فروشگاه پربیوتیک
ترجمه شدهمقاله و مصاحبه

کامبوجا چیست و چه خواصی دارد؟

آشنایی با خواص خارق العاده چای کامبوجا

باور این موضوع که یک نوشیدنی می‌تواند از بروز بیماری سرطان جلوگیری کند و رشد غده‌های سرطانی را متوقف سازد دشوار است. اما واقعیت این است که گروهی از پزشکان و پژوهشگران بر اساس شواهد و آزمایش‌های انجام‌شده بر روی نوعی قارچ بنام قارچ کامبوجا اعلام کرده‌اند که به دلیل ترکیبات خاص و دارا بودن اسید گلوکونیک نه‌تنها مانع از سرطانی شدن سلول‌ها می‌شود بلکه رشد سلول‌های سرطانی را نیز متوقف می‌سازد. علاوه بر این ،این قارچ عامل مؤثر در جلوگیری از سکته قلبی شناخته‌شده و به اعتقاد پزشکانی که اثرات این قارچ را بر روی افراد مختلف مورد مطالعه قرار داده‌اند همان اکسیر حیات‌بخش است که دستیابی به آن همیشه آرزوی بشر بوده است. زیرا مصرف آن از ریزش مو ، چین‌وچروک پوست و سخت شدن رگ‌ها ،مفاصل و عضلات که از علائم بالا رفتن سن و پیری است جلوگیری می‌کند. در واقع با مصرف این نوشیدنی طول دوران جوانی افزایش می‌یابد و زمان پیری دیرتر فرامی‌رسد. در این مقاله سعی شده دیدگاه پژوهشگران ، تأثیر کامبوجا در جلوگیری و درمان سرطان ، M.S ، رفع حساسیت و.. بررسی شود. با ما همراه باشید.

نسخه صوتی این مقاله را همینجا بشنوید!

قارچ کامبوجا

استفاده از کامبوجا در بخش‌هایی از آسیا از قرن‌ها قبل معمول بوده است. بر اساس مدارک موجود نام این قارچ از نام یک پزشک کره‌ای بنام «کومبو»گرفته شده است.این پزشک در حدود سال 415 میلادی با استفاده از نوشابه ای که با کمک قارچ به‌دست آمده از نان چاودار تخمیر شده بود «اینگیو» امپراتور ژاپن را درمان کرد. طرز تهیه کامبوجا آسان است. در آن زمان این نوشیدنی به‌عنوان یک داروی معجزه‌گر مورد توجه قرارگرفته بود. پس از آن این محصول در سراسر چین ، ژاپن ،کره و سپس در هند و روسیه مورد استفاده قرار گرفت.

کامبوجا

کامبوجا چیست؟

پژوهشگران و پزشکان برای اثبات این نظریه به طول عمر افراد در مناطقی که در آنجا به طور سنتی قارچ کامبوجا به‌صورت محلول در نوعی نوشیدنی استفاده می‌شود اشاره می‌کنند. آنها میگویند بسیاری از کسانی که در مناطق کوهستانی قفقاز یا مناطق روستایی سیبری مانند پاکوتایا ، درارکراین،تبت یا اسپانیا زندگی می‌کنند بیشتر از یک‌صد سال سن دارند. یکی از دلایل این طول عمر استفاده از این نوشیدنی است. البته پزشکان این موضوع را نیز نادیده نمی‌گیرند که شرایط اقلیمی و ژنتیکی نیز در این مورد نقش عمده‌ای دارد.

اگرچه کامبوجا نوعی قارچ است،اما در واقع به شکل نوشیدنی مورد مصرف قرار می‌گیرد. یک نوشیدنی ساده کـه ترکیبی است از چای معـمولی و شکر که با استفاده از قـارچ کامبوجا تخمیر شده و ساختار شیمیایی آن تغییر کرده است.

گزارش‌های علمی بسیاری که تاکنون درباره این نوشیدنی نوشته‌شده است نشان می‌دهد که نوعی آنتی‌بیوتیک قوی در ترکیب این قارچ وجود دارد که وجود آن باعث می‌شود مواد زائد و سموم بدن دفع شود. به عقیده پزشکان این مواد در فرایند شیمیایی بدن نقش مهمی ایفا می‌کنند. آنها معتقدند این محصول  ماده غذایی مکمل به حساب می‌آید که مصرف آن سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیری از بیماری می‌شود.
دکتر “ماکسیم بینگ” در سال 1928 درباره این قارچ نوشت:

قارچ کامبوجا دارویی مؤثر برای مقابله با سختی رگ‌ها و عروق است. مصرف چای کامبوجا به‌ویژه آثار مطلوبی در رفع سختی رگ‌های کلیه و موی رگ‌های مغزی دارد

یک سال بعد یعنی در سال 1929 دکتر “ای_آرونر” طی مقاله‌ای مطالعات خود را در مورد این محصول منتشر کرد. او در این مقاله نوشت:

صدها سال است که مردم آسیا چای کامبوجا می‌نوشند ،زیرا مصرف این نوشیدنی به‌عنوان دارویی طبیعی ،در مقابله با خستگی ، سستی ،کشش‌های عصبی،علائم اولیه پیری،سستی رگ‌ها و عروق ،تنبلی روده‌ها ، نقرس و روماتیسم همچنین دیابت نتایج حیرت‌انگیزی داشته است.

خواص ضد سرطانی 

تحقیقات گسترده نشان داد اثرات دارویی این نوشیدنی تخمیر شده بسیار بیشتر از آن چیزی است که پیش‌ازاین شناخته‌شده بود. پژوهش‌های انجام‌شده در مورد ترکیبات این قارچ وجود مقدار زیادی اسید گلوکونیک در ترکیبات آن اثبات کرد. این اسید در آزمایشگاه به‌صورت مصنوعی قابل‌تولید نیست اما کبد یک انسان سالم قادر است آن را تولید کند. این اسید در بدن انسان به‌عنوان پادزهر عمل می‌کند و قادر است تأثیر تمام سموم و به‌خصوص مواد پروتئینی درهم‌آمیخته را که توسط میکروب‌های بیماری‌زا در بدن تولید می‌شود از میان برده و از طریق سیستم دفع آنها را از بدن خارج سازد.

فواید و تاثیرات کامبوجا
وجود اسید گلوکونیک در این نوشیدنی بیش از هر چیزی مورد توجه سرطان شناسان قرار گرفت و سرطان شناسان روسی به مطالعه دقیق در این مورد پرداختند. بررسی در مورد اثرات این نوشیدنی بر روی مصرف‌کنندگان و کنترل آمار انواع بیماری‌ها به‌ویژه سرطان در مناطقی که از این نوشیدنی حیات‌بخش استفاده می‌شود نشان داد وضعیت دو بخش از ناحیه perm در کنار رودخانه جاما در غرب کوهستان اورال به نحو حیرت‌انگیزی با دیگر نقاط متفاوت است. در این مناطق هیچ موردی از سرطان مشاهده نشد و تحقیق در مورد چند نفر مبتلا نیز نشان داد که آنها از مناطق دیگر به این محل آمده‌اند. وضعیت محیطی این مناطق چندان تفاوتی با نواحی دیگر نداشت. در این دو منطقه نیز پتاسیم ،سرب،جیوه و سنگ معدنی و دیگر مواد آلوده‌کننده و زمینه‌ساز سرطان وجود داشت.حتی میزان آلودگی محیط باعث مرگ تعداد زیادی ماهی در آبگیر منطقه کاما شده بود.
بررسی دقیق‌تر در این مورد نیاز به فعالیت بیشتر داشت. دو گروه پژوهش که از پزشکان و متخصصان تشکیل‌شده بود شروع به‌کار کردند. گروه پژوهش «سولیکاماسک» و گروه «برسیتکی» هر چیزی را که ممکن بود آنها را به نتایج رضایت‌بخش برساند مورد بررسی و آزمایش قراردادند.

در یک روز گرم تابستانی یکی از اهالی منطقه برای دکتر “مرلردیف” رئیس یکی از دو گروه علمی نوشیدنی تازه‌ای آورد که همان چای کامبوجا بود. دکتر مرلردیف می‌دانست که این چای با کمک قارچ به‌دست آمده اما بیش از این چیزی نمی‌دانست. قارچ شناور در این شربت ظاهر دل‌چسبی نداشت ولی پیرزن باتجربه محلی به دکتر مرلردیف گفت که این نوشیدنی خوشمزه و سلامت بخش است.
در همان زمان دکتر “جرج اوریو” نیز در منطقی “برسینکی” با چای کامبوجا آشنا شد. این دو پزشک بر اساس اعتقاد مردم منطقه که این نوشیدنی را دارویی سلامت بخش می‌شناختند به مطالعه بیشتر در مورد این نوشیدنی پرداختند . دکتر جرج اوریو مدتی بعد در یادداشت‌هایش نوشت: نوشیدنی محلی اینجا خواص عجیبی دارد. حتی الکلی‌ها هم بعد از مصرف زیاد الکل، آن را می‌نوشند. عجیب اینکه پس از مصرف این نوشیدنی حتی اگر مقدار زیادی مشروب خورده باشند آثار مستی در آنها دیده نمی‌شود. تحقیقات بعدی نشان داد که در این منطقه مصرف الکل و توتون بسیار بیشتر از نقاط دیگر است اما عوارض ناشی از آن بسیار ناچیز است.

خواص کامبوجا برای کبد

اگرچه دستاوردهای دو گروه تحقیقاتی در مورد کامبوجا بسیار جالب و حیرت‌انگیز بود اما پیش از آن نیز پزشکان دیگری آثار معجزه‌آسای این قارچ را شناخته بودند.
“کانتر فرانک” نویسنده کتاب «کامبوجا درمان طبیعی از شرق دور» که در مورد این نوشیدنی مطالعات بسیاری انجام داده ، درجایی از کتاب درباره این قارچ و نوشیدنی حاصل از آن می‌نویسد: آیا امروزه مردم در شرایط آلودگی شدید محیط و درحالی‌که از غذاهای اکثراً آلوده به مواد شیمیایی استفاده می‌کنند کبد سالمی دارند؟او سپس توضیح می‌دهد که یک کبد سالم به‌اندازه کافی و مورد نیاز بدن «اسید گلوکرونیک» تولید می‌کند. این اسید از تأثیر مواد سمی بر بافت‌ها که از طریق هوا و غذا وارد بدن انسان می‌شود جلوگیری می‌کند. اما زمانی که مقدار این سموم افزایش یابد،عملکرد کبد برای تولید این اسید دچار اختلال می‌شود.

«کانتر فرانک»سپس می‌نویسد استفاده از الکل، توتون ، مواد غذایی کنسرو شده ، غذاهای مانده ، آب و گیاهانی که از طریق کودهای شیمیایی و مواد دیگر آلوده و شیمیایی شده‌اند، بار سنگینی را به کبد تحمیل می‌کند. این در حالی است که بخشی از مواد دارویی ،ازجمله جیوه‌ای که در موارد دندان‌پزشکی وجود دارد،بر دامنه مسمومیت‌های داخلی بدن می‌افزاید و به دلیل عدم توانایی کبد در تولید اسید گلوکرونیک به‌اندازه کافی ،آلودگی‌های ایجادشده باعث بیماری‌های مختلف و مهلک می‌شوند و در اینجاست که این نوشیدنی با مقدار فراوانی اسید گلوکرونیک به سالم‌سازی بدن کمک می‌کند.

کامبوجا با طعم های مختلف

در سال 1914 “باسینز کاجا” در مورد این نوشیدنی نوشت: این نوشیدنی در تنظیم فعالیت‌های روده بسیار مؤثر است. پروفسور “رودولف کویرت” در سال 1918 کامبوجا را بهترین دارو برای درمان روماتیسم توصیف کرد و دکتر “ویلیام هیتبرگ” آلمانی معتقد بود:نوشابه‌ای که با اسم چای کامبوجا در روسیه نوشیده می‌شود دارویی است برای مبارزه علیه همه بیماری‌ها و دکتر “مادایوس” بیولوژیست معروف در سال 1927 اعلام کرد که: مواد متابولیک موجود در این نوشیدنی اثری شگفت‌آور در ترمیم دیواره سلولی داشته به همین دلیل بهترین دارو برای جلوگیری و درمان سختی عروق است.

دکتر «یال یی» دانشمند ژاپنی که نتایج تحقیقات خود را در مورد این نوشیدنی برای اطلاع محافل علمی پزشکان انتشار داد، در گزارش خود نوشت:مصرف این چای کمک می‌کند تا پس از 4 تا 6 ماه رشد مو به حالت اولیه برگردد و موهای خاکستری مشکی شود. این چای می‌تواند دید چشم‌ها را نیز تقویت کند. وی با تاکید به وجود سه عنصر حیاتی در این نوشیدنی حتی ادعا می‌کند که این چای عمر را نیز طولانی می‌کند و در واقع همان اکسیر حیات‌بخش است.

کامبوچا همراه هلو

مطالعات گروه‌های پژوهشی و آنچه پیش از آنها درباره این محصول گفته‌شده بود ،توجه محافل علمی را به‌سوی این نوشیدنی ساده جلب کرد و مرکز انستیتو باکتری‌شناسی مسکو، این محصول را مورد مطالعه دقیق‌تر قرارداد. محققان این انستیتو متوجه شدند که رشد قارچ در واقع به‌صورت یک توده ژله مانند متشکل از کشت‌های هم‌زیست با باکتری Xylinom و ذخیره مجموعه سلول‌های مخمر از دسته ساکارو میسر است.

در این انستیتو ،باکتری‌های تشکیل‌دهنده آن به‌دقت مورد مطالعه قرار گرفتند و اثرات جادویی آن مورد تأیید قرار گرفت.
“روسینا فاچینگ” نویسنده کتاب «قارچ کامبوجا درمان طبیعی سرطان »می‌نویسد:این نوشیدنی با پاک کردن محیط و تنظیم ph باقدرت طبیعی احتراق مراحل اکسیداسیون سلولی را زیاد می‌کند و به این ترتیب عوامل سرطان‌زا را از بین می‌برد.

این توضیحات ممکن است که ازنظر برخی متخصصان با تردید تلقی شود و تأثیر نهایی اثرات ضد سرطان کامبوجا را موکول به مطالعات بیشتر سازد. اما مطالعات متخصصان روسی خاصیت پیشگیری از سرطان را در این نوشیدنی تأیید می‌کند.

درمان سرطان رئیس‌جمهور آمریکا

به گزارش changeyourenergy در سال 1982 رسانه‌های خبری آمریکا برای اولین بار اعلام کردند که رونالد ریگان «رئیس‌جمهور اسبق آمریکا » به بیماری سرطان مبتلا شده است. بر اساس گزارش‌های بعدی روشن شد که سرطان در بدن ریگان به‌سرعت پیشرفت می‌کند و پزشکان تلاش می‌کنند تا سلول‌های سرطانی شده را از مثانه و روده او پاک کنند.

رونالد ریگان- رییس جمهور اسبق آمریکا

مراحل مداوا از طریق شیمی‌درمانی بسیار دشوار بود. در همین زمان پزشکان آمریکایی به فکر استفاده از دارویی افتادند که دریکی از کتاب‌های «سولژنیتسین»نویسنده روسی برنده جایزه نوبل به‌عنوان داروی معالج سرطان مطرح‌شده بود. آنها با «سولژنیتسین» که در آن زمان در آمریکا به سر می‌برد گفتگو کردند و او گفت :این داروی معجزه‌آسا همان قارچ کامبوجا است. پزشکان و معالجان ریگان به‌سرعت دست‌به‌کار شدند. چای کامبوجا تهیه شد و ازآن‌پس به‌عنوان یک نوشیدنی دائمی مورد استفاده ریگان قرار گرفت و عجیب اینکه پیشروی بیماری به‌سرعت متوقف شد و پس از آن هیچ خبری در مورد سرطان ریگان اعلام نشد.

