مