آموزشکامبوجا

طرز تهيه نوشيدنی كامبوجا در منزل

راهنمای جامع تهیه شربت کامبوجا به روش ساده

کامبوجا حدود 2000سال پیش توسط چینی ها کشف و به “اکسیر ایمنی جاویدان” معروف است. کامبوجا خواص سلامت بخش فراوانی دارد و برای قلب ، مغز به ویژه روده شما بسیار مفید است. با توجه به فرایند تخمیر در تولید کامبوجا، شامل تعداد زیادی از باکتری های سالم شناخته شده به عنوان پروبیوتیک است. این باکتری ها عملکرد دستگاه گوارش شما را بهبود می بخشند و از سیستم ایمنی بدن شما حمایت می کند، زیرا مواد مغذی را جذب کرده و با عفونت و بیماری مبارزه می کند .از آنجایی که 80 درصد از سیستم ایمنی بدن شما در روده قرار دارد و سیستم گوارش بخش دوم سیستم عصبی شماست، جای تعجب نیست که روده به عنوان “مغز دوم” در نظر گرفته می شود.طبق تحقیقات دانشمندان مصرف روزانه نوشیدنی کامبوجا برای حفظ سلامتی و افزایش ایمنی بدن شما موثر بوده و ویژگی های سلامت بخش متعددی دارد

نوشیدنی کامبوجا

کامبوجا ترکیبی از تعدادی باکتری و مخمرهایی با شیوه پرورش مخصوص است.این موجود زنده چای شیرین شده را تخمیر می کند و چای کامبوجا را به وجود می آورد که خواص خارق العاده ای برای افزایش سطح سلامت و درمان برخی بیماری ها دارد.تهیه نوشیدنی کامبوچا در منزل ساده است و شما می توانید با کمی وقت و هزینه از خواص شفابخش این محصول بهره مند شوید .برای تهیه این نوشیدنی در منزل به قارچ مولد کامبوچا و استارتر نیاز است.

کامبوجا از کجا تهیه کنیم؟

سایت پربیوتیک به عنوان اولین عرضه کننده قارچ کفیر و قارچ کامبوچا در ایران و تنها دارنده نماد اعتماد از وزارت صنعت معدن و تجارت می باشد. کارشناسان مرکز دانه های کفیر با کیفیت ممتاز را در شرایط کاملاً سنتی و ۱۰۰% بهداشتی پرورش داده و آماده عرضه به هموطنان عزیز می نمایند. تضمین بازپرداخت کل هزینه در صورت عدم رضایت ،مشاوره و پشتیبانی رایگان تلفنی بخشی دیگر از خدمات پربیوتیک می باشد .

کامبوجا از کجا بخریم

پکیج کامبوچا پربیوتیک شامل قارچ مولد کامبوچا ، استارتر و بروشور آموزشی می باشد. بروشور آموزشی حاوی تمامی نکاتی است که لازم است بدانید تا این نوشیدنی نیروبخش و استثنایی را در منزل به آسانی تهیه کنید.برای تهیه محصول به فروشگاه پربیوتیک مراجعه نمائید.

طرز تهيه نوشيدني كمبوجا

تهیه شربت کامبوجا در منزل بسیار ساده می باشد. توضیه می شود برای شروع کار از چای سیاه و یا چای سبز استفاده کنید.وقتی تجربه لازم پیدا کردید می توانید از گیاهان و دمنوش های دیگر نیز استفاده کنید .اگر بیماری خاصی دارید یا داروی خاصی مصرف می کنید برای اطمینان بیشتر از پزشک خود پیرامون مصرف شربت کامبوجا سوال فرمائید.

مواد و لوازم مورد نیاز:

  • سه لیتر آب لوله کشی یا تصفیه شده
  • 180 گرم شکر سفید
  • 25 گرم چای سیاه یا چای سبز
  • قارچ کامبوجا و استارتر

مرحله اول: جوشاندن آب
سه ليتر آب را در کتری بجوشانید. اگر آب لوله کشی از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست می تواند از آب معدنی یا آب تصفیه خانگی استفاده کنید .

مرحله دوم: انتخاب بطری یا ظرف شیشه ای
سه عدد ظرف 1.5 ليتري یا دو عدد ظرف 2 لیتری تهيه كنيد.اگر شيشه‌اي باشد خيلي بهتر است به هیچ عنوان از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید. پس از جوش آمدن آب اجاق را خاموش كنيد.

