آموزشکامبوجا

کپک کامبوجا چیست؟ ۱۱ نکته طلایی مقابله با کپک کامبوجا

نکات طلایی در تهیه نوشیدنی و مقابله با کپک کامبوجا

شربت کامبوجا نوشیدنی شفابخش از طریق ترکیب چای سیاه یا سیز با نوعی قارچ مفید تهیه شده و تخمیر پیدا می کند. در پژوهش و تحقیقات بین الملی ثابت شده برای سلامت کلی معده و روده همچنین برای به دست آوردن گستره وسیعی از باکتری های مفید ،مصرف نوشیدنی کمبوجا راه حلی مناسبی می باشد.اگر میخواهید چای کامبوجا را خودتان در منزل تهیه کنید حتما از مرجع معتبری قارچ کامبوجا تهیه کنید و از بروشور همراه محصول پیروی کنید.کپک زدن کامبوجا بسیار نادر اتفاق می افتد. اصلی ترین دلیل این اتفاق وجود آلودگی و یا عدم استفاده از موارد اولیه با کیفیت می باشد.در ادامه اصلی ترین دلایل کپک کامبوجا بررسی می شود .

نکات طلایی کامبوچا
اگر میخواهید چای کامبوجا را خودتان در منزل تهیه کنید حتما از مرجع معتبری قارچ کامبوجا تهیه کنید.

کامبوجا چیست؟

کامبوجا نوشیدنی شفابخش باستانی بر مبنای چای سیاه یا سبز است که با تکثیر نوعی باکتری و قارچ مفید،تخمیر پیدا می کند که منشا آسیایی دارد. این نوشیدنی در طی مسیر خود تا دنیای غرب شگفتی های درمانی زیادی را از خود نشان داده و به همین علت نام هایی چون قارچ معجزه گر و اکسیر طول عمر به آن داده شد.شربت کامبوجا دارای فواید و مزایای بسیار زیادی است، به طوری که امروزه شاهد آن هستیم که بسیاری از دانشگاه های بزرگ در سرتاسر جهان مقالات علمی متعددی درمورد خواص و ترکیبات معجزه گر این نوشیدنی منتشر کرده اند. کامبوجا پس از عرضه در ایران مورد استقبال بسیاری از هموطنان قرار گرفته و مصرف کنندگان خواص درمانی این محصول را مشاهده کرده اند همچنین در صفحه نظرات خریداران می توانید تجربه مصرف نوشیدنی کامبوجا را مطالعه نمائید.

کامبوجا از کجا بخریم کپک نزند؟

فروشگاه پربیوتیک به عنوان اولین عرضه کننده قارچ کفیر و قارچ کامبوجا در ایران و تنها دارنده نماد اعتماد از وزارت صنعت معدن و تجارت می باشد. کارشناسان مرکز، قارچ کامبوجا با کیفیت ممتاز را در شرایط کاملاً سنتی و ۱۰۰% بهداشتی پرورش داده و آماده عرضه به هموطنان عزیز می نمایند . تضمین بازپرداخت کل هزینه در صورت عدم رضایت ، مشاوره رایگان تلفنی و پشتیبانی خریداران بخشی دیگر از خدمات پربیوتیک می باشد. نکته مهمی که در تهیه چای کمبوجا باید توجه داشت عدم ورود عامل آلودگی و باکتری به داخل ظرف و نوشیدنی است.دقت کنید دست ها ، شیشه ها و موارد اولیه خام تمیز باشند همچنین باید مواد خام اولیه باکیفیت بالایی داشته باشید. برای حصول اطمینان در این مقاله با ما همراه باشید.

کپک کامبوجا (علت و علایم کپک) چگونه است؟

پس از سفارش محصول از پربیوتیک و دریافت آن ، طبق بروشور اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا نموده و به مدت 7 الی 12 روز در مکان نیمه تاریک نگهداری کنید.درصورتی که تمام موارد گفته شده را رعایت کرده باشید بر روی سطح نوشیدنی لایه جدیدی از قارچ کامبوجا تشکیل شده و در دفعات می توانید از این لایه استفاده نمایید.قارچ جدید باید سطح صاف و کرم رنگ (با دمنوش چای سیاه) و شیری رنگ (با دمنوش چای سبز) داشته باشد.

کامبوچا سالم
[قارچ سالم] پس از تخمیر روی سطح شیشه لایه جدیدی از قارچ کامبوجا تشکیل می شود.
احتمال دارد زیر لایه جدید لخته های چای مشاهده کنید که کاملاً طبیعی و شامل ناخالصی مواد اولیه مانند چای بوده که با شستشو با آب سرد از بین می رود.قارچ های تولید شده را می توان درصورت عدم نیاز به استفاده به مدت 1 ماه داخل یخچال درون شربت کامبوجا نگهداری کرد.

درصورتی که بر روی سطح قارچ لایه جدید دایره های کوچک با رنگ های متفاوت سبز ، قهوه ای ، قرمز ، مشکی و.. مشاهده کردید علائم کپک و باکتری مضر داخل بطری می باشد .دراین صورت نوشیدنی به همراه قارچ را دور ریخته و از دیگر بطری ها استفاده کنید. هیچ راهی برای نگهداری کامبوجا کپک زده وجود ندارد.در صورتی که علائم کپک را مشاهده کردید تمامی متعلاقات بطری را دور بریزید و با قارچ و نوشیدنی جدید مجدد اقدام به تهیه نمایید. توجه داشته باشید همیشه کپک کامبوجا همیشه در بالای قارچ تشکیل می شود.

لایه کامبوجا
[قارچ سالم] کپک کامبوجا همیشه در بالای قارچ تشکیل می شود
برای تولید نوشیدنی کامبوجا حتما از چای خالص بدون رنگ و اسانس استفاده کنید. بهتر است نسبت استفاده از چای آماده شده با شکر و استارتر 90 به 10 باشد.در برخی از موارد استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی عامل کپک بوده است.بهتر است از آب لوله کشی استفاده کنید اگر از آب مطمئن نیستید می توانید به مدت 7 دقیقه (قبل از دم کردن چای) بجوشانید.

کپک کامبوچا
کپک کامبوجا احتمال دارد به رنگ های مختلف مشاهده شود

دلایل اصلی کپک کامبوجا

در ادامه شایع ترین دلایل ورود آلودگی و ایجاد کپک کامبوجا را بررسی می کنیم.

  • قارچ مولد را حتما از مکان معتبر و یا فروشگاه پربیوتیک تهیه کنید.
  • حتماً از دستورالعمل تهیه کامبوجا پیروی کنید.
  • رطوبت محیط بیش از حد نباشد.
  • از ظروف شیشه ای تمیز استفاده کنید.
  • از مواد خام اولیه با کیفیت استفاده کنید.
  • دور از گرده افشانی گیاهان خانه قرار دهید.
  • از جابجایی ظرف در زمان تخمیر اجتناب کنید.
  • در محیطی با دمای 25 الی 28 درجه قرار دهید.
  • در مکان پاکیزه با درجه دمای مناسب نگهداری کنید.
  • بجای دستگاه تصفیه آب خانگی از آب لوله کشی استفاده کنید.
  • افراد سیگاری یا دارای بیماری حدالامکان در مجاورت محصول نباشند.

نتیجه گیری

تهیه نوشیدنی کامبوجا در منزل بسیار ساده می باشد. شما با یکبار خرید قارچ مولد کامبوجا و رعایت نکات فوق می توانید اقدام به تهیه چای کامبوجا نموده و از خواص شفابخش آن بهره مند شوید.در نهایت از شما می خواهیم که تجربه خود از تهیه نوشیدنی کامبوجا و یا مصرف این نوشیدنی در بخش نظرات با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سلامت کمک کنیم.

برچسب ها

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. سلام آقای محبی خیلی ممنون بسته ما رسید. همه چی خوب بود برای خرید های بعدی تخفیف بدین از اقوام هم میخوان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن