فروشگاه اینترنتیکانال تلگرام
خانه / مقاله و مصاحبه / ترجمه شده / کامبوجا چیست و چه خواصی دارد؟

کامبوجا چیست و چه خواصی دارد؟

باور این موضوع که یک نوشیدنی می‌تواند از بروز بیماری سرطان جلوگیری کند و رشد غده‌های سرطانی را متوقف سازد دشوار است.اما واقعیت این است که گروهی از پزشکان و پژوهشگران بر اساس شواهد و آزمایش‌های انجام‌شده بر روی نوعی قارچ بنام کامبوجا اعلام کرده‌اند که به دلیل ترکیبات خاص و دارا بودن اسید گلوکونیک نه‌تنها مانع از سرطانی شدن سلول‌ها می‌شود بلکه رشد سلول‌های سرطانی را نیز متوقف می‌سازد.علاوه بر این قارچ کامبوجا عامل مؤثر در جلوگیری از سکته قلبی شناخته‌شده و به اعتقاد پزشکانی که اثرات این قارچ را بر روی افراد مختلف مورد مطالعه قرار داده‌اند کامبوجا همان اکسیر حیات‌بخش است که دستیابی به آن همیشه آرزوی بشر بوده است.زیرا مصرف آن از ریزش مو ، چین‌وچروک پوست و سخت شدن رگ‌ها ،مفاصل و عضلات که از علائم بالا رفتن سن و پیری است جلوگیری می‌کند.در واقع با مصرف کامبوجا طول دوران جوانی افزایش می‌یابد و زمان پیری دیرتر فرامی‌رسد. در این مقاله سعی شده دیدگاه پژوهشگران ، تأثیر کامبوجا در جلوگیری و درمان سرطان ، M.S ، رفع حساسیت و.. بررسی شود. با ما همراه باشید.

شربت کامبوجا
تاریخچه کامبوجا

استفاده از کامبوجا در بخش‌هایی از آسیا از قرن‌ها قبل معمول بوده است .بر اساس مدارک موجود نام این قارچ از نام یک پزشک کره‌ای بنام «کومبو»گرفته شده است.این پزشک در حدود سال ۴۱۵ میلادی با استفاده از نوشابه ای که با کمک قارچ به‌دست آمده از نان چاودار تخمیر شده بود «اینگیو» امپراتور ژاپن را درمان کرد .در آن زمان این نوشیدنی به‌عنوان یک داروی معجزه‌گر مورد توجه قرارگرفته بود .پس از آن چای کامبوجا در سراسر چین ، ژاپن ،کره و سپس در هند و روسیه مورد استفاده قرار گرفت.

کامبوجا از دیدگاه پژوهشگران

پژوهشگران و پزشکان برای اثبات این نظریه به طول عمر افراد در مناطقی که در آنجا به طور سنتی قارچ کامبوجا به‌صورت محلول در نوعی نوشیدنی استفاده می‌شود اشاره می‌کنند.آنها میگویند بسیاری از کسانی که در مناطق کوهستانی قفقاز یا مناطق روستایی سیبری مانند پاکوتایا ، درارکراین،تبت یا اسپانیا زندگی می‌کنند بیشتر از یک‌صد سال سن دارند.یکی از دلایل این طول عمر استفاده از قارچ کامبوچا است .البته پزشکان این موضوع را نیز نادیده نمی‌گیرند که شرایط اقلیمی و ژنتیکی نیز در این مورد نقش عمده‌ای دارد.

اگرچه کامبوجا نوعی قارچ است،اما در واقع به شکل نوشیدنی مورد مصرف قرار می‌گیرد. یـک نـوشیدنی ساده کـه تـرکیبی است از چـای معـمولی و شـکر که با اسـتفاده از قـارچ کـامبوجا تخمیر شده و ساختارشیمایی آن تغییر کرده است.

