فروشگاه پربیوتیک
آموزشدستور پخت

آموزش تهیه پنیر کفیر + طرز تهیه کشک کفیر در خانه با روش ساده

پنیر کفیر یکی از محصولاتی است که می توانید در خانه از دوغ کفیر درست کنید. این توپی‌های پنیر کفیر کوچک و متنوع می‌تواند یک میان‌وعده‌ی عالی یا یکی از چاشنی‌های کنار غذای شما باشند. پنیر کفیری که بدین‌شکل تهیه می‌شود، ماندگاری بیشتری داشته و روغن زیتون نیز طعم و کیفیت فوق‌العاده‌ای را به پنیرتان می‌دهد. در این روش نیز پروبیوتیک مفید حفظ شده و می توانید از خواص سلامت بخش کفیر نیز استفاده کنید.
در ادامه علاوه بر این با طرز تهیه کشک کفیر نیز آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید

طرز تهیه پنیر کفیر

مواد لازم:

  • حدود 1 لیتر دوغ کفیر ساده، غلیظ و ترش
  • نیم قاشق چایخوری نمک دریا
  • روغن زیتون
  • افزودنی های گیاهی مختلف بسته به ذائقه‌ی شما

دستور تهیه:

  • با استفاده از پارچه‌ی توری، یک صافی ایجاد کرده و آن را در کاسه‌ای قرار دهید. کفیر را داخل این صافی ریخته و انتهای پارچه را ببندید، به گونه‌ای که تشکیل یک کیسه‌ی تخلیه را بدهد. کیسه را آویزان کنید تا به آرامی تخلیه شود.

پنیر کفیر

  • کفیر را به مدت یک روز آویزان نگه دارید تا تخلیه شود. البته زمانی که پنیر به قوام لازم رسیده و بتوانید آن را به راحتی در کف دستتان گلوله کنید، کفایت می‌کند.
  • وقتی که پنیر آماده شد، کیسه‌ی تخلیه را باز کرده و پنیر کفیر را داخل یک محفظه یا کاسه‌ی پلاستیکی بریزید.
  • نمک را مخلوط کرده و به‌خوبی آن را با کفگیر پلاستیکی مخلوط کنید. اگر دوست دارید، ادویه و گیاهان لازمه را اضافه کنید.
  • پنیر را به صورت گلوله‌های کوچک و به اندازه‌ی تقریبی یک توپ پینگ‌پنگ دربیاورید.
کفیر چکیده
کفیر چکیده را به شکل گلوله های کوچک دربیاورید
  • یک محفظه‌ی یک لیتری و تمیز را تا نیمه با روغن زیتون پر کنید. به آرامی این گلوله‌های پنیری را داخل روغن بیاندازید.
  • وقتی که تمامی پنیرها را به صورت گلوله درآورده و آن‌ها را داخل محفظه‌ی روغن انداختید، درب محفظه را کامل ببندید.
کفیر در روغن زیتون
توپی های کفیر را داخل روغن زیتون قرار داده و درب محفظه را کامل ببندید
  • می‌توانید این محفظه را در قفسه یا یخچال نگه‌داری کنید و به طور کلی تا چند ماه هم هیچ تغییری در آن حاصل نمی‌شود.
  • اگر گلوله‌های پنیری پس از چند هفته شروع به ریزش کردند، به این معناست که پنیرتان را زیادی خشک کرده بودید. می‌توانید یک قاشق چایخوری خامه‌ی تازه به همراه نمک را در سری بعدی اضافه کنید.

طرز تهیه کشک کفیر

تهیه کشک کفیر بسیار ساده و شبیه به تهیه پنیر کفیر می باشد.برای این منظور ابتدا ماست کفیر آماده شده رو درون قابلمه ریخته و شعله گاز را کم کنید و منتظر باشید تا به نقطه جوش نزدیک شود. پس از 15 الی 20 دقیقه جوشیدن شعله گاز را خاموش و منتظر باشید کمی خنک شود.

پس از خنک شدن مایع ، آن را درون پارچه ضخیم و تمیزی که شبیه قیف تهیه کردید ریخته از محلی آویزان کنید و منتظر باشید تا آب اضافی آن خارج شود.

کشک کفیر
طرز تهیه کشک کفیر

پس از اینکه آب محصول جدا شد آن را از کیسه یا پارچه خارج کنید. شما می توانید به شکل دلخواه و به قسمت های کوچک و مساوی تقسیم کنید و آن ها را در زیر نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود. در روش دوم نگهداری میتوانید با افزودن کمی نمک ، داخل شیشه دربسته در یخچال نگهداری کنید. البته ماندگاری روش اول بیشتر است.روش های متفاوت دیگری هم برای تهیه کشک و پنیر کفیر وجود دارد. شما از چه روش هایی استفاده می کنید؟ در قسمت نظرات حتما تجربه خود را با در میان بگذارید.

تهیه کفیر ساده است و تلاش چندانی نمی‌خواهد. تنها باید استارتر برای شروع کار داشته باشید. برای تهیه دانه های کفیر اصل با کیفیت ممتاز میتوانید به فروشگاه پربیوتیک مراجعه کنید.

4.4/5 - (18 امتیاز)
فروشگاه پربیوتیک

‫3 دیدگاه ها

  1. باسلام . چند ماه پیش با سایت شما و خواص محصولاتتون آشنا شدم اوایل باور نمیشد و با کمی شک و تردید خرید کردم ولی بعد از یه مدت استفاده خواص مفید کفیر و کامبوچا رو در مواردی مثل گوارش کاملا حس کردم . ممنونم ازتون

  2. سلام کفیر برای بیمارانی که نباید غذاهای سردی بخورند مضر هست یا مفید؟

    1. با سلام.پیشنهاد می شود در مواقعی که دچار سرماخوردگی می شوید نوشیدنی کفیر مصرف نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

محدود

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds