یخچال نگهداری کردم .طعم و مزه ش تند و ترش و کاملا شبیه سرکه س و مثل قبله . این یعنی سالمه ؟ و میتونم ازش بجای سرکه داخل غذا استفاده کنم؟ هیچ کپک و بوی بدی هم نداره؟ آیا ممکنه مصرفش خطرداشته باشه بعداز اینهمه سال تو یخچال بوده همش

  20. با سلام و خسته نباشید. شما گفتین که از کامبوجا روزانه یک سوم فنجان مصرف کنیم. همین مقدار تا هر وقت که استفاده میکنیم کافیه یا باید برای تاثیرِ بیشتر مقدارشو رفته رفته افزایش بدیم. یه سوال دیگه اینکه حتما باید لایه های قارچ رو برای تخمیرِ بعدی از هم جدا کنیم یا بذاریم چسبیده بمونن بهتره؟ ممنون از راهنماییتون

    1. سلام نسیم عزیز. مصرف یک سوم الی یک فنجان کامل در روز کفایت می کنه و نیازی نیست که مقدارش رو افزایش بدین. در مورد سوال دومتون به راحتی میتونین با کارد پلاستیکی لایه هارو جدا کنید.الته اگه مقدار قارچ داخل نوشیدنی برای تخمیر بیشتر باشه مشکلی نخواهد داشت. ممنون از همراهیت

  21. با سلام و خسته نباشید. تکه های قارچ کامبوجا که فرستاده بودین چند بار قابل استفاده هست؟ لایه جدید قارچی که ایجاد شده خیلی نازکه و ضخامتش 1 میلیمترم نمیشه مثلِ یه کاغذه. آیا برای دفعه بعد میشه ازش استفاده کرد یا از قارچی که شما فرستادین دوباره استفاده کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

    1. سلام نسیم عزیز. قارچی که خدمتتون ارسال شده هر تکه تا چهار مرتبه قابل استفادست. بعدش باید از قارچ هایی که خودتون با هر بار تخمیر ،تولید کردین استفاده کنید. اگه قطر دهانه ظرفتون زیاد باشه یا زمان تخمیر کم باشه یا میزان شکر کافی نباشه احتمال داره لایه جدید نازک باشه. ولی حتی در صورتی که حدود یک میلی متر هم باشه بازهم قابل استفاده خواهد بود. سوالی داشتی حتما بپرس . ممنون از همراهیت.

      1. با سلام، ببخشید که دوباره مزاحمتون میشم. من همه ویدیوهای آموزشیتونو دیدم و دقیقا مثله دستوری که دادین کامبوجامو درست کردم و همه عواملی که شما گفتین رو هم رعایت کردم حالا برای افزایش ضخامت مقدارِ شکر رو بیشتر کنم؟

        1. سلام نسیم عزیز. برای اینکه ضخامت قارچی که تولید میکنین بیشتر باشه کافیه محیط تخمیر کاملا تاریک همچنین ساکن باشه و چند روزی بیشتر فرصت بدین. البته همینطور که خدمتتون توضیح داده شد اگه ضخامت قارچ حتی یک میل هم باشه بازهم قابل استفاده خواهد بود به شرطی که سالم باشه. ممنون از همراهیت.

  22. خيلي ممنون
    مطالب خيلي جامع و كامل بود
    ارزوي موفقيت و سلامتي روز افزون براي جنابعالي

    1. دوست من سلام.
      میتونین بعد از جدا کردن قارچ و صاف کردن نوشیدنی، تکه های میوه اضافه کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. ظرف مدت کوتاهی، خوشمزه و گازدار خواهد شد. ممنون از همراهیت

  23. خیلی ممنون از محصول مفیدتون. دو سال پیش از شما قارچ کمبوچا خریدم هنوزم که هنوزه تو خونه شربتشو درست می کنم و با خانواده مصرف می کنیم. مردم اگه بدونن این محصول چقدر مفیده یه لحظه هم برای تهیه درنگ نمی کردن. به نظرم این محصول رو نمیشه با هیچ چیز دیگه ای مقایسه کرد ! چون اول از همه برای سلامتی خیلی خیلی مفیده دوما تمومم نمیشه چون قارچ زنده هستش. تا جایی که مقدوره به دوستان و آشنایان معرفی می کنم. ممنون ازتون

  24. سلام وقت بخیر
    من الان دارم نوشیدنمیمو درست میکنم فقط میخوام بدونم که سرکه هم میتونم اضافه کنم یا نه!؟من جهت لاغری این نوشیدنیو استفاده میکنم،ممنون میشم جوابگو باشین♥️

      1. سلام
        من قارچ کفیر رو ازتون گرفتم لطف کنید در مورد مقاله لاغری با این قارچ بفرمایید اسم مقاله چیست و چطور به این مقاله دسترسی پیدا کنم. ممنون از پاسخگویی شما.

        1. دوست خوبم سلام. از بخش مقاله و مصاحبه ها می تونی دسترسی داشته باشی . ممنون از همراهیت

  25. سلام من تمام مراحلش روانجام دادم محلول ازقارچ جداکردم ولی در محلول نوشیدنی برای استفاده قارچ جدیدی تولید شده دلیلش چیه؟باتشکر

    1. سلام محمود عزیز.
      این نوشیدنی حتی بعد از تخمیر هم سرشار از باکتری های مفید هستش .از این رو احتمال داره داخل محیط یخچال گازدار می شود و بافت ژله ای روی ظرفتون تشکیل میشه.میتونید به آهستگی جدا کرده و از نوشیدنی استفاده کنید مشکلی نداره.

  26. سلام اگر شربت و قارچ کامبوجا را بجای دو هفته چهل روز دست نزنیم و بذاریم باشه آیا شربیت حاصل خطرناکه ؟ میشه مصرف کرد؟

    1. سلام وهاب عزیز.
      همانطور که مطلع هستی نوشیدنی کامبوجا از طریق تخمیر باکتری های مفید تولید میشه و نیاز به کمی نگهداری داره . بیشترین زمان تخمیر حدود 3 هفته می باشد و بیش از این زمان متاسفانه قابل استفاده نیست و از قارچ اضافه ای که خدمتتون ارسال شده و گفته شده بود داخل یخچال نگهداری شود امکان استفاده دارید.

    1. سلام ابراهیم عزیز.
      بله می توانید از ظروف فلزی برای جوشاندن استفاده کنید ولی ظرفی که برای تخمیر استفاده می کند نباید فلزی باشد.

  27. وقت شما بخیر
    سوال من اینه که آیا در تهیه نوشیدنی کامبوجا امکان داره از عسل بجای شکر در تهیه این نوشیدنی استفاده کرد و اگر پاسخ مثبت هست به چه میزان عسل برای اینکار احتیاج داریم؟
    با تشکر فراوان از شما

    1. سلام آزاد عزیز وقت بخیر.
      در علم تغذیه استفاده از شکر همیشه باعث نگرانی بوده و هست اما قارچ کامبوجا برای ادامه زندگی نیاز به شکر دارد و بخش عمده ای از این شکر توسط قارچ مصرف می شود.در دستور تهیه این نوشیدنی مقدار 180 گرم شکر نیاز است . شما می توانید از 150 گرم شکر استفاده کنید تا نگران شکر باقیمانده در نوشیدنی تهیه شده نباشید . استفاده از عسل به علت خاصیت آنتی بیوتیک طبیعی توصیه نمی شود. ولی در صورتی که میخواهید از عسل طبیعی برای تخمیر استفاده کنید حتما دمای تخمیر 28 درجه سانتیگراد باشد و بعد هربار تخمیر با عسل یکبار از شکر استفاده کنید زیرا باعث ضعیف شدن قارچتان می شود . موفق باشید

      1. بی نهایت سپاس از توضیحتون… چند سالیست این نوشیدنی خوشمزه و مقوی رو با انواع دمنوش ها مثل دمنوش بِه، رزماری، بهارنارنج، چای سرخ، و چای سفید علاوه بر چای سبز و چای سیاه تهیه میکنم و اغلب بشکل هدیه به افراد خانواده و فامیل میدم. استقبال خوبی داشتم تا الان.
        سپاسگزارم بابت پاسختون
        موفق باشید

  28. سلام با تشکر از محصولات سوال من اینه که مزه کامبوجا باید چه جور باشه چون واسه من شیرینی میزنه باید چیکار کنم

    1. سلام دوست عزیز. اگر مدت زمان تخمیر شما بین یک هفته الی 10 روز باشه نوشیدنی کمی شیرین و اگر تخمیر 14 روز باشه کمی تند خواهد بود.

      1. عرض ادب وخداقوت

        من به مدت یک دوسالی هست که قارچهای بسیار ضخیم با بافتی روشن و محکم در یخچال نگهداری میکنم.. که همینطور درحال اضافه شدن هستند. چون بیشتر از دو سه ماه مانده مشکلی نداره که استفاده کنم ؟؟؟؟

        1. فرزانه عزیز سلام.
          شما می‌تونین این محصول رو 3 تا 6 ماه داخل یخچال نگهداری کنین. پیشنهاد میکنم برای استفاده مجدد قارچ سالم و جدیدی مجدد تهیه کنین.

        2. عمر مفید قارچ به اون اندازه نیست که 2 سال بعد بتونید همچنان ازش استفاده کنید. تصور کنید که اینها موجود زنده هستند و عمر محدودی دارند. من هم مثل شما از قارچهای قدیمی استفاده میکردم که بیش از یکسال عمر داشتند و الان میفهمم که اونها مریض میشدند و بقیه قارچها رو هم خراب میکردند.

  29. سلام وقت بخیر بنده چای کامبوجا چای سیاه و یه کم چای میوه ای درست کردم و بعد از ۷ روز قارچ کامبوجا را جدا کردم و شربت را داخل شیشه ریختم ولی بعد از ۳ روز که نگاه کردم دیدم داخل شیشه ها یک لایه نازک قارچ تشکیل شده بود دلیلش چیه لطفا راهنمایی کنید.لایه نازک سفید کوچک بود که دوباره صافی کردم و دور ریختم

    1. سلام پویا عزیز.
      نوشیدنی کامبوجا که تهیه کردید حاوی باکتری های مفید زنده است و احتمال داره بعد از قرار دادن داخل یخچال بافت ژله ای تشکیل شود که کاملاً عادی است. می تونید جدا کرده و مصرف کنید.

    1. باسلام وقت بخیر.
      رنگ یا غلظت چای برای تهیه کامبوجا اهمیت چندانی ندارد چون با توجه به نوع چای متفاوت خواهد بود. حتما به مقدار اعلام شده در بروشور استفاده کنید .

  30. سلام.من محلول و چای شیرین را در ظرف پلاستیکی درست کردم.بعد از یک هفته هیچ اتفاقی نیفتاده و قارچ جدید ساخته نشده.مایع را تست کردم شبیه چای شیرین فقط خیلی شیرین است. طبق دستورالعمل متوجه شدم ظرف باید شیشه ای باشد.ایا باید تمام آنها را به ظرف شیشه ای منتقل کنم و صبر کنم یا از اول شروع کنم و دمنوش جدید درست کنم؟ یا مشکل دیگری وجود دارد؟ممنون از راهنمایی شما.

    1. درود بر شما
      بله همینطور که خودتون هم اشاره کردین حتما باید از ظروف شیشه ای استفاده کنید . پیشنهاد میکنم حجم ظرفتون حدود یک لیتر باشد . از ابتدا دمنوش تهیه و حتما نسبت موارد اولیه را رعایت کنید موفق باشید .

  31. باسلام وخسته نباشید آیا خود قارچ کامبوجا قابل خوردن هست یانه؟ واگرقابل خوردن هست باید تا چه مدت وچگونه خورد؟ ممنونم از راهنمایی ها وپاسخگویی شما

    1. با سلام آقای لشکری عزیز.
      خوردن خود قارچ کامبوجا پیشنهاد نمی شود و بهترین روش مصرف استفاده از نوشیدنی آن است . به هر حال خوردن آن هیچ ضرری ندارد . البته پروفسور لیندر (محقق آلمانی) در مورد خوردن قارچ می گوید به دلیل بافت لزج درمان مناسبی برای یبوست است و خواص نوشیدنی را دارد.

  32. باسلام من دوسال قبل قارچ رو تهیه کرده ومدتی شربت رو درست کرده ومصرف میکردم حدود یک ونیم سالی است که قارچ رو داخل ظرف شیشه ای ریخته ودرش رو محکم بستم الان که نگاه کردم می بینم که ظرف شیشه پر از قارچ شده حالا سوالم اینجاست باتوجه به گذشت حدود ۲ سال آیا این قارچ وشربت قابل استفاده است یانه ؟واگه بخام مجدد شربت درست کنم ازاین قارچ واستاتر میتونم استفاده کنم یانه؟
    نکته جالب توجه اینکه کلیه ام دارای سنگ ۷ میل بود که با خوردن شربت کامبوجا سنگ ریز شده بود ودر حالب به اندازه ۶ میل گیر کرده بود ودرد داشت در یک روز صبح ناشتا با خوردن یه بطری از شربت بصورت بکجا بعد از ۵ دقیقه از خوردن احساس مجدد درد درکلیه کردم اما با کمال تعجب سنگ ۶ میل یکجا دفع شد

    1. سلام آقای لشکری عزیز.
      با توجه به اینکه نهایتاً میتونید سه الی چهار ماه قارچ کامبوجا را داخل مایع استارتر داخل یخچال نگهداری کنید پیشنهاد می کنیم از قارچ مولد جدید استفاده بفرمائید.
      خیلی خوشحالیم با نوشیدنی کامبوجا مشکل سنگ کلیه شما رفع شده ♥ همیشه سلامت باشید.

  33. 3 هفته قبل با تعریف یکی از دوستام کفیر و کامبوجا سفارش دادم تو یه کلام عااالی بود . اول اینکه من هیچ شناختی از طرز تهیه نداشتم ولی تو بروشور نکته به نکته توضیح داده بود. در رابطه با میزان مصرف شکر مطمئن نبودم که وقتی بهشون زنگ زدم کامل توضیح دادن .فقط پست منطقه یکم دیر بسته رو رسوند . درکل ممنون

  34. سلام خسته نباشید من قارچ اولیه را توی یک کاسه دهون گشاد درست کردم برای همین قارچم نازک وبزرگ شده اگه بخوام ت ی شبشه مربایی ۱لیتری درست کنم باید چکار کنم میتونم قارچ را نصف کنم ممنون

    1. باسلام . بله امکانپذیر است. می توانید با کار غیرفلزی قارچ کامبوجا را تکه کنید .

  35. برای درست کردن نوشیدنی جدید باید از لایه قارچ جدید که تشکیل شده باید استفاده کرد یا از لایه قدیمی هم میشه استفاده کرد:؟

    1. باسلام. از هر لایه کامبوجا می توانید تا 3 الی 4 دفعه استفاده کنید. با هربار استفاده و تهیه نوشیدنی قدرت تخمیر خود را از دست داده و عملا بعد از 4 بار قابل استفاده نمی باشد و بایستی از لایه های قارچی که خودتان پرورش داده اید استفاده کنید .

    2. سلام قبلا از این قارچ استفاده میکردم الان چند ساله که داخل یخچال درظرف سربسته نگه داری میکنم چون استفاده از اون رو متوقف کرده بودم ایا الان قابل استفاده است؟؟

  36. سلام
    برای هربار باید استارتر استفاده بشه؟
    استارتر اگه تموم شد باید از کجا تهیه کنیم ؟

    1. باسلام . بله برای هربار تهیه شربت کامبوجا بایستی استارتر استفاده شود.
      برای سری اول و دوم استارتر همراه بسته ،ارسال می شود برای دفعات بعدی میتوانید از نوشیدنی کامبوجا تهیه شده به عنوان استارتر استفاده کنید . باتشکر

  37. با سلام
    احتراما خواستم از شما تشکر و قدر دانی کنم .
    و یک سوال از خدمتتان .
    من برای اینکه سرکه سیب نداشتم برای قلیای کردن محلول از سرکه قرمز استفاده کردم در داخل اب جوش در حال جوش سرکه قرمز ریختم که با جوشیدن هم اثر ضعبف تر بشه .
    امکان داره زیاده روی در مصرف سرکه باعث خراب شدن محلول بشه.