گزارش‌های علمی بسیاری که تاکنون درباره قارچ کامبوجا نوشته‌شده است نشان می‌دهد که نوعی آنتی‌بیوتیک قوی در ترکیب قارچ کامبوجا وجود دارد که وجود آن باعث می‌شود مواد زائد و سموم بدن دفع شود. به عقیده پزشکان این مواد در فرایند شیمیایی بدن نقش مهمی ایفا می‌کنند.آنها معتقدند چای کامبوجا یا ماده غذایی مکمل به حساب می‌آید که مصرف آن سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیری از بیماری می‌شود.
دکتر “ماکسیم بینگ” در سال ۱۹۲۸ درباره قارچ کامبوجا نوشت:

قارچ کامبوجا دارویی مؤثر برای مقابله با سختی رگ‌ها و عروق است.مصرف چای کامبوجا به‌ویژه آثار مطلوبی در رفع سختی رگ‌های کلیه و موی رگ‌های مغزی دارد

یک سال بعد یعنی در سال ۱۹۲۹ دکتر “ای_آرونر” طی مقاله‌ای مطالعات خود را در مورد چای کامبوجا منتشر کرد.او در این مقاله نوشت:

صدها سال است که مردم آسیا چای کامبوجا می‌نوشند ،زیرا مصرف این نوشیدنی به‌عنوان دارویی طبیعی ،در مقابله با خستگی ، سستی ،کشش‌های عصبی،علائم اولیه پیری،سستی رگ‌ها و عروق ،تنبلی روده‌ها ، نقرس و روماتیسم همچنین دیابت نتایج حیرت‌انگیزی داشته است.

 

کامبوجا قاتل سرطان است !

تحقیقات گسترده در مورد کامبوجا نشان داد اثرات دارویی این نوشیدنی تخمیر شده بسیار بیشتر از آن چیزی است که پیش‌ازاین شناخته‌شده بود.پژوهش‌های انجام‌شده در مورد ترکیبات این قارچ وجود مقدار زیادی اسید گلوکونیک در ترکیبات آن اثبات کرد.این اسید در آزمایشگاه به‌صورت مصنوعی قابل‌تولید نیست اما کبد یک انسان سالم قادر است آن را تولید کند. این اسید در بدن انسان به‌عنوان پادزهر عمل می‌کند و قادر است تأثیر تمام سموم و به‌خصوص مواد پروتئینی درهم‌آمیخته را که توسط میکروب‌های بیماری‌زا در بدن تولید می‌شود از میان برده و از طریق سیستم دفع آنها را از بدن خارج سازد.

فواید و تاثیرات کامبوجا
وجود اسید گلوکونیک در کامبوجا بیش از هر چیزی مورد توجه سرطان شناسان قرار گرفت و سرطان شناسان روسی به مطالعه دقیق در این مورد پرداختند.بررسی در مورد اثرات این نوشیدنی بر روی مصرف‌کنندگان و کنترل آمار انواع بیماری‌ها به‌ویژه سرطان در مناطقی که از کامبوجا استفاده می‌شود نشان داد وضعیت دو بخش از ناحیه perm در کنار رودخانه جاما در غرب کوهستان اورال به نحو حیرت‌انگیزی با دیگر نقاط متفاوت است.در این مناطق هیچ موردی از سرطان مشاهده نشد و تحقیق در مورد چند نفر مبتلا نیز نشان داد که آنها از مناطق دیگر به این محل آمده‌اند.وضعیت محیطی این مناطق چندان تفاوتی با نواحی دیگر نداشت. در این دو منطقه نیز پتاسیم ،سرب،جیوه و سنگ معدنی و دیگر مواد آلوده‌کننده و زمینه‌ساز سرطان وجود داشت.حتی میزان آلودگی محیط باعث مرگ تعداد زیادی ماهی در آبگیر منطقه کاما شده بود.
بررسی دقیق‌تر در این مورد نیاز به فعالیت بیشتر داشت.دو گروه پژوهش که از پزشکان و متخصصان تشکیل‌شده بود شروع به‌کار کردند.گروه پژوهش «سولیکاماسک» و گروه «برسیتکی» هر چیزی را که ممکن بود آنها را به نتایج رضایت‌بخش برساند مورد بررسی و آزمایش قراردادند.

