فروشگاه پربیوتیک
آموزشدستور پخت

طرز تهیه پنیر کفیر بسیار خوشمزه و ساده

به همراه طرز تهیه کشک کفیر

پنیر کفیر یکی از محصولاتی است که می توانید در خانه از دوغ کفیر درست کنید. این توپی‌های پنیر کفیر کوچک و متنوع می‌تواند علاوه بر استفاده در صبحانه، یک میان‌وعده‌ی عالی یا یکی از چاشنی‌های کنار غذا یا سالاد شما باشند. پنیر کفیری که بدین‌شکل تهیه می‌شود، ماندگاری بیشتری داشته و روغن زیتون نیز طعم و کیفیت فوق‌العاده‌ای به آن می‌دهد. در این روش، پروبیوتیک مفید حفظ شده و می توانید از خواص سلامت بخش کفیر نیز استفاده کنید. در ادامه علاوه بر این با طرز تهیه کشک کفیر نیز آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید

طرز تهیه پنیر کفیر

مواد لازم:

  • حدود 1 لیتر دوغ کفیر ساده، غلیظ و ترش
  • نیم قاشق چایخوری نمک دریا
  • روغن زیتون
  • افزودنی های گیاهی مختلف بسته به ذائقه‌ی شما

دستور تهیه:

    1. با استفاده از پارچه‌ ضخیم و تمیز، یک صافی ایجاد کرده و آن را در کاسه‌ای قرار دهید. کفیر را داخل این صافی ریخته و انتهای پارچه را ببندید، به نحوی که تشکیل یک کیسه‌ی بدهد. کیسه را آویزان کنید تا به آرامی آب آن خارج شود.

پنیر کفیر

    1. کفیر را به مدت یک روز آویزان نگه دارید تا آب آن تخلیه شود. تا زمانی که مایع به قوام لازم رسیده و بتوانید آن را به راحتی در کف دستتان گرد کنید، کفایت می‌کند.
    2. کیسه‌ی تخلیه را باز کرده و مایع غلیظ باقی مانده را داخل یک محفظه یا کاسه‌ی پلاستیکی بریزید.
    3. کمی نمک اضافه کنید و به‌خوبی با کفگیر پلاستیکی مخلوط کنید. اگر دوست دارید، ادویه و گیاهان لازمه را هم اضافه کنید.
    4. پنیر را به صورت توپی های کوچک و به اندازه‌ی تقریبی یک توپ پینگ‌پنگ دربیاورید.
کفیر چکیده
کفیر چکیده را به شکل گلوله های کوچک دربیاورید
    1. یک ظرف شیشه ای یک لیتری و تمیز را تا نیمه با روغن زیتون پر کنید. به آرامی این گلوله‌های پنیری را داخل روغن بیاندازید.
    2. وقتی که تمامی پنیرها را به صورت گلوله درآورده و آن‌ها را داخل محفظه‌ی روغن انداختید، درب محفظه را کامل ببندید.
کفیر در روغن زیتون
توپی های کفیر را داخل روغن زیتون قرار داده و درب محفظه را کامل ببندید
  1. بطری را در قفسه یا یخچال نگه‌داری کنید و تا چندین ماه کاملا سالم و خوشمزه باقی می ماند. اگر گلوله‌های پنیری پس از چند هفته شروع به ریزش کردند، به این معناست که پنیرتان را زیادی خشک کرده بودید. می‌توانید یک قاشق چایخوری خامه‌ی تازه به همراه نمک را در سری بعدی اضافه کنید.

طرز تهیه کشک کفیر

تهیه کشک کفیر بسیار ساده و شبیه به تهیه پنیر کفیر می باشد. برای این منظور ابتدا ماست کفیر آماده شده رو درون قابلمه ریخته و روی شعله کم گاز  منتظر باشید تا بجوشد. پس از 15 الی 20 دقیقه جوشیدن شعله گاز را خاموش و منتظر باشید کمی خنک شود.

پس از خنک شدن مایع ، آن را درون پارچه ضخیم و تمیزی که شبیه قیف تهیه کردید ریخته از محلی آویزان کنید و منتظر باشید تا آب اضافی آن خارج شود.

کشک کفیر
طرز تهیه کشک کفیر

پس از اینکه آب محصول جدا شد آن را از کیسه یا پارچه خارج کنید. شما می توانید به شکل دلخواه و به قسمت های کوچک و مساوی تقسیم کنید و کشک ها را در زیر نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود. در روش دوم نگهداری می توانید با افزودن کمی نمک ، داخل شیشه دربسته در یخچال نگهداری کنید. البته ماندگاری روش اول بیشتر است. روش های متفاوت دیگری هم برای تهیه کشک و پنیر کفیر وجود دارد. شما از چه روش هایی استفاده می کنید؟ در قسمت نظرات حتما تجربه خود را با در میان بگذارید.

مقاله مفید بود؟ (28 امتیاز)
فروشگاه پربیوتیک

‫6 دیدگاه ها

  1. با سلام ، منظور از پنیر کفیر همون ماست چکیده ست؟ با این روش ماست چکیده درست میشه ، لازم نیست دوغ کفیر رو با سرکه بجوشونیم برای درست کردن پنیر؟ ممنونم

  2. سلام
    معرفی خوبی بود. بعضی از این محصولات رو ندیده بودم، ممنون که باعث شدید با این محصولات آشنا بشیم.

  3. باسلام . چند ماه پیش با سایت شما و خواص محصولاتتون آشنا شدم اوایل باور نمیشد و با کمی شک و تردید خرید کردم ولی بعد از یه مدت استفاده خواص مفید کفیر و کامبوچا رو در مواردی مثل گوارش کاملا حس کردم . ممنونم ازتون

    1. با سلام.پیشنهاد می شود در مواقعی که دچار سرماخوردگی می شوید نوشیدنی کفیر مصرف نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
خانه
فروشگاه
0
سبد خرید
تماس با ما
00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

محدود