مرحله سوم: چای دم کنید
مقدار 4 تا 5 قاشق غذا خوري چاي خشك بدون اسانس معادل 20 الی 25 گرم را به مدت 15 الي 20 دقيقه در یک قوری نسبتا بزرگ دم نموده.مقدار آب برای دم کردن را از همان 3 لیتر بردارید. چاي دم كشيده را از صافي رد كنيد و تفاله چاي را بگيريد و دور بريزيد. حالا چای دم کشیده و صاف شده را به سه لیتر آبجوش اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكنواخت شود.

دستور تهیه کامبوجا

مرحله چهارم: شکر اضافه کنید
حالا یک لیوان شکر معادل 180 گرم را به آبجوش و چای یکرنگ اضافه نمایید و هم بزنید. صبر نمائيد تا دماي دمنوش با دماي محيط برابر شود. مقدار شکر مصرفی برای تهیه این نوشیدنی برای افرادی که به سلامت خود اهمیت می دهند تعجب آور است. این همه شکر !؟ بله شکر برای تخمیر نوشیدنی و تولید لایه کامبوجا جدید نیاز است. حدود 95% این شکر تا هفته اول توسط کامبوجا مصرف می شود.حتی افراد دیابتی با نوشیدن کامبوجا می توانند این بیماری را کنترل و درمان کنند .

مرحله پنجم: استرتر اضافه کنید
مقدار يك الي دو فنجان از مايع شربت استارتر كامبوجا را به 3 ليتر شربت چاي سرد شده اضافه نموده و هم بزنيد. تا اینجا ما فقط سه لیتر شربت چای ساده آماده کرده ایم. سپس 3 ليتر را بطور مساوي در سه ظرف شیشه ای تقسيم كنيد. ظرفها بايد كمي سر خالي باشند.

مرحله ششم: قارچ کامبوجا اضافه کنید
درون هر كدام از ظرفهاي دهان گشاد يك تكه قارچ مولد کامبوجا که از فروشگاه پربیوتیک تهیه کردید بياندازيد. بطوری که روی صافتر و براق آن رو به بالا باشد. اگر قارچ به ته ظرف یا وارونه شد مشکلی پیش نخواهد آمد. و بعد از چند روز به بالا خواهد آمد.

قارچ کامبوجا

مرحله هفتم:دهانه ظرفها را با يك پارچه ببندید
در ظرف را با پارچه مناسب بپوشانید و دور آن را با کش محکم کنید. به نحوي كه هوا براى تنفس باکترى‌هاى قارچ بتواند وارد ظرف شود.

کامبوجا

مرحله هشتم: منتظر تخمیر باشید
قارچ کمبوجا باید 7 الي 10  روز در مایع در محيطي كاملاً نيمه تاريك با دماي 21 الي 28 درجه بماند. کابینت پایین آشپزخانه مکان مناسبی می باشد. بهترین زمان 7 روز میباشد البته بستگی به شرایط جوی و محیط نگهداری دارد.در طی این مدت ظرفها را جابجا نکنید چون لایه های تشکیل شونده قارچ کمبوجا تا 4 الی 5 روز به صورت کف بوده و سپس فشرده می شوند. اگر جابجایی صورت گیرد بافت قارچها بهم خورده مدت بیشتری بطول خواهد انجامید تا لایه ها فشرده و پاستیل مانند شوند. فقط از روز هفتم به بعد میتوان با گشودن پارچه بسته شده روی ظرف و مشاهده لایه تشکیل شده جدید، اقدام به خارج نمودن و صاف کردن شربت اقدام کرد.

مرحله نهم: پایان زمان تخمیر
بعد از پايان زمان تخمیر متوجه خواهيد شد كه يك لايه قارچ جديد در بالاي لايه اولي قارچ مادر بوجود آمده.اگر ضخامت قارچ جديد تكثير شده به اندازه 3 ميليمتر يا بيشتر و دارای رنگ روشن باشد، می توان برای تهیه نوشیدنی در دفعات بعدی از این قارچ نیز استفاده کرد.