در یک روز گرم تابستانی یکی از اهالی منطقه برای دکتر “مرلردیف” رئیس یکی از دو گروه علمی نوشیدنی تازه‌ای آورد که همان چای کامبوجا بود.دکتر مرلردیف می‌دانست که این چای با کمک قارچ به‌دست آمده اما بیش از این چیزی نمی‌دانست.قارچ شناور در چای کامبوجا ظاهر دل‌چسبی نداشت ولی پیرزن باتجربه محلی به دکتر مرلردیف گفت که این نوشیدنی خوشمزه و سلامت بخش است.
در همان زمان دکتر “جرج اوریو” نیز در منطقی “برسینکی” با چای کامبوجا آشنا شد.این دو پزشک بر اساس اعتقاد مردم منطقه که کامبوجا را دارویی سلامت بخش می‌شناختند به مطالعه بیشتر در مورد کامبوجا پرداختند .دکتر جرج اوریو مدتی بعد در یادداشت‌هایش نوشت: نوشیدنی محلی اینجا که بنام چای کواتی معروف است خواص عجیبی دارد.حتی الکلی‌ها هم بعد از مصرف زیاد الکل، آن را می‌نوشند.عجیب اینکه پس از مصرف چای کواتی حتی اگر مقدار زیادی مشروب خورده باشند آثار مستی در آنها دیده نمی‌شود.تحقیقات بعدی نشان داد که در این منطقه مصرف الکل و توتون بسیار بیشتر از نقاط دیگر است اما عوارض ناشی از آن بسیار ناچیز است.

نگاهی به گذشته و نظر متخصصان

اگرچه دستاوردهای دو گروه تحقیقاتی در مورد کامبوجا بسیار جالب و حیرت‌انگیز بود اما پیش از آن نیز پزشکان دیگری آثار معجزه‌آسای قارچ کامبوجا را شناخته بودند.
“کانتر فرانک” نویسنده کتاب «کامبوجا درمان طبیعی از شرق دور» که در مورد این نوشیدنی مطالعات بسیاری انجام داده ، درجایی از کتاب درباره قارچ کامبوجا و نوشیدنی حاصل از آن می‌نویسد: آیا امروزه مردم در شرایط آلودگی شدید محیط و درحالی‌که از غذاهای اکثراً آلوده به مواد شیمیایی استفاده می‌کنند کبد سالمی دارند؟او سپس توضیح می‌دهد که یک کبد سالم به‌اندازه کافی و مورد نیاز بدن «اسید گلوکرونیک» تولید می‌کند.این اسید از تأثیر مواد سمی بر بافت‌ها که از طریق هوا و غذا وارد بدن انسان می‌شود جلوگیری می‌کند.اما زمانی که مقدار این سموم افزایش یابد،عملکرد کبد برای تولید این اسید دچار اختلال می‌شود. «کانتر فرانک»سپس می‌نویسد استفاده از الکل، توتون ، مواد غذایی کنسرو شده ، غذاهای مانده ، آب و گیاهانی که از طریق کودهای شیمیایی و مواد دیگر آلوده و شیمیایی شده‌اند، بار سنگینی را به کبد تحمیل می‌کند.این در حالی است که بخشی از مواد دارویی ،ازجمله جیوه‌ای که در موارد دندان‌پزشکی وجود دارد،بر دامنه مسمومیت‌های داخلی بدن می‌افزاید و به دلیل عدم توانایی کبد در تولید اسید گلوکرونیک به‌اندازه کافی ،آلودگی‌های ایجادشده باعث بیماری‌های مختلف و مهلک می‌شوند و در اینجاست که چای کامبوجا با مقدار فراوانی اسید گلوکرونیک به سالم‌سازی بدن کمک می‌کند.

