از دست ندهید
مشاوره تلگرام
خانه / نظرات خریداران

نظرات خریداران

خریداران محترم لطفا نظرات ، انتقادات و پیشنهادات خود را در این برگه مطرح کنید.نظرات سازنده شما راهگشاي ما در بهبود سلامت جامعه خواهد بود.

8 نظر ها

  1. من ۶ ماه پیش این قارچ رو از ایشون خریدم.
    اعجاز به معنی حقیقی درون این موجود لطیف بسیار محسوس هست.
    نوشته ها وفیلمهای زیادی رو دیدم وخوندم ودرنهایت اثرات کفیر رو دیدم وحس کردم.
    در یکی از فیلمهای یوتیوب شخصی اظهار کرد که این قارچ پروتیین شیر(کازیین) رو تبدیل به پروتیین وی(whey) میکنه، در بتدا تعجب کردم ! اما پس از چندماه مصرف کفیر کاملا اثرات وی(whey) رو بر روی عضلاتم حس کردم چون سالهاست که بدنسازم.

    کفیر رو بعنوان دارو به یکی از بستگان که مبتلا به سرطان کبد بود و بسیار حال وخیمی داشت بطوری که حافظه و کنترل بدن رو از دست داده بود ،دادم. وایشون در حال حاضر کاملا سالم و نرمال به زندگی ادمه میدن درحالی که پزشکان نهایت عمر ایشون رو یک ماه قبل از خوردن کفیر اعلام کرده بودن.

    کفیر رو به دونفر از بستگان که از شدت دیابت چند ساله انسولین تزریق میکنن دادم که پس از مصرف یکماه قند خونشون به حالت نرمال برگشته وهم اکنون نیازی به تزریق انسولین ندارند.

    این نوشیدنی رو به مدت یکهفه ، برای بیمار قلبی بستری شده در بیمارستان بردم که هم اکنون در سلامتی کامل است درحالی که پزشک ۴۰% قلب رو ناتوان معرفی کرده بود.

    در این ۶ ماه هرچه این قارچ زیاد شد به دیگران هدیه کردم چرا که باور دارم سلامتی انسانها با هیچ چیز دیگر قابلیت برابری ندارد.

    فقط دو نکته مهم رو خود من در مورد کفیر برداشت کردم که تا به حال نه از کسی شنیده ام و نه جایی خوانده ام… یک: برداشت من از این نوشیدنی طبیعت سرد آن است، هر وقت خوردم بعد از آن میل شدید به عسل وخرما پیدا کردم.
    دو: اگر در مدت سرما خوردگی از کفیر استفاده کنم ،سرما خوردگی ام شدیدتر میشود ، بر روی شخص دیگری هم همین اثر را داشت.

    من این قارچها رو درون کفیر تولیدی خودشان و مقداری آب بدون کلر یکهفته در یخچال نگه داری میکنم و هفته ای یکبار ۲۴ ساعت الی ۴۸ ساعت درون شیر تازه جوشیده کاملا خنک شده قرار میدهم. شیر به خوبی تخمیر میشود طعمی لذیذ و اثراتی معجزه آسا از خوردن این شیر تخمیر شده به واقع حس میکنم. قارچها نیز همیشه سفید و درحال رشد و تکثیر هستند.

  2. دوستان من الان ۵ روزه که کفیر رو از ایشون خریدم. واقعا هم طعمش دلنشینه، و هم از فوایدش هرچی بخونید و بدونید کم میدونین.
    فراوریش هم خیلی راحته بطوری که من که دانشجو هستم ۲بار توی این ۵روز به راحتی تونستم به عمل بیارم و استفاده کنم. شخصا از کفیر های بازاری متنفرم، ولی این نوشیدنی که خودتون درست میکنید واقعا طعم دلنشین و دلچسبی داره.
    قیمتش شاید یکم زیاد باشه، ولی ارزش خرید رو داره. ضمن اینکه این نکته رو اضافه کنم خیلی زود قارچها رشد میکنن.

    از آقا امیرحسین هم تشکر میکنم بابت فروش اکسیر سلامت

  3. سلام دوستان.
    آقا این کفیر خیلی خوبه خواصش هم که نگو!
    ما یه آشنا داشتیم به ما کفیر داد و شروع به استفاده کردیم، تکثیر و تکثیر و… چندین خانواده مختلف بودیم که داشتیم واقعا یه چیز هیولاییه این معجون…
    یه نکته بگم! این کاله و نمیدونم یکی دیگه اسمش چی بود اومدن نوشیدنی کفیر زدن و میفروشن! واقعا بد مزه و حال به هم زنه! نمیدونم توش چی میزنن! اصن خیلی دااااااااااغونه!
    اما اینی که از خود قارچ کفیر ما میگرفتیم یه چی دیگه بود. من اصن طعم هیچ نوشیدنی و دوغ دیگه یی رو قبول ندارم. لذا خودتون بگیرین و درست کنین و طعم بی نظیرش رو احساس کنین… سمت این پاستوریزه های کاله و… نرید که فاجعه هستن…