تهیه کامبوجا

مرحله دهم: قارچ ها را جدا کنید!
دستها را خوب بشوئيد و يا با استفاده از يك دستكش نايلكس يكبار مصرف يا با يك وسيله غير فلزي قارچها را از درون ظرفها خارج نمائيد و موقتاً درون يك ظرف شيشه‌اي قرار دهيد و قارچها قديم و جديد را كه معمولا به هم چسبيده اند زير شير آب ولرم يا سرد شستشو دهيد و جرمهاي دمنوش را با ماساژ دست تميز كنيد  و كمي از مايع همان نوشيدني جديد بدست آمده خودتان را روي آن بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد. درب ظرف حاوی لایه های قارچ کمبوجا نیمه باز باشد تا هوا برای تنفسی قارچها جابجا شود و از 3 الی 6 ماه لایه های قارچ قابل نگهداری هستند. هرکدام از این قارچ‌ها مى‌تواند براى تهیه یک ظرف دیگر نوشیدنى کومبوجا مورد استفاده قرار گیرد.

لایه کامبوجا

مرحله یازدهم:نوشیدنی شما آمادست!
اگر مي‌خواهيد شربت آماده شده خودتان صاف و يكدست باشد ظرف حاوي شربت كامبوجا را خيلي آهسته به ظرف ديگري منتقل نمائيد وهنگام تخليه مواظب باشيد كه به اندازه دو تا سه قاشق جرم ته ظرف به ظرف جديد منتقل نشود زيرا همان جرم باعث كدر شدن شربت كامبوجا مي‌شود اگر چنين اتفاقي افتاد مي‌بايست 24 ساعت ظرف را ثابت در جايي نگه داشت و عمل صاف كردن را مجددا انجام دهيد اگر از يك پارچه توري براي صاف كردن استفاده كنيد بهتر است.

آماده سازی کامبوجا

مرحله دوازدهم: نگهداری شربت کامبوجا
شربت قارچ کومبوجا را در یک ظرف شیشه‌اى در یخچال نگهداری نمائيد و درب ظرف نیمه باز باشد تا زياد گازدار نشود .در صورت تمایل می توانید تکه های میوه برای خوشمزه تر شدن اضافه کنید.

نکاتی که بایستی توجه کنید

  • دستها باید کاملا تمیز باشد
  • از ظرف یا قاشق فلزی نباید استفاده کرد
  • هیچگونه جسم خارجی نباید در ظرف باشد
  • در طول یک هفته نباید ظرف را تکان بدهیم یا مایع را هم بزنیم
  • قارچها را در ظرف شیشه ای در بسته می توانیم داخل یخچال به مدت طولانی نگهداری کنیم.
  • در صورت که لایه های قارچ بزرگ باشند با کارد دندنه دار پلاستیکی لایه ها را برش دهید.

دستور تهیه کامبوجا

سوالات متداول تهیه کامبوجا

از کجا بفهمیم قارچ کامبوجا تخمیر را انجام می دهد؟
اگر قارچ شما زمانی که جهت تخمیر داخل دمنوش تهیه شده قرار دادید به ته ظرف فرو رفت تعجب نکنید. ممکن است چند روز به همان حالت باقی بماند .حتی اگر قارچ در ته ظرف باقی بماند ، مشکلی نداشته و نوشیدنی (شربت) کامبوجا تولید و قارچ جدید به اندازه سطح ظرف با رنگ مایل به قهوه ای در صورت استفاده از چای سیاه و مایل به سفید در صورت استفاده از چای سبز تشکیل خواهد شد . 

آیا اندازه و شکل قارچ اهمیت دارد؟
خیر.تا زمانی که قارچ از یک مادر سالم به وجود بابد هیچ مشکلی ندارد. یک تکه قارچ به اندازه 5 تا 10 سانتیمتر مربع به خوبی عمل خواهد کرد. گاهی ممکن است قارچ جدید دارای سوراخی که توسط حباب ایجاد شده است باشد . این قارچ نیز بدرستی عمل خواهد کرد .

در صورتی که برای مدتی به سفر برویم چه اتفاقی می افتد؟
قارچ کامبوجا چنانچه در مایع و ظرف شیشه ای در بسته در یخچال باشد به مدت 3 ماه کاملاً سالم مانده و مجدد قابل استفاده خواهد بود.

