فروشگاه پربیوتیک
آموزشکامبوجا

نوشیدنی کامبوجا خانگی

بررسی نکات اصلی تهیه کامبوجا

کامبوجا فواید بسیاری برای سلامتی به همراه دارد. این نوشیدنی حاوی باکتری‌های مفید پروبیوتیک برای سیستم ایمنی و گوارش مفید است همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها ، آنزیم‌ها، اسیدهای آمینه و پلیفنول ها می‌باشد.کامبوجا سرشار از ویتامین‌ها و همچنین انرژی‌زا بوده ، قدرت ایمنی بدن را افزایش و از چاقی و دیابت جلوگیری می‌کند.مصرف این نوشیدنی باعث بهبود عملکرد کبد ، سم‌زدایی از کلیه‌ها و بهبود فشارخون می‌شود.

کامبوجا ترکیبی از باکتری های مفید با شیوه پرورش مخصوص است . این موجود زنده دمنوش تهیه شده را تخمیر کرده و چای کامبوجا را به وجود می آورد. طعم گوارای آن احساس شادابی به آدمی می دهد و برای پیشگیری از بسیاری بیماری ها کاربر دارد.طرز تهیه شربت کامبوجا در منزل ساده بوده و لازمه آن رعایت نکات ساده‌ای است که در این مقاله به‌اختصار توضیح داده می‌شود. برای تهیه این نوشیدنی شفابخش نیاز به قارچ مولد و باکیفیت کومبوچا بوده که از طریق فروشگاه پربیوتیک می‌توانید تهیه نمایید.

نوشیدنی کامبوجا

نکات مهم تهیه نوشیدنی کامبوجا

چنانچه نکات لازم را در مورد قارچ کامبوجا رعایت کنید به مدت چندین ماه می توانید استفاده کنید .پکیج کامبوجا شامل قارچ مولد ، استارتر و بروشور آموزشی می‌باشد . تمام نکات مهم برای تهیه نوشیدنی در این پکیج توضیح داده‌شده بااین‌حال برخی توصیه‌ها در اینجا نیز برای علاقه‌مندان بیان می‌شود.

  • قارچ کامبوجا نباید با اشیا فلزی برخورد داشته باشد. در زمان تهیه نوشیدنی از ظروف فلزی استفاده نکنید.
  • دمای مناسب برای تخمیر نوشیدنی کامبوچا بین  ۲۱ الى ۲۴ درجه (دمای محیط) می‌باشد. هوای سرد از تخمیر نوشیدنی جلوگیری کرده و دمای بالا باعث خرابی و کپک کومبوچا می‌شود.
  • اگر بنا به هر دلیلی پس از گذشت 10 روز بر روی قارچ کپک مشاهده کردید از مصرف آن اجتناب کرده و محتوی بطری را دور بریزید.
  • رعایت موارد گفته‌شده در بروشور همراه محصول مانند میزان مواد اولیه الزامی می‌باشد.
  • برای انجام فرایند تخمیر محصول را در جای تمیز و تاریک و ثابت (کمد آشپزخانه) قرار دهید.
  • برای دریافت نتیجه مطلوب ، در زمان تخمیر نوشیدنی ، سطح بطری را با پارچه نازک ببندید.
  • برای تهیه نوشیدنی کومبوجا از ظروف باکیفیت شیشه‌ای با قطر دهانه کمتر از 20سانتیمتر استفاده نمایید.
  • وجود دود سیگار یا حضور افراد دارای بیماری مسری در کیفیت محصول تأثیر زیادی دارد.
  • استفاده از این محصول برای مادران باردار و شیرده به علت ترش شدن شیر مادر پیشنهاد نمی‌شود.
  • اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید قبل مصرف نوشیدنی با پزشک خود مشورت کنید.

پاسخگوی سوالات شما هستیم!

در صورتی که با مطالعه این مقاله همچنان پاسخ پرسش خود را دریافت نکردید از طریق بخش نظرات در انتهای این صفحه با ما در ارتباط باشید. همچنین از شما می خواهیم که تجربه خرید خود از این فروشگاه و یا مصرف کامبوجا با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سلامت کمک کنیم.

مقاله مفید بود؟ (22 امتیاز)
فروشگاه پربیوتیک

نوشته های مشابه

‫4 دیدگاه ها

  1. سلام من کامبوجیا رو ازکسی خریدم که خودش تهیه کرده ودر بطری های نوشابه ای هست گفتن یک فنجان ازکامبوجیا رو در یک پارچ آب بریزم وهروزبخورم آیاظرفش شیشه ای نیست مشکلی ندارد؟واینکه تویخچال باید نگهداری بشه؟

    1. باسلام .
      پیشنهاد می شود قارچ کامبوجا را خودتان از سایت خرید و نوشیدنی تهیه کنید. باتوجه به قیمت مناسبی که دارد از لحاظ بهداشتی و سلامتی مطمئن تر می باشد.شربت (نوشیدنی) کامبوجا را حتما داخل ظروف یا بطری شیشه ای داخل یخچال نگهداری کنید.برای دریافت بهترین نتیجه روزانه یک پنجم فنجان با آب مصرف نمایید.

      1. سلام
        تابستون گذشته قارچ کامبوچا خریداری کردم
        شربتش عالی و بچه قارچ ها خیلی خوب تمیز و شفاف بودن
        ولی بعد از سرد شدن هوا قارچ فعالیت نکرد
        در جای گرم هم غیر فعال بود
        بعد از مدتی شربت تشکیل میشود ولی بچه قارچ ها به راحتی متلاشی یا پاره میشوند .
        ممنون میشم راهنمایی کنید . 🙂
        با تشکر از وبسایت خوبتون

        1. متین عزیز سلام.خوشحالیم از محصول راضی بودین. شما از هر لایه قارچ نهایتاً سه الی چهار مرتبه می‌تونین استفاده کنید. بعدش از قارچ هایی که خودتون تولید کردین استفاده کنید. اگه ضعیف شده مجدد قارچ مولد تهیه کنین. ممنون از همراهیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0
00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

محدود