خواص درمانی برای M.S

گزارش یک خانم هلندی که برای درمان بیماری M.S از چای کامبوجا استفاده کرده است تأیید دیگری است .این خانم می‌نویسد:من از سال 1982 به بیماری M.S مبتلا شدم و از سال 1989 بر اساس توصیه پزشکان شروع به نوشیدن چای کامبوجا کردم. در آن زمان من فقط قادر بودم با کمک عصا و به‌سختی چندین متر راه بروم و وضعیت جسمی او روزبه‌روز بدتر می‌شد. اما حالا می‌توانم بدون عصا 20 دقیقه به طور مداوم راه بروم ، من دوباره توانستم پشت فرمان اتومبیل بنشینم و حتی قصد دارم به ورزش اسکی بپردازم.

بهبود و رفع حساسیت

یک پسر 15 ساله هلندی نیز اثرات این نوشیدنی را در رفع بیماری خارش پوست این‌گونه گزارش کرده است: بیماری خارش پوست از ده سالگی به سراغ من آمد ، گاهی آن‌قدر بازوهایم را می‌خاراندم که خون‌آلود می‌شد و هیچ دارویی نیز برایم چاره‌ساز نبود.

پزشکان تشخیص داده بودند که عامل این بیماری باکتری‌هایی هستند که در روده‌های من رشد کرده‌اند اما دارویی مؤثر برای از بین بردن آنها وجود نداشت سرانجام این چای مرا نجات داد. من مایلم به همه بگویم که کامبوجا مؤثرترین دارو برای بیماری‌های صعب‌العلاج است. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش طی سال‌های اخیر در محافل علمی و پزشکی به‌عنوان یک داروی معجزه‌آسا شناخته شد ، اما مردم مناطقی از آسیا صدها سال است که از آن مصرف می‌کنند. آنها بر اساس تجربه به این اعتقاد رسیده‌اند که این نوشیدنی باعث فعالیت سیستم غدد می‌شود، سوخت‌وساز را تسریع می‌کند و از اضافه‌وزن می‌کاهد ، اسید اوریک و کلسترول خون را پایین می‌آورد ، روماتیسم و نارسایی‌های کبد و کلیه را بهبود می‌بخشد و نقرس و بیماری‌های پوستی و فشارخون را از میان می‌برد و در واقع داروئی است برای بسیاری از دردها.

نظر شما چیست؟

در نهایت از شما می خواهیم که تجربه خرید خود از این فروشگاه و یا مصرف این نوشیدنی در بخش نظرات با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سلامت کمک کنیم.

مقاله مفید بود؟ (31 امتیاز)
فروشگاه پربیوتیک

نوشته های مشابه

‫17 دیدگاه ها

    1. محمد جان سلام. هیچ نوشیدنی یا غذایی به تنهایی نمی تونه باعث کاهش وزن بشه ولی کامبوچا در مقایسه با ماءالشعیر، نوشابه یا آبمیوه کارخانه ای یا حتی خانگی کالری کمتری دارد. این نوشیدنی حاوی پروبیوتیک هایی است که با کمک به بهبود هضم و جذب مواد مغذی برای تناسب اندام ضروری هستند. همچنین به دلیل داشتن پلی فنول، برای محافظت در برابر استرس اکسیداتیو و کمک به سم زدایی برای کاهش وزن می تونه مفید باشه.

  1. سلام ، من مدت دو ساله که التهاب نخاعی دارم و اوایل بیماریم یک ماه فلج بودم الانم پای راستم هنوز درگیره و نمیتونم درست راه برم .بیماریم مثل گیلن باره ست ، ایا واسه درمانم میتونم از قارچ کامبوجا استفاده کنم؟؟؟

    1. مهیا جان سلام. امیدوارم همیشه حالت خوب باشه . پیشنهاد میشه در این خصوص با پزشکتون پیرامون مصرف کامبوچا و پروبیوتیک ها مشورت کنی . ممنون از همراهیت

  2. درود بر شما و ممنون از مطالب ارزندتون
    سوالم اینه که زمان یا روش مصرف خاصی داره؟ مثلا روزی چند بار یا به چه مقدار؟ و یا اینکه باید روی معده خالی مصرف بشه یا نه؟
    متشکرم

    1. دوست خوبم سلام. پیشنهاد میشه به مدت سه هفته روزانه یک‌چهارم فنجان به همراه آب فراوان و قبل از غذا بنوشید و بعد از یک هفته مجددا ادامه بدین.

