مشاوره تلگرامکانال تلگرام
خانه / مقاله و مصاحبه / ترجمه شده / ۷ ویژگی مصرف روزانه چای کامبوجا

۷ ویژگی مصرف روزانه چای کامبوجا

کامبوجا

کامبوجا نوشیدنی با خواص درمانی قوی حدود ۷۰۰۰ سال پیش با عنوان “اکسیر درمانگر جاویدان” توسط چینی ها در شرق دور شناخته شده است.

کامبوجا یک نوشیدنی حاصل تخمیر دمنوش (قالباً چای سیاه – چای سبز -گل گاوزبان و..) و شکر (عسل) که به عنوان یک نوشیدنی کاربردی برای درمان بیماری ها و سلامت جسم استفاده می شود.نوشیدنی شامل مجموعه ای از باکتری ها و مخمر ها که مسئول آغاز فرایند تخمیر با شکر افزوده شده را دارد.

پس از انجام تخمیر، چای کامبوجا گازدار می شود و شامل سرکه ، ویتامین های گروه ب ،آنزیم ها، پروبیوتیک ها ،اسید استیک ،گلوکنیک و لاکتیک با این تاثیرات است:

  • بهبود هضم
  • کاهش وزن
  • افزایش انرژی
  • پاک کننده و سم زدایی
  • کاهش درد مفاصل
  • پیشگیری از سرطان

قند افزوده شده توسط باکتری و مخمر ها مصرف شده و نیازی نیست نگران وجود شکر در چای کامبوجا باشید.شما می توانید استارتر کامبوجا را از سایت پربیوتیک به آسانی تهیه کنید.

پروبیوتیک های مفید در کامبوجا

یک مقاله در مجله میکروبیولوژی مواد غذایی نشان داد اکسیر سلامت شامل این پروبیوتیک ها می باشد:

  • Gluconacetobacter (به میزان ۸۵%)
  • استوباکتر (کمتر از ۲%)
  • لاکتوباسیلوس (دربرخی نمونه ها تا ۳۰%)
  • Zygosaccharomyces (به میزان ۹۵%)

در نهایت این معجون باکتری های بسیار مفید ، برای ایجاد راه منحصربفرد در ایجاد برخی خواص درمانی باورنکردی برای افرادی که این نوشیدنی را مصرف می کنند مشترک هستند.

۷ مورد از فواید درمانی کامبوجا

تحقیقی در مجله دارویی غذایی در سال ۲۰۱۴ توسط محققان دانشگاه لاتویا منتشر شد چنین بود:

مشخص شد کامبوجا می تواند با توجه به چهار ویژگی اصلی سم زدایی، ضد اکسیداسیون، افزایش انرژی ، و افزایش ایمنی می تواند در حفظ سلامت و بهبود آن بسیار موثر باشد.

۱- سم زدایی

توانایی سم زدایی در وشیدنی کامبوجا بسیار زیاد است. یک مثال کامل در این مورد توانایی آن برای مقابله با مسمومیت سلول های کبدی است.

۲-هضم

به طور طبیعی ، قدرت آنتی اکسیدانی این چای باستانی برای مقابله با رادیکال های آزاد دستگاه گوارش مفید است.با این حال دلیل اصلی این ویژگی وجود مقادیر بسیاری اسید های مفید، پروبیوتیک ها و آنزیم ها است.

در بعضی پژوهش ها توانایی کامبوجا در پیشگیری و درمان زخم معده ثابت شده است.این نوشیدنی همچنین می تواند در بازگرداندن تعادل به دستگاه گوارش نیز مفید باشد.

۳-انرژی

چای کامبوجا باعث جذب هرچه بیشتر آهن ، کافئین و ویتامین ب موجود در چای سیاه در طول فراید تخمیر می شود. از طریق فرایدی خاص به نام chelation ، آهن آزاد در نوشیدنی کامبوجا باعث افزایش هموگلوبین خون، بهبود اکسیژن رسانی به بافت ها و تحریک فرآیند تولید انرژی در سطح سلولی در نتیجه افزایش انرژی و نشاط در طول روز می شود.

۴-بهبود ایمنی

چای کامبوجا از طریق آنتی اکسیدان های موجود ،باعث کنترل رادیکال های آزاد و در نتیجه بهبود سیستم ایمنی می شود.

دانشمندان بر این باورند که DSL و ویتامین C موجود در کامبوجا عامل اصلی محافظت در برابر آسیب سلولی، بیماری های التهابی، تومورها و افسردگی می باشد. همچنین پروبیوتیک موجود در کومبوجا سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

۵-محافظت مشترک

کامبوجا با استفاده از glucosamines عامل افزایش بافت سینوویال و تولید اسید هیالورونیک است. این امر منجر به حفظ کلاژن و جلوگیری از درد مفاصل و کاهش ظهور چین و چروک بر روی پوست می شود.

۶-پیشگیری از سرطان

کومبوجا برای پیشگیری و بهبود سرطان نیز مفید است.تحقیقات نشان می دهد مصرف اسید glucaric یافت شده در کومبوجا خطر ابتلا به سرطان را در انسان کاهش می دهد.

رونالد ریگان (چهلمین رئیس‌جمهور ایالات متحدهٔ آمریکا)مصرف روزانه کامبوجا برای مبارزه با سرطان معده در برنامه روزانه خود داشته است.

۷-کاهش وزن

پژوهش هایی در سال ۲۰۰۵انجام شد و ثابت کرد کومبوجا باعث بهبود متابولیسم و همچنین چربی را محدود میکند.این نوشیدنی به علت وجود اسید استیک و پلی فنول در ترکیبات خود برای کاهش وزن بسیار مفید است.

برای تهیه قارچ کامبوجا تردید نداشته باشید و با خرید این محصول سلامت خود و خانوادتان را تضمین کنید.

منبع:draxe

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.