    1. درود فراوان. نظر لطف شماست . سپاسگزاریم.
      پیشنهاد می کنیم از سرکه استفاده نکنید و برای استارتر می توانید از خود نوشیدنی کامبوجا استفاده بفرمایید .

    2. سلام لطفا بفرمایید ایا به جای شکر
      میتوانیم از شیره خرما یا انگور استفاده کنیم چون شکر برای دیابت مفیدنیست

      1. سلام روح انگیز عزیز.
        نگران شکر اضافه شده نباشید چون این شکر برای سوخت‌و‌ساز و تولید لایه جدید کامبوجا مصرف میشه. مخصوصا اگه زمان تخمیر کمی طولانی تر تا 3 هفته باشه، مقدار شکر به حداقل میرسه. پیشنهاد میشه مقاله درمان دیابت را مطالعه کنین. ممنون از همراهیت.

  38. سلام
    باتوجه به اینکه قارچ ها برای تخمیر و تولید باکتری نیاز به قند دارند و در دستور تهیه این نوشیدنی از شکر استفاده میشه

    آیا امکان استفاده از عسل, بجای شکر وجود داره؟

    1. باسلام وقت بخیر.
      مقدار زیادی از شکر مصرفی در شربت کامبوجا صرف سوخت و ساز و تهیه لایه جدید کمبوجا می شود و محصول نهایی مقدار خیلی کمی شکر دارد.
      با این حال می تواند در صورت تمایل (طبق توضیحات بروشور) از عسل طبیعی نیز استفاده کنید.

    2. سلام . اول با تردید خریدم رو انجام دادم فکر نمی کردم خودم بتونم عرق کامبوجا درست کنم تا محصول شما به دستم رسید
      میشه گفت اکثرا نکات خوب توضیح داده شده بود چند تا موردم بود تلفنی همکارانتون پرسیدم با صبر و حوصله جواب دادن
      طعمش با عرق کامبوجا عطاری کلی فرق میکنه و مدتیه خودم میتونم عرق کامبوجا درست کنم . ممنوم

  39. با سلام من مدتی هست که کامبوجا رو تهیه میکنم اما من استارتر نمیزنم فقط قارچشو میزارم رو چایی و حدودا 17 الی 20 روز طول میکشه که درست بشه،با اینحال استارتر بزنم؟ و نکته بعدی اینکه اینبار با زعفران میخوام درست کنم بنظرتون میشه؟ با دمکرده زرشک یا البالو یا دمکرده میوه های دیگه چطور؟میخوام طعماش مختلف باشه و خوش مزه.با بهلیمو که عالیه

    1. باسلام . حتما از استارتر (همان شربت کامبوجا) استفاده کنید. مدت زمان کامل تخمیر یک هفته الی 14 روز است. بنده پیشنهاد می کند با دمنوشی مخلوط نکنید .

  40. با سلام
    میشه فقط از شربت شکر استفاده کرد(منظورم اینه که چای یا چیز دیگری توی شربت نباشه و فقط شکر خالص و اب باشه؟ ) .میخوام تا جای ممکن اضافه ای مثل چای سیاه یا سبز یا … داخلش نباشه . مزه برام مهم نیست خاصیتش مهمه

    1. باسلام.
      باکتری های مفید پربیوتیک کامبوجا برای اینکه امکان تکثیر داشته باشند حتما بایستی داخل دمنوش (مثل چای سیاه ، سبز ، دمنوش زیره ، گل گاوزبان و..) باشند .

  41. سلام من این شربت کامبوجا درست کردم و به نظرم دمای آب یکم بالا بود و کم صبر کردم برای خنک شدنش شربت کامبوجا هم گازدار نشد قابل نوشیدن هست یا نه
    ممنونم

    1. سلام.
      زمان اضافه کردن قارچ مولد کامبوجا و شربت کامبوجا به هیچ عنوان نباید بیش از حد گرم باشه چون باعث از بین رفتن باکتری ها خواهد شد .
      لطفا تصاویر تولید محصول را از طریق ایمیل یا تلگرام ارسال کنید بررسی و نتایج اعلام خواهد شد.