  3. سلام می خواستم بدونم الکل تولید شده توسط این قارچ ایا اتانول است و چند درصد است و ایا خوردن آن از نظر شرعی اشکال دارد

    1. مهدی عزیز سلام . اکثر محصولات تخمیری به طور طبیعی الکل تولید می‌کنند.البته الکل این نوشیدنی به قدری کم است که به صفر نزدیک می‌شود. از نظر شرعی بیشتر مراجع تقلید، مواد غذایی که الکل داخل آنها کمتر از 2 درصد باشد و مشهور به نوشیدنی الکلی نباشند را حلال می دانند. به عنوان مثال نظر آیت الله سیستانی در رابطه با الکل را در سایت رسمی ایشان در این لینک مطالعه فرمائید.

  4. این محصول یه نوشیدنی با خواص فوق العاده مفیده که می تونین تو خونه درست کنید و خواص خیلی زیادی برای سلامتی داره و سرشار از پروبیوتیکه.کافیه امتحانش کنید

  5. سلام
    وقتتون بخیر
    خیلی ممنون از اطلاعات مفیدتون
    بنده سوالم این هست که منبع این اطلاعات و مقاله و اویدنس این مطالب از کجا هست؟

    1. سلام فاطمه عزیز
      منبع مطالب و مقالات پربیوتیک سایت های معتبر و شناخته شده انگلیسی ، سازمان غذا و داروی آمریکا ، مرکز اطلاعات بیوانفورماتیکی (ncbi.nlm.nih.gov) ، کتب مرتبط ، پژوهش ها و پایان نامه های تایید شده دهه اخیر می باشد . تلاش شده در انتهای مطالب منابع استفاده شده اعلام شود . در صورت عدم استفاده ، در بروزرسانی بعدی اصلاح خواهد شد. باتشکر

    1. سلام.محصولات پروبیوتیک با افزایش طیف گسترده ای از باکتری های مفید و با جذب بهتر مواد غذایی تاثیر زیادی در جلوگیری و درمان بیماری دارد ولی جایگزین دارو یا تجویز پزشک نیست.
      در این مورد نیاز است ابتدا به پزشک مراجعه کنید تا نوع مشکل مشخص شود. یک خانم هلندی که برای درمان بیماری M.S از چای کامبوجا استفاده کرده می‌نویسد:من از سال 1982 به بیماری M.S مبتلا شدم و از سال 1989 بر اساس توصیه پزشکان شروع به نوشیدن چای کامبوجا کردم. در آن زمان من فقط قادر بودم با کمک عصا و به‌سختی چندین متر راه بروم و وضعیت جسمی ام روزبه‌روز بدتر می‌شد.اما حالا می‌توانم بدون عصا 20 دقیقه به طور مداوم راه بروم ، من دوباره توانستم پشت فرمان اتومبیل بنشینم و حتی قصد دارم به ورزش اسکی بپردازم.

  6. متاسفانه من در ايران عزيز نيستم. و همه مطالب را از سايت پروبيوتيك و ساير سايت ها در اين زمينه (كومبوچا) مطالعه كردم. دوستان و آشنايان را دعوت كردم و آدرس و مشخصات سايت سودمند پروبيوتيك را به همه آنها داده ام و باز هم در اختيار ديگران خواهم گذاشت. براى همه شما دست اندركاران و گردانندگان اين فروشگاه و سايت ارزشمندتان آرزوى تندرستى و پيروزى دارم دست شما عزيزان را اين راه دور مي فشارم.

  7. درود. بسيار سپاس از مطالب شما در اين سايت. بطور دقيق بايد بگويم كه نوشيدن چاى كومبوچا را به همه دوستان و همراهان پيشنهاد ميكنم. چرا كه بعد يكى دو روز در مورد خودم كه از اين چاى نوشيدم. بسيار احساس شادابى دارم. به طور باور نكردى همان شب اولى كه قبل از خواب نوشيدم از اين چاى كومبوچا خيلى خواب خوبى داشتم و الان هم دارم. به همه نزديكان ودوستان هديه داده ام. آنها هم خيلى رضايت دارند و خودشان دوباره جوياى نوع روش و تهيه آن هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0
00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

محدود