چندبار می شود از یک قارچ استفاده کرد؟
حدود 3 الی 4 نوبت می توانید برای انجام تخمیر استفاده کنید. با هربار تهیه نوشیدنی یک لایه کامبوجا جدید تولید می شود.همیشه قارچ سالم در یخچال داشته باشید تا در صورت لزوم از آن استفاده کنید

بهتر نیست نوشیدنی آماده کامبوجا از فروشگاه تهیه کنیم؟
در تولید صنعتی نوشیدنی کامبوجا در فرایند پاستوریزه کردن بسیاری از باکتری های مفید این نوشیدنی  از بین می رود. همچنین برخی کارخانجات جهت افزایش فروش محصول و تبلیغات، اسانس های شیمیایی اضافه می کنند. در نتیجه پیشنهاد می شود با تهیه قارچ کامبوچا این نوشیدنی شفابخش را خودتان در منزل با حداقل هزینه و امکانات تهیه کنید. برای تهیه قارچ کامبوجا به فروشگاه پربیوتیک مراجعه کنید .

پاسخگوی سوالات شما هستیم!

در صورتی که با مطالعه این مقاله همچنان پاسخ پرسش خود را دریافت نکردید از طریق بخش نظرات در انتهای این صفحه با ما در ارتباط باشید. همچنین از شما می خواهیم که تجربه خرید خود از این فروشگاه و یا مصرف کامبوجا با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سلامت کمک کنیم.

برچسب ها

نوشته های مشابه

‫74 نظرها

  1. قارچ کامبوجایی که من داخل چایی انداختم بعد ده روز هنوز ته ظرف مونده روز اول روی ظزف بود دلیلش چیه؟

    1. عزیزم فیلم آموزشی سایت رو نگاه کن کامل توضیح داده میتونی شربت کامبوجا خیلی خوشمزه دست کنی . من تکه های میوه هم بهش اضافه می کنم خیلی خوشمزه تر میشه

    1. دلایل نازک شدن لایه جدید کامبوجیا میتونه مختلف باشه که در بخش مربوطه توضیح داده شده قطر دهانه ظرفتون چه اندازه بوده؟

  2. سلام بی نهایت ممنون میشم اگر توضیح بدید باید چیکار بکنم ؟ من وسواس دارم به چیزی که میخوام بخورم یا بدم کسی بخوره این چایی کامبوجا ته ظرف موندنش منو نگران کرده قابل خوردن هست ازکجا بفهمم چایی که درست کردم قابل خوردنه و مشکلی نداره و مریض نمیکنه؟

    1. نوشیدنی شما بعد از 10 الی 14 روز آماده مصرف کردن می باشد مگر اینکه روی لایه جدید کپک مشاهده کردین.در این صورت باید کل محتوای ظرف را دور ریخته و از لایه های دیگه استفاده کنید.

    2. با سلام.
      تنها عاملی که شخص را از مصرف نوشیدنی کامبوچا منع می کند وجود کپک روی ظرف می باشد که نشانه ورود باکتری های مضر با داخل شیشه است.
      در غیر این صورت قارچ جدیدی که پرورش دادید را در ظرفی مخصوص داخل یخچال به همراه دیگر قارچ ها نگهداری کرده و طبق گفته بروشور از نوشیدنی استفاده کنید.

  3. درضمن تا شما جواب بدید چند روزم گذشته و من دست نزدم بیش از دوهفته از درست کردن چایی و انداختن کامبوجا گذشتع اشکالی نداره؟

    1. اگر شک دارید لطفا به شماره ای که در سایت هست تصویرش را تلگرام کنید تا بصورت دقیق اطلاع بدهم.
      باتشکر

  4. سلام خسته نباشید من بعد 11 روز دیدم کنار قارچ جدید یک چیز سیاه لزج مانند تشکیل شده من نمیدونم این عادیه یا کپک اما قارچ اولی کاملا سفید و قطور شده لطفا راهنماییم کنید

    1. سلام.اگر در زیر قارچ باشد لخته و ضایعات چایی هستش که با شستشو با آب برطرف می شود.
      ولی اگر روی لایه تشکیل شده و چسبناک باشد متاسفانه کپک هستش و نمیشه استفاده کرد.
      اگر شک دارید و میخواهید و مطمئن شوید لطفا به شماره بنده عکسش را در تلگرام بفرستید.
      سپاس

  5. باسلام خدمت دوستان بنده لازم دونستم درمورد فوايد ومعجزه قارچ كومبوجا تجربه خودم رو منعكس كنم چن سال قبل عمل جراحي داشتم بعدازمدتي عوارضشو نشون داد و مدام از ناحيه قسمت عمل شده چرك و خون بيرون ميامد با تجويز داروهاي إنتي بيوتيك و …خوب نميشدم درد رو حس ميكردم تااينكه توسط دوستان با كومبوجا اشنا شدم وبدون اتلاف وقت ازش استفاده كردم بعد ازيك هفته مصرف تمام درد و ديگر عوارض گفته شده آزم دور شد الان چن ساله كه زندگي عادي دارم ازاقاي محبي نهايت تشكر وقدرداني رو دارم هميشه شاد و سرافراز باشيد زير سايه حق تعالي! امين!