  42. سلام…میزان خود قارچ باید چقد باشه؟چند گرم قارچ،چند گرم شکر،چند گرم چای وچند میای لیتر اب نیاز هست؟متشکر

    1. باسلام. مطابق بروشور همراه محصول، برای هر لیتر یک تکه از قارچ های ارسالی میتوان استفاده کرد

  43. سلام خسته نباشید.قارچ کامبوچا رو از ظرف خارج کردم.الان باید مایع را در کجا نگهداری کنم؟میزان شکر وچای و اب چقدر باید باشه برای درست کردی چای که بخوام قارچو درش بریزم…خیلی ممنون

    1. باسلام. امکان نگهداری از نوشیدنی کامبوچا به مدت یک ماه داخل یخچال در بطری شیشه ای وجود دارد. همچنین میزان افزودن مواد اولیه باید مطابق توضیحات بروشور باشد. باتشکر

  44. سلام
    می خواستم علت کدر شدن شربت کامبوچا رو بدونم.
    کلا چرا شربت کدر میشه در صورتی که لرد و ذرات قارچ توش وجود نداره.(من با فیلتر صاف کردم باز هم کدره و شفاف نمیشه)
    ممنون میشم که پاسخ بدید.
    با تشکر

    1. باسلام .
      پس از اتمام عملیات تخمیر ، ناخالصی های موجود در چای و شکر جدا شده و به سطح زیرین لایه جدید کامبوچا چسبیده و یا در کف ظرف ته نشین می شود.
      هنگام جداسازی ابتدا لایه جدید را به آهستگی برداشته و شستشو دهید همچنین نوشیدنی بدست آمده را به بطری دیگری منتقل و ته نشین آن را دور بریزید

      نکات تهیه کامبوچا خانگی

  45. سلام من کمبوجیا را طبق دستور درست کردم ولی شربت کامبوجیا یا سرکه فراموش کردم حالا این شربت درست کردم همان خاصیت داره نداره چکار کنم ؟ ممنون

  46. سلام خسته نباشین … من شربت کامبوجیا رو الان یکساله که دارم خیلی بوی ترش میده به نظرتون میشه ازش استفاده کنم …. ایا شربتشون فاسدم.میشه؟؟ ممنون میشم زودی جواب بدین

    1. باسلام .
      مدت زمان نگهداری از نوشیدنی کامبوچا خانگی در یخچال نهایتاً یک ماه می باشد .

  47. سلام
    بسته ای که من ازتون خریده بودم امروز به دستم رسید.
    سوالم اینه که اضافه کردن شکر برای فرایند الزامیه؟
    این نوشیدنی با هدف سلامتیه ولی اضافه کردن شکر یعنی ضرر!

    1. باسلام.
      حق با شماست شکر برای سلامتی بسیار مضر است ولی توجه داشته باشید بعد از تخمیر کامل ، بالای 98% شکر مصرفی صرف سوخت و ساز و تولید لایه جدید مولد کامبوچا می شود.
      به نحوی که بیماران دیابتی هم می توانند از این محصول استفاده کنند.
      پیشگیری و درمان دیابت با کامبوچا

  48. سلام ممنون از مطالب مفیدتون .
    یه سوال داشتم و اون اینکه آیا میشه این قارچ تو ظرف سفالی هم پرورش داد؟

    1. باسلام.
      در رابطه با کامبوچا خیر امکانپذیر نیست.
      نوعی از کفیر بنام کفیر آبی وجود دارد که شما می توانید بجای شیر از آب میوه استفاده کنید. مقالات تکمیلی داخل سایت موجود است و به زودی عرضه خواهد شد.

      1. سلام قارچ کامبوجا در داخل یخچال بعلت بالا رفتن درجه یخچال کمی یخ زده ایا این قارچ خاصیت تخمیر خودش رو از دست داده و دیگه قابل استفاده نیست؟

        1. محمد عزیز سلام. این قارچ داخل یخچال در مایع خودش تا دو ماه کاملا سالم میمونه ولی یخ‌زدگی و فریز کردن باعث از بین رفتن کفیر و کامبوجا میشه. ممنون از همراهیت

    1. با سلام.
      از قسمت فروشگاه وب سایت می توانید اقدام به تهیه قارچ با کیفیت نمایید.