  4. دوستان طزر تهیه خیلی سادست و واقعا طعم بینظیری داره من که روزی ۱ لیتر شیر مایه میزنم ۲ روز میدارم میمونه بعد ترش میشه دوغش میکنم جاتون خیلی خیلی خالی بعد از نهار میخورم میرم رو ویبره سپس ۲۴ ساعت حالم سر جاشه
    ایشون هم مرد شریفی هستند و با بهترین بسته بندی و توضیح کامل واستون میفرستند

  5. سلام به همه دوستان
    ما سالها پیش کفیر رو از اروپا آورده بودیم و به همه فامیل هم داده بودیم متاسفانه به دلیل عدم رسیدگی همه از بین رفتند بنده نتایج غیر قابل انکار اون رو در سلامتی دیده بودم

    از ایشون هم خریداری کردیم و امروز به دستمون رسید به نظر میاد به همان کیفیتی هست که بنده در گذشته تجربه کرده بودم به همه پیشنهاد میکنم این قارچ جادویی رو تهیه کنند واقعا لذت بخشه…

  6. خب اول تشکر میکنم از پیگیری های آقای محبی
    خیلی انسان شریف و دلسوزی هستن…
    امروز صبح شیر محلی رسید به دستمون و جوشوندیم و یه مقدارش که مثل همیشه تبدیل به ماست شد و یه لیترشو من جدا کردم و سرد کردم و قارچ ها رو ریختم توش
    الانم از صبح تو کابینته
    همون شیری که قارچ توش بود رو هم مزه مزه کردم مزه نزدیک به ماست داشت ولی شل بود
    چون بالاخره شیر پاستوریزه بود و کمتر از ۱۲ ساعت بود (فکر میکنم) که تو شیر بود
    نمک و گل محمدی خشک شده ریختم توش و ….
    دستتون درد نکنه آقای محبی
    ایشالا همیشه سلامت باشی
    اگه بتونم پرورش بدم حتما به بستگان هم تقدیم میکنم

    خب الان بعد ۱۲ ساعت یه لیتر شیر رو از کابینت در آوردم که یه هم بزنمش
    فک میکردم هنوز مثل شیر شل باشه
    ولی در کمال نا باوری صفت شده بود مثل ماست!!!!
    یکم با همون وضع آروم هم زدم که زیاد بهم نریزه
    چون خود شیر هم چرب بود و سر شیرشو جدا نکرده بودم یه لایه روی شیر بسته بود خیلی باحال
    الان فقط خیلی شیرینه
    بمونه ایشالا تا فردا برای ظهر یکم ترش تر بشه و استفاده کنیم
    با اینکه به نظر کم میاد مقدار قارچ ولی از این کارشون معلومه کیفیتشون عالیه و کاملا بالغ و زنده هستن
    تشکر از آقای محبی عزیز
    خیلی عالی بودن
    ممنون

  7. سلام.الان حدود دو هفته ای هستش که دارم هر روز کفیر درست می کنم و می زنم به بدن دیگه دستم راه افتاده و راه و روشش دستم اومده.
    حدود ۴ روز هم به علت مسافرت با راهنمایی آقای محبی قارچ ها رو توی یخچال نگهداری کردم که قارچ ها آخ هم نگفتن و دوباره قوی تر از قبل دارن کفیر تولید می کنن و رشد قارچ ها کاملاً محسوس هستش.
    الان هم دارم ۲ لیتر ۲ لیتر درست می کنم و حدود ۲۷-۸ ساعت زمان می دم و بعد می رم سراغش قل قل می کنه و یه دوغ گاز دار و خوشمزه تولید می شه
    خلاصه که از آقاب محبی کمال تشکر رو دارم چون این مدت خیلی زحمتش دادم
    مخلصیم

  8. باسلام خدمت دوستان بنده لازم دونستم درمورد فوايد ومعجزه قارچ كومبوجا تجربه خودم رو منعكس كنم چن سال قبل عمل جراحي داشتم بعدازمدتي عوارضشو نشون داد و مدام از ناحيه قسمت عمل شده چرك و خون بيرون ميامد با تجويز داروهاي إنتي بيوتيك و …خوب نميشدم درد رو حس ميكردم تااينكه توسط دوستان با كومبوجا اشنا شدم وبدون اتلاف وقت ازش استفاده كردم بعد ازيك هفته مصرف تمام درد و ديگر عوارض گفته شده آزم دور شد الان چن ساله كه زندگي عادي دارم ازاقاي محبي نهايت تشكر وقدرداني رو دارم هميشه شاد و سرافراز باشيد زير سايه حق تعالي! امين!

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.