    1. با سلام بله امکان پذیره منتها باید چای سبز هیچگونه افزودنی نداشته باشد.
      با توجه به نوع چای متفاوت بوده و حدود 15 الی 20 گرم کفایت می کند.

    1. با سلام.پیشنهاد من تکثیر در ظرف های مختلف می باشد تا در صورت خراب شدن از لایه های دیگر استفاده نمود.

  6. پیشنهاد میکنم گروه تلگرام راه اندازی کنید تا دوستان از تجربیات همدیگه استفاده کنن و پرسش و پاسخ هم انجام بگیره. ممنون

  7. سلام . آیا لایه کلفت سفیدی که کنار قارچ اولی ایجاد می شود قارچ بچه است و باید برای استفاده در ظرف دیگر جدا شود یا لایه تیره ای که زیر قارچ اولی ایجاد شده؟ ممنون

    1. با سلام بله.
      از هر لایه قارچ تا چهار بار می توانید استفاده کنید. برای دفعات آینده از لایه های جدیدی که خود پرورش داده اید باید استفاده شود.
      با تشکر

    1. با سلام.
      احتمالاً شما منظورتان ، لایه جدید کامبوچا می باشد که روی ظرف تشکیل می شود.گاهاً این لایه با کپک اشتباه گرفته می شود.
      برای دریافت اطلاعات دقیق تر لطفا تصویر محصول را به شماره داخل سایت تلگرام تا کارشناسان بصورت دقیق پاسخگو باشند.

    1. با سلام.اولین نکته کیفیت قارچ است که باید از عرضه کننده معتبری تهیه کرده باشید. نکته دوم استفاده دقیق طبق بروشور معتبر است. نکاتی مثل استفاده از ظروف شیشه ای و مواد اولیه با کیفیت همگی در نتیجه نهایی تاثیرگذار است.
      ضمناًزمانی که قارچ جدید (بچه) ضخامتی حدود 3 میل یا بیشتر داشته باشد مولد بوده می توان نوشیدنی را مصرف و از لایه جدید برای دفعات آینده استفاده نمود.

  8. سلام آیا استفاده ازچای سبز باعث ضعیف شدن قارچها میشن
    واستفاده ازچای سیاه نتیجه بهتری داره؟

    1. با سلام.
      نخیر فقط از نظر ویژگی طعم و خاصیت متفاوت بوده ضمناً تهیه نوشیدنی با چای سیاه راحت تر می باشد.

  9. من طبق دستور العمل تهیه کردم خیلی عالی شد و مزه ترش و شیرین و گازدار داشت امیدوارم طبق چیزهایی که خوندم همونقدر برای سلامتی هم مفید باشه … ممنون

  10. سلام خسته نباشید ممنون بابت مطلب خوبتون ببخشید میتونم از جوشانده یونجه بجای چای برای نوشیدنی استفاده کنم؟ برای چاق شدن

    1. با سلام و سپاس از شما.ما تا بحال با این دمنوش امتحان نکردیم ولی بصورت کلی با اکثر دمنوش ها امکان تهیه وجود دارد.

  11. سلام.آیا میتوآنم به ۳ لیتر آب یه لیوان شکر و ۱ لیوان شربت کامبوجاو ۲ ق چای تازه دم اضافه کنم.مدتی هس که اینطوری میارم ولی الان شک کردم.

    1. با سلام.
      از قسمت فروشگاه وب سایت می توانید اقدام به تهیه قارچ با کیفیت نمایید.

    1. باسلام.
      در رابطه با کامبوچا خیر امکانپذیر نیست.
      نوعی از کفیر بنام کفیر آبی وجود دارد که شما می توانید بجای شیر از آب میوه استفاده کنید. مقالات تکمیلی داخل سایت موجود است و به زودی عرضه خواهد شد.

  12. سلام ممنون از مطالب مفیدتون .
    یه سوال داشتم و اون اینکه آیا میشه این قارچ تو ظرف سفالی هم پرورش داد؟

  13. سلام
    بسته ای که من ازتون خریده بودم امروز به دستم رسید.
    سوالم اینه که اضافه کردن شکر برای فرایند الزامیه؟
    این نوشیدنی با هدف سلامتیه ولی اضافه کردن شکر یعنی ضرر!

    1. باسلام.
      حق با شماست شکر برای سلامتی بسیار مضر است ولی توجه داشته باشید بعد از تخمیر کامل ، بالای 98% شکر مصرفی صرف سوخت و ساز و تولید لایه جدید مولد کامبوچا می شود.
      به نحوی که بیماران دیابتی هم می توانند از این محصول استفاده کنند.
      پیشگیری و درمان دیابت با کامبوچا

  14. سلام خسته نباشین … من شربت کامبوجیا رو الان یکساله که دارم خیلی بوی ترش میده به نظرتون میشه ازش استفاده کنم …. ایا شربتشون فاسدم.میشه؟؟ ممنون میشم زودی جواب بدین

  15. سلام من کمبوجیا را طبق دستور درست کردم ولی شربت کامبوجیا یا سرکه فراموش کردم حالا این شربت درست کردم همان خاصیت داره نداره چکار کنم ؟ ممنون

  16. سلام
    می خواستم علت کدر شدن شربت کامبوچا رو بدونم.
    کلا چرا شربت کدر میشه در صورتی که لرد و ذرات قارچ توش وجود نداره.(من با فیلتر صاف کردم باز هم کدره و شفاف نمیشه)
    ممنون میشم که پاسخ بدید.
    با تشکر

    1. باسلام .
      پس از اتمام عملیات تخمیر ، ناخالصی های موجود در چای و شکر جدا شده و به سطح زیرین لایه جدید کامبوچا چسبیده و یا در کف ظرف ته نشین می شود.
      هنگام جداسازی ابتدا لایه جدید را به آهستگی برداشته و شستشو دهید همچنین نوشیدنی بدست آمده را به بطری دیگری منتقل و ته نشین آن را دور بریزید

      نکات تهیه کامبوچا خانگی

  17. سلام خسته نباشید.قارچ کامبوچا رو از ظرف خارج کردم.الان باید مایع را در کجا نگهداری کنم؟میزان شکر وچای و اب چقدر باید باشه برای درست کردی چای که بخوام قارچو درش بریزم…خیلی ممنون

    1. باسلام. امکان نگهداری از نوشیدنی کامبوچا به مدت یک ماه داخل یخچال در بطری شیشه ای وجود دارد. همچنین میزان افزودن مواد اولیه باید مطابق توضیحات بروشور باشد. باتشکر

  18. سلام…میزان خود قارچ باید چقد باشه؟چند گرم قارچ،چند گرم شکر،چند گرم چای وچند میای لیتر اب نیاز هست؟متشکر

    1. باسلام. مطابق بروشور همراه محصول، برای هر لیتر یک تکه از قارچ های ارسالی میتوان استفاده کرد

  19. سلام من این شربت کامبوجا درست کردم و به نظرم دمای آب یکم بالا بود و کم صبر کردم برای خنک شدنش شربت کامبوجا هم گازدار نشد قابل نوشیدن هست یا نه
    ممنونم

    1. سلام.
      زمان اضافه کردن قارچ مولد کامبوجا و شربت کامبوجا به هیچ عنوان نباید بیش از حد گرم باشه چون باعث از بین رفتن باکتری ها خواهد شد .
      لطفا تصاویر تولید محصول را از طریق ایمیل یا تلگرام ارسال کنید بررسی و نتایج اعلام خواهد شد.

  20. با سلام
    میشه فقط از شربت شکر استفاده کرد(منظورم اینه که چای یا چیز دیگری توی شربت نباشه و فقط شکر خالص و اب باشه؟ ) .میخوام تا جای ممکن اضافه ای مثل چای سیاه یا سبز یا … داخلش نباشه . مزه برام مهم نیست خاصیتش مهمه

    1. باسلام.
      باکتری های مفید پربیوتیک کامبوجا برای اینکه امکان تکثیر داشته باشند حتما بایستی داخل دمنوش (مثل چای سیاه ، سبز ، دمنوش زیره ، گل گاوزبان و..) باشند .

  21. با سلام من مدتی هست که کامبوجا رو تهیه میکنم اما من استارتر نمیزنم فقط قارچشو میزارم رو چایی و حدودا 17 الی 20 روز طول میکشه که درست بشه،با اینحال استارتر بزنم؟ و نکته بعدی اینکه اینبار با زعفران میخوام درست کنم بنظرتون میشه؟ با دمکرده زرشک یا البالو یا دمکرده میوه های دیگه چطور؟میخوام طعماش مختلف باشه و خوش مزه.با بهلیمو که عالیه

    1. باسلام . حتما از استارتر (همان شربت کامبوجا) استفاده کنید. مدت زمان کامل تخمیر یک هفته الی 14 روز است. بنده پیشنهاد می کند با دمنوشی مخلوط نکنید .

  22. سلام
    باتوجه به اینکه قارچ ها برای تخمیر و تولید باکتری نیاز به قند دارند و در دستور تهیه این نوشیدنی از شکر استفاده میشه

    آیا امکان استفاده از عسل, بجای شکر وجود داره؟

    1. باسلام وقت بخیر.
      مقدار زیادی از شکر مصرفی در شربت کامبوجا صرف سوخت و ساز و تهیه لایه جدید کمبوجا می شود و محصول نهایی مقدار خیلی کمی شکر دارد.
      با این حال می تواند در صورت تمایل (طبق توضیحات بروشور) از عسل طبیعی نیز استفاده کنید.

    2. سلام . اول با تردید خریدم رو انجام دادم فکر نمی کردم خودم بتونم عرق کامبوجا درست کنم تا محصول شما به دستم رسید
      میشه گفت اکثرا نکات خوب توضیح داده شده بود چند تا موردم بود تلفنی همکارانتون پرسیدم با صبر و حوصله جواب دادن
      طعمش با عرق کامبوجا عطاری کلی فرق میکنه و مدتیه خودم میتونم عرق کامبوجا درست کنم . ممنوم

  23. با سلام
    احتراما خواستم از شما تشکر و قدر دانی کنم .
    و یک سوال از خدمتتان .
    من برای اینکه سرکه سیب نداشتم برای قلیای کردن محلول از سرکه قرمز استفاده کردم در داخل اب جوش در حال جوش سرکه قرمز ریختم که با جوشیدن هم اثر ضعبف تر بشه .
    امکان داره زیاده روی در مصرف سرکه باعث خراب شدن محلول بشه.

    1. درود فراوان. نظر لطف شماست . سپاسگزاریم.
      پیشنهاد می کنیم از سرکه استفاده نکنید و برای استارتر می توانید از خود نوشیدنی کامبوجا استفاده بفرمایید .

    1. باسلام . بله برای هربار تهیه شربت کامبوجا بایستی استارتر استفاده شود.
      برای سری اول و دوم استارتر همراه بسته ،ارسال می شود برای دفعات بعدی میتوانید از نوشیدنی کامبوجا تهیه شده به عنوان استارتر استفاده کنید . باتشکر

  24. برای درست کردن نوشیدنی جدید باید از لایه قارچ جدید که تشکیل شده باید استفاده کرد یا از لایه قدیمی هم میشه استفاده کرد:؟

    1. باسلام. از هر لایه کامبوجا می توانید تا 3 الی 4 دفعه استفاده کنید. با هربار استفاده و تهیه نوشیدنی قدرت تخمیر خود را از دست داده و عملا بعد از 4 بار قابل استفاده نمی باشد و بایستی از لایه های قارچی که خودتان پرورش داده اید استفاده کنید .

  25. سلام خسته نباشید من قارچ اولیه را توی یک کاسه دهون گشاد درست کردم برای همین قارچم نازک وبزرگ شده اگه بخوام ت ی شبشه مربایی ۱لیتری درست کنم باید چکار کنم میتونم قارچ را نصف کنم ممنون

    1. باسلام . بله امکانپذیر است. می توانید با کار غیرفلزی قارچ کامبوجا را تکه کنید .

  26. 3 هفته قبل با تعریف یکی از دوستام کفیر و کامبوجا سفارش دادم تو یه کلام عااالی بود . اول اینکه من هیچ شناختی از طرز تهیه نداشتم ولی تو بروشور نکته به نکته توضیح داده بود. در رابطه با میزان مصرف شکر مطمئن نبودم که وقتی بهشون زنگ زدم کامل توضیح دادن .فقط پست منطقه یکم دیر بسته رو رسوند . درکل ممنون

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن