فروشگاه پربیوتیک
آموزشکامبوجا

دیابت با کامبوجا قابل کنترل است! 5 خاصیت کامبوجا برای دیابت

آیا کامبوجا برای دیابتی ها هم مناسب است؟

کامبوجا قدمت چندین هزارساله در شرق آسیا دارد .وقتی کومبوچا می نوشید، طیف گسترده ای از پروبیوتیک ها را مصرف می کنید که می تواند سیستم ایمنی، گوارش و حتی قلب ما را تقویت کنند. بی جهت نیست که کامبوجا را اکسیر زندگی و عمر جاویدان می نامند.
از آنجایی که کامبوچا حاوی شکر برای فرآیند تخمیر است، ممکن است تعجب کنید که چگونه می تواند بر بیماران دیابتی مفید باشد؟ در این مقاله آشنایی کلی از دیابت و انواع آن پیدا خواهید کرد. همچنین بررسی می کنیم اضافه کردن کومبوچا در رژیم غذایی افراد دیابتی منطقی است یا خیر.

انواع بیماری قند – علل و عوارض

با بررسي آمارهاي موجود به سادگي مي توان نتيجه گرفت كه تعداد افراد ديابتي در ايران رو به افزايش است.اما دقیقاً چه اتفاقی می افتد؟ بدن ما برای انتقال قند از خون به سلول های بدن به هورمون انسولین نیاز دارد . اگر چیزی بخوریم به اصطلاح قند خون بالا می رود. سپس پانکراس انسولین بیشتری تولید می کند. این مکانیسم در افراد دیابتی به درستی کار نمی کند: یا انسولین کافی ترشح نمی شود یا سلول ها دیگر به درستی به هورمون واکنش نشان نمی دهند. در نتیجه مقاومت به انسولین ایجاد می شود .

خواص کامبوجا برای دیابت

بیماری قند هفتمین عامل مرگ و میر در آمریکا است.این بیماری بر روی زندگی میلیون ها انسان تاثیر گذار بوده.بنابراین همیشه بیماران به دنبال راهکار هایی برای کنترل بیماری خود هستند. علائم هشدار دهنده ی معمول دیابت شامل افزایش تشنگی و گرسنگی ، خشکی دهان ، کاهش وزن بی دلیل و خستگی و ضعف می باشد.

این اختلال بدون عواقب نیست. اگر سطح قند خون به طور دائم بالا باشد، بدن سعی می کند قند را از طریق ادرار دفع کند. بنابراین افراد دیابتی اغلب میل شدیدتری به ادرار کردن و احساس تشنگی شدید دارند. اگر این بیماری درمان نشود، عروق خونی و اعصاب آسیب می بینند. اثرات بعدی احتمالی شامل آسیب کلیه، حمله قلبی یا بیماری های چشمی است.

دیابت انواع مختلفی دارد

دلایل مختلفی برای مقاومت به انسولین وجود دارد: در دیابت نوع 1 ، سیستم دفاعی بدن سلول‌های لوزالمعده را که انسولین تولید می‌کنند، از بین می‌برد . از سوی دیگر، در مورد نوع 2، مقاومت عمدتاً ناشی از سبک زندگی ناسالم و اضافه وزن است. حدود 90 درصد از همه افراد دیابتی از این نوع بیماری رنج می برند. مورد دیگری بنام دیابت بارداری نیز وجود دارد که حدود دو تا دوازده درصد از زنان باردار را تحت تاثیر قرار می دهد.

در بیشتر موارد در هفته های 24 و 28 بارداری، حساسیت سلول های بدن به انسولین افزایش می یابد. این مشکل توسط هورمون هایی که بدن در این مدت تولید می کند تحریک می شود.این نوع از بیماری قند معمولا بعد از زایمان از بین می رود. دیابت نوع 3 به تعدادی از زیرشاخه ها اطلاق می شود که نادر بوده و گاه تشخیص آنها از انواع دیگر دشوار است.

دیابتی‌هایی که از نوع 1 رنج می‌برند باید در طول زندگی خود انسولین بدن خود را تامین کنند. در مورد دیابت نوع 2 می توان از این امر پیشگیری کرد. البته در صورتی که بیماری به موقع تشخیص داده شود و به اندازه کافی درمان شود. سبک زندگی سالم با ورزش (مانند پیاده روی، دوچرخه سواری یا شنا) و رژیم غذایی متعادل نیز بسیار مفید است. به عنوان مثال، توصیه می کنیم مقدار زیادی میوه، سبزیجات، روغن زیتون با کیفیت بالا و حتی کومبوچا بخورید .

کامبوجا برای دیابتی ها: بله یا خیر؟

در آسیا،قدمت این نوشیدنی تخمیر شده بیش از 2000 سال است که برای پاکسازی جسم و روح و افزایش تندرستی، سلامتی و زیبایی می نوشند. امروزه ما اطلاعات بیشتری در مورد اثرات مثبت آن بر سلامتی خود می دانیم.

کامبوجا با توت فرنگی

تاکنون هیچ عارضه جانبی مضر این نوشیدنی یافت نشده است. کامبوچا باید پیشگیرانه و با نظم خاصی نوشیده شود، اما نه به مقدار زیاد. به طور کلی، توصیه می کنیم 200 تا 300 میلی لیتر در طول روز بنوشید. افراد دیابتی نیز می توانند از این نوشیدنی بنوشند . اگرچه برای تهیه نوشیدنی چای از شکر استفاده می شود، اما بیشتر آن توسط باکتری ها و مخمرها در فرآیند تخمیر مصرف می شود، به طوری که تنها قند باقیمانده فروکتوز است که بیماران دیابتی می توانند بدون تردید آن را به مقدار زیاد مصرف کنند.

هر چه نوشیدنی چای بیشتر بماند تا تخمیر شود، میزان قند باقیمانده کاهش می‌یابد، که این مزیتی برای بیماران دیابتی است. اگر دچار این بیماری هستید، لطفاً قبل از نوشیدن کومبوجا در صورت عدم اطمینان از پزشک یا متخصص تغذیه خود بپرسید.

درمان دیابت با کامبوجا

این نوشیدنی می تواند متابولیسم کربوهیدرات را تحریک کرده و در نتیجه از سطح طبیعی قند خون حمایت کند. مقایسه چندین مطالعه نشان داد که مصرف چای سیاه مانند چای سبز اثر کاهش قند خون دارد و در نتیجه می تواند خطر کلی بیماری قند را کاهش دهد. کامبوجا تهیه شده با این دمنوش ها، بر جذب گلوکز تأثیر می گذارد.
کامبوچا تهیه شده از چای سبز یا سیاه تاثیر مثبتی بر جذب گلوکز و سطح قند خون دارد. بنابراین این نوشیدنی می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد. چای سبز کامبوجا ممکن است حتی در بهبود سطح قند خون موثرتر باشد. همچنین ارزش کبد و کلیه را بهبود می بخشد. در نتیجه منطقی است که نوشیدنی چای تخمیر شده را به عنوان یک اقدام پیشگیرانه در برابر بیماری قند در رژیم غذایی خود بگنجانید.

درمان دیابت

مبتلایان به این بیماری باید در مورد تهیه این نوشیدنی از فروشگاه ها احتیاط کنند. تولید تجارتی این گونه محصولات ممکن است گاهی به خاطر سودجویی های خاص تجاری دارای شرایط لازم نباشد. چنانچه این نوشیدنی دارای شکر تخمیر نشده باشد برای مبتلایان به دیابت مضر خواهد بود. بنابراین پیشنهاد می شود این نوشیدنی را خانگی تهیه کنید.

تحقیقات و مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که کامبوچا سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند از سلول های لوزالمعده محافظت کرده و به بدن شما کمک می کند انسولین را مدیریت کند و سطح چربی خون را کاهش دهد. همچنین می تواند قند خون را کاهش دهد. بنابراین قبل از مصرف، میزان قند خون خود را کنترل کنید تا بدانید پس از یک دوره مصرف این نوشیدنی چه تاثیری روی شخص شما می گذارد. در تحقیقات اخیر دانشمندان به عنوان نوشیدنی محبوب تسکین دهنده عوارض این بیماری یاد شده است.

نتایج مصرف یک دوره نوشیدنی کامبوجا :

  • نگهداری سطح قندخون در محدوده طبیعی
  • بهبود فشارخون بالا و کلسترول خون
  • بهبود سطح انرژی و سوخت و ساز بدن و فعالیت بهتر دستگاه گوارش
  • جلوگیری و درمان بیماری پریودنتال (افراد دارای دیابت احتمال ابتلای بیشتر به این بیماری دارند)

در واقع کامبوچا چیست؟

این قارچ در طی فرایند تخمیر طبق دستورالعمل مشخص، چای و شکر را به یک نوشیدنی سالم تبدیل می کند. در طی فرآیند تخمیر، مخمرها چای شیرین شده را به ویتامین‌های با ارزش، اسیدهای آلی، باکتری‌های اسید لاکتیک و آنزیم‌ها و پروبیوتیک های مفید تبدیل می‌کنند. این نوشیدنی مزه شیرین و ترشی داشته، رنگ شفافی داشته و مقداری گازدار است.

طعم کامبوچا چگونه است؟

کامبوجا بسته به نحوه ساخت، فرآوری و مواد افزوده شده طعم های مختلفی به خود می گیرد. کامبوچا طبیعی که در خانه تهیه می شود طعم ترش و شیرینی دارد، هم مزه لیمونادهای معمولی و بسیار با طراوت است. با افزودن آب میوه های مختلف می توان طعم کومبوچا را به دلخواه در طی تخمیر دوم تغییر داد.

کامبوجا چه مقدار شکر دارد؟

میزان شکر بسته به نوع تخمیر متفاوت است. به طور متوسط حاوی 3 گرم شکر در هر 100 میلی لیتر است، کامبوجا برای تخمیر به کربوهیدرات نیاز دارد. کامبوچای ارگانیک و خانگی به حدی تخمیر می شود که تا حد امکان شکر کمتری داشته باشد (تا 50٪ کمتر از محصولات قابل مقایسه و تا 80٪ کمتر از لیمونادهای معمولی) این بدان معنی است که حاوی بسیاری از مواد مغذی مانند ویتامین ها، مخمرهای سالم و میکروارگانیسم ها برای شماست و طعم خوشمزه ای دارد.

مضرات و فواید کامبوجا برای افراد دیابتی

با توجه به شکری که برای تهیه این نوشیدنی به کار می رود مصرفش برای کسانی که مبتلا به بیماری قند هستند سوال برانگیز است. در حقیقت جریان تخمیر طی 8 الی 10 روزه شکر را به مواد دیگری که در جدول زیر عنوان شده تبدیل می کند. بنابراین برای افراد دیابتی با انجام تخمیر کامل امکان استفاده از این نوشیدنی فراهم می باشد.

پروبیوتیک ها و مخمر ها عناصر کمیاب و مواد معدنی اسیدهای آلی ویتامین ها سایر عناصر گیاهی
استوباکتر زایلینوم آهن اسید مالیک ویتامین B12 فلاون ها
استوباکتر اکسیدانز منیزیم اسید سوکسینیک ویتامین B6 ایزوفلاونوئیدها
گلوکونوباکتر اکسیدانز سدیم اسید استیک ویتامین B3 پلی فنول ها
گلوکونوباکتر زایلینوس پتاسیم اسید فولیک ویتامین B2 و 14 اسید آمینه مختلف
ساکارومایسس آپیکولاتوس کلسیم اسید گلوکورونیک ویتامین B1
ساکارومایسس سرویزیه کبالت اسید مالونیک ویتامین C
ساکارومایسس لودویگی روی اسید لاکتیک ویتامین D
شیزوسوس اسید اگزالیک ویتامین E
اسید اوسنیک ویتامین K
اسید سیتریک اسید فولیک

نحوه تهیه کامبوجا برای درمان بیماری قند

امروزه نوشیدنی کامبوجا در بعضی از فروشگاه های مواد غذایی یافت می شود ولی همانطور که اشاره شد تولید تجاری این محصول به دلیل استفاده از اسانس و شکر بیش از حد برای مبتلایان به بیماری قند مفید نمی باشد. شما می توانید با حداقل هزینه و امکانات این نوشیدنی شفابخش را در منزل تهیه کنید . برای این منظور نیاز به قارچ و استارتر است که می توانید از فروشگاه پربیوتیک تهیه کرده و طبق دستورالعمل نوشیدنی تهیه و مصرف نمایید.

شکر
کامبوجا تجاری به دلیل استفاده از اسانس و شکر بیش از حد  مفید نمی باشد.

اگر قصد تهیه این نوشیدنی را در منزل دارید، طبق بروشور عمل کرده و قارچ خود را از یک منبع معتبر تهیه کنید. اگرچه کامبوجا یک نوشیدنی شفابخش است که قرن هاست در خانه تهیه و می نوشند ، اما بایستی به صورت صحیح تهیه یا نگهداری شود.

پاسخگوی سوالات شما هستیم!

در صورتی که با مطالعه این مقاله همچنان پاسخ پرسش خود را دریافت نکردید از طریق بخش نظرات در انتهای این صفحه باما در ارتباط باشید. همچنین از شما می خواهیم که تجربه خرید خود از این فروشگاه و یا مصرف کامبوجا با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سلامت کمک کنیم.

مقاله مفید بود؟ (15 امتیاز)
منبع
NCBIkombuchery.de
فروشگاه پربیوتیک

نوشته های مشابه

‫6 دیدگاه ها

    1. علمدار عزیز سلام. تفاوتی در میزان و زمان مصرف برای افراد دیابتی وجود نداره. مثل همیشه، باید در مورد رژیم غذایی خود با پزشک یا متخصص تغذیه‌تان مشورت کنید و از تخمیر کامل برای مصرف افراد دیابتی استفاده کنید. ممنون از همراهیت.

    1. سلام فاطمه عزیز.
      در مقاله ای که در سایت ملی پزشکی ایالات متحده منشر شده است طبق تحقیقات اعلام شده مصرف پروبیوتیک هایی (مثل کفیر و کامبوجا) سبب تنظیم کننده سطح گلوکز خون می شود. با این حال پیشنهاد می شود .با پزشک خود مشورت کنید

  1. پدر من دیابت داره
    به توصیه دکترش و چند نفر دیگه که میگفتن خیلی تاثیر داره کامبوچا از این سایت خریدیم.
    امیدوارم حالش بهتر شه خیلی تعریفشو شنیدم.ممنون

پاسخ دادن به محمد صادق رضایی لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0
00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

محدود