کامبوجا با طعم های مختلف

در سال ۱۹۱۴ “باسینز کاجا” در مورد نوشیدنی کامبوجا نوشت: این نوشیدنی در تنظیم فعالیت‌های روده بسیار مؤثر است. پروفسور “رودولف کویرت” در سال ۱۹۱۸ کامبوجا را بهترین دارو برای درمان روماتیسم توصیف کرد و دکتر “ویلیام هیتبرگ” آلمانی معتقد بود:نوشابه‌ای که با اسم چای کامبوجا در روسیه نوشیده می‌شود دارویی است برای مبارزه علیه همه بیماری‌ها و دکتر “مادایوس” بیولوژیست معروف در سال ۱۹۲۷ اعلام کرد که: مواد متابولیک موجود در چای کامبوجا اثری شگفت‌آور در ترمیم دیواره سلولی داشته به همین دلیل بهترین دارو برای جلوگیری و درمان سختی عروق است.
دکتر «یال یی» دانشمند ژاپنی که نتایج تحقیقات خود را در مورد چای کامبوجا برای اطلاع محافل علمی پزشکان انتشار داد، در گزارش خود نوشت:مصرف این چای کمک می‌کند تا پس از ۴ تا ۶ ماه رشد مو به حالت اولیه برگردد و موهای خاکستری مشکی شود.این چای می‌تواند دید چشم‌ها را نیز تقویت کند.وی با تاکید به وجود سه عنصر حیاتی در چای کامبوجا حتی ادعا می‌کند که این چای عمر را نیز طولانی می‌کند و در واقع همان اکسیر حیات‌بخش است.

کامبوچا همراه هلو

مطالعات گروه‌های پژوهشی و آنچه پیش از آنها درباره کامبوجا گفته‌شده بود ،توجه محافل علمی را به‌سوی این نوشیدنی ساده جلب کرد و مرکز انستیتو باکتری‌شناسی مسکو، کامبوجا را مورد مطالعه دقیق‌تر قرارداد. محققان این انستیتو متوجه شدند که رشد قارچ در واقع به‌صورت یک توده ژله مانند متشکل از کشت‌های هم‌زیست با باکتری Xylinom و ذخیره مجموعه سلول‌های مخمر از دسته ساکارو میسر است.
در این انستیتو ،باکتری‌های تشکیل‌دهنده کامبوجا به‌دقت مورد مطالعه قرار گرفتند و اثرات جادویی آن مورد تأیید قرار گرفت.
“روسینا فاچینگ” نویسنده کتاب «قارچ کامبوجا درمان طبیعی سرطان »می‌نویسد:کامبوجا با پاک کردن محیط و تنظیم ph باقدرت طبیعی احتراق مراحل اکسیداسیون سلولی را زیاد می‌کند و به این ترتیب عوامل سرطان‌زا را از بین می‌برد.قارچ‌های کامبوجا در محیط اسیدی جوانه می‌زنند و بنابراین باعث جلوگیری از رشد عوامل سرطان‌زا می‌شود.

این توضیحات ممکن است که ازنظر برخی متخصصان با تردید تلقی شود و تأثیر نهایی اثرات ضد سرطان کامبوجا را موکول به مطالعات بیشتر سازد.اما مطالعات متخصصان روسی خاصیت پیشگیری از سرطان را در کامبوجا تأیید می‌کند.

کامبوجا و سرطان رئیس‌جمهور

در سال ۱۹۸۲ رسانه‌های خبری آمریکا برای اولین بار اعلام کردند که رونالد ریگان «رئیس‌جمهور اسبق آمریکا » به بیماری سرطان مبتلا شده است.بر اساس گزارش‌های بعدی روشن شد که سرطان در بدن ریگان به‌سرعت پیشرفت می‌کند و پزشکان تلاش می‌کنند تا سلول‌های سرطانی شده را از مثانه و روده او پاک کنند.

رونالد ریگان- رییس جمهور اسبق آمریکا

مراحل مداوا از طریق شیمی‌درمانی بسیار دشوار بود.در همین زمان پزشکان آمریکایی به فکر استفاده از دارویی افتادند که دریکی از کتاب‌های «سولژنیتسین»نویسنده روسی برنده جایزه نوبل به‌عنوان داروی معالج سرطان مطرح‌شده بود.آنها با «سولژنیتسین» که در آن زمان در آمریکا به سر می‌برد گفتگو کردند و او گفت :این داروی معجزه‌آسا همان قارچ کامبوجا است.پزشکان و معالجان ریگان به‌سرعت دست‌به‌کار شدند.چای کامبوجا تهیه شد و ازآن‌پس به‌عنوان یک نوشیدنی دائمی مورد استفاده ریگان قرار گرفت و عجیب اینکه پیشروی بیماری به‌سرعت متوقف شد و پس از آن هیچ خبری در مورد سرطان ریگان اعلام نشد.

کامبوجا و درمان M.S

گزارش یک خانم هلندی که برای درمان بیماری M.S از چای کامبوجا استفاده کرده است تأیید دیگری است برای اثرات جادویی کامبوجا.این خانم می‌نویسد:من از سال ۱۹۸۲ به بیماری M.S مبتلا شدم و از سال ۱۹۸۹ بر اساس توصیه پزشکان شروع به نوشیدن چای کامبوجا کردم. در آن زمان من فقط قادر بودم با کمک عصا و به‌سختی چندین متر راه بروم و وضعیت جسمی او روزبه‌روز بدتر می‌شد.اما حالا می‌توانم بدون عصا ۲۰ دقیقه به طور مداوم راه بروم ، من دوباره توانستم پشت فرمان اتومبیل بنشینم و حتی قصد دارم به ورزش اسکی بپردازم.

کامبوجا و رفع حساسیت

یک پسر ۱۵ ساله هلندی نیز اثرات چای کامبوجا را در رفع بیماری خارش پوست این‌گونه گزارش کرده است: بیماری خارش پوست از ده سالگی به سراغ من آمد ، گاهی آن‌قدر بازوهایم را می‌خاراندم که خون‌آلود می‌شد و هیچ دارویی نیز برایم چاره‌ساز نبود.

پزشکان تشخیص داده بودند که عامل این بیماری باکتری‌هایی هستند که در روده‌های من رشد کرده‌اند اما دارویی مؤثر برای از بین بردن آنها وجود نداشت سرانجام چای کامبوجا مرا نجات داد. من مایلم به همه بگویم که کامبوجا مؤثرترین دارو برای بیماری‌های صعب‌العلاج است.اگرچه قارچ کامبوجا طی سال‌های اخیر در محافل علمی و پزشکی به‌عنوان یک داروی معجزه‌آسا شناخته شد ، اما مردم مناطقی از آسیا صدها سال است که از آن مصرف می‌کنند. آنها بر اساس تجربه به این اعتقاد رسیده‌اند که کامبوجا باعث فعالیت سیستم غدد می‌شود، سوخت‌وساز را تسریع می‌کند و از اضافه‌وزن می‌کاهد ، اسید اوریک و کلسترول خون را پایین می‌آورد ، روماتیسم و نارسایی‌های کبد و کلیه را بهبود می‌بخشد و نقرس و بیماری‌های پوستی و فشارخون را از میان می‌برد و در واقع داروئی است برای بسیاری از دردها.

نظر شما چیست؟

در نهایت از شما می خواهیم که تجربه خرید خود از این فروشگاه و یا مصرف نوشیدنی کامبوچا در بخش نظرات با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سلامت کمک کنیم.

کامبوجا چیست و چه خواصی دارد؟
۵ (۱۰۰%)star 2

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.