    2. سلام بعد یک هفته یک لایه کامبوجا روی ظرفم شکل گرفته و همه چی عالیه . قبلا کلی هزینه می کردم آماده می خریدم خیلی خوشحالم الان میتونم خودم تولید کنیم. سپاس از زحمات سایت پربیوتیک

  49. سلام.آیا میتوآنم به ۳ لیتر آب یه لیوان شکر و ۱ لیوان شربت کامبوجاو ۲ ق چای تازه دم اضافه کنم.مدتی هس که اینطوری میارم ولی الان شک کردم.

    1. با سلام.
      پیشنهاد میشه دقیقاً طبق بروشور همراه محصول تهیه نمایید. با تشکر

  50. سلام خسته نباشید ممنون بابت مطلب خوبتون ببخشید میتونم از جوشانده یونجه بجای چای برای نوشیدنی استفاده کنم؟ برای چاق شدن

    1. با سلام و سپاس از شما.ما تا بحال با این دمنوش امتحان نکردیم ولی بصورت کلی با اکثر دمنوش ها امکان تهیه وجود دارد.

  51. من طبق دستور العمل تهیه کردم خیلی عالی شد و مزه ترش و شیرین و گازدار داشت امیدوارم طبق چیزهایی که خوندم همونقدر برای سلامتی هم مفید باشه … ممنون

  52. سلام آیا استفاده ازچای سبز باعث ضعیف شدن قارچها میشن
    واستفاده ازچای سیاه نتیجه بهتری داره؟

    1. با سلام.
      نخیر فقط از نظر ویژگی طعم و خاصیت متفاوت بوده ضمناً تهیه نوشیدنی با چای سیاه راحت تر می باشد.

    1. با سلام.اولین نکته کیفیت قارچ است که باید از عرضه کننده معتبری تهیه کرده باشید. نکته دوم استفاده دقیق طبق بروشور معتبر است. نکاتی مثل استفاده از ظروف شیشه ای و مواد اولیه با کیفیت همگی در نتیجه نهایی تاثیرگذار است.
      ضمناًزمانی که قارچ جدید (بچه) ضخامتی حدود 3 میل یا بیشتر داشته باشد مولد بوده می توان نوشیدنی را مصرف و از لایه جدید برای دفعات آینده استفاده نمود.

        1. سلام زهرا عزیز.
          برای تهیه نوشیدنی کامبوجا از هر گیاهی به عنوان دمنوش نمیشه استفاده کرد. روغن های فرار برخی دمنوش ها به قارچ آسیب میزنن و پوسته نازک چربی که روی مایع تشکیل می شود مانع از رسیدن اکسیژن خواهد شد. در مورد سوال دومتون بله اگه شیشه ای هستش میتونین استفاده کنید. ممنون از همراهیت

  53. با سلام و تشکر چرا من هرچی درست میکنم بعد دو سه روز روی ظرف کپک‌میزنه؟؟دلیلش چیه؟؟

    1. با سلام.
      احتمالاً شما منظورتان ، لایه جدید کامبوچا می باشد که روی ظرف تشکیل می شود.گاهاً این لایه با کپک اشتباه گرفته می شود.
      برای دریافت اطلاعات دقیق تر لطفا تصویر محصول را به شماره داخل سایت تلگرام تا کارشناسان بصورت دقیق پاسخگو باشند.

  54. سلام . آیا لایه کلفت سفیدی که کنار قارچ اولی ایجاد می شود قارچ بچه است و باید برای استفاده در ظرف دیگر جدا شود یا لایه تیره ای که زیر قارچ اولی ایجاد شده؟ ممنون

    1. با سلام بله.
      از هر لایه قارچ تا چهار بار می توانید استفاده کنید. برای دفعات آینده از لایه های جدیدی که خود پرورش داده اید باید استفاده شود.
      با تشکر

  55. پیشنهاد میکنم گروه تلگرام راه اندازی کنید تا دوستان از تجربیات همدیگه استفاده کنن و پرسش و پاسخ هم انجام بگیره. ممنون

  56. باسلام میشه از قارچهای جدید و قدیمی با هم در یک ظرف برای تکثیر استفاده کرد؟

    1. با سلام.پیشنهاد من تکثیر در ظرف های مختلف می باشد تا در صورت خراب شدن از لایه های دیگر استفاده نمود.

    1. با سلام بله امکان پذیره منتها باید چای سبز هیچگونه افزودنی نداشته باشد.
      با توجه به نوع چای متفاوت بوده و حدود 15 الی 20 گرم کفایت می کند.

  57. باسلام خدمت دوستان بنده لازم دونستم درمورد فوايد ومعجزه قارچ كومبوجا تجربه خودم رو منعكس كنم چن سال قبل عمل جراحي داشتم بعدازمدتي عوارضشو نشون داد و مدام از ناحيه قسمت عمل شده چرك و خون بيرون ميامد با تجويز داروهاي إنتي بيوتيك و …خوب نميشدم درد رو حس ميكردم تااينكه توسط دوستان با كومبوجا اشنا شدم وبدون اتلاف وقت ازش استفاده كردم بعد ازيك هفته مصرف تمام درد و ديگر عوارض گفته شده آزم دور شد الان چن ساله كه زندگي عادي دارم ازاقاي محبي نهايت تشكر وقدرداني رو دارم هميشه شاد و سرافراز باشيد زير سايه حق تعالي! امين!

  58. سلام خسته نباشید من بعد 11 روز دیدم کنار قارچ جدید یک چیز سیاه لزج مانند تشکیل شده من نمیدونم این عادیه یا کپک اما قارچ اولی کاملا سفید و قطور شده لطفا راهنماییم کنید

    1. سلام.اگر در زیر قارچ باشد لخته و ضایعات چایی هستش که با شستشو با آب برطرف می شود.
      ولی اگر روی لایه تشکیل شده و چسبناک باشد متاسفانه کپک هستش و نمیشه استفاده کرد.
      اگر شک دارید و میخواهید و مطمئن شوید لطفا به شماره بنده عکسش را در تلگرام بفرستید.
      سپاس

  59. درضمن تا شما جواب بدید چند روزم گذشته و من دست نزدم بیش از دوهفته از درست کردن چایی و انداختن کامبوجا گذشتع اشکالی نداره؟

    1. اگر شک دارید لطفا به شماره ای که در سایت هست تصویرش را تلگرام کنید تا بصورت دقیق اطلاع بدهم.
      باتشکر

  60. سلام بی نهایت ممنون میشم اگر توضیح بدید باید چیکار بکنم ؟ من وسواس دارم به چیزی که میخوام بخورم یا بدم کسی بخوره این چایی کامبوجا ته ظرف موندنش منو نگران کرده قابل خوردن هست ازکجا بفهمم چایی که درست کردم قابل خوردنه و مشکلی نداره و مریض نمیکنه؟

    1. نوشیدنی شما بعد از 10 الی 14 روز آماده مصرف کردن می باشد مگر اینکه روی لایه جدید کپک مشاهده کردین.در این صورت باید کل محتوای ظرف را دور ریخته و از لایه های دیگه استفاده کنید.

    2. با سلام.
      تنها عاملی که شخص را از مصرف نوشیدنی کامبوچا منع می کند وجود کپک روی ظرف می باشد که نشانه ورود باکتری های مضر با داخل شیشه است.
      در غیر این صورت قارچ جدیدی که پرورش دادید را در ظرفی مخصوص داخل یخچال به همراه دیگر قارچ ها نگهداری کرده و طبق گفته بروشور از نوشیدنی استفاده کنید.

    1. دلایل نازک شدن لایه جدید کامبوجیا میتونه مختلف باشه که در بخش مربوطه توضیح داده شده قطر دهانه ظرفتون چه اندازه بوده؟

  61. قارچ کامبوجایی که من داخل چایی انداختم بعد ده روز هنوز ته ظرف مونده روز اول روی ظزف بود دلیلش چیه؟

    1. عزیزم فیلم آموزشی سایت رو نگاه کن کامل توضیح داده میتونی شربت کامبوجا خیلی خوشمزه دست کنی . من تکه های میوه هم بهش اضافه می کنم خیلی خوشمزه تر میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0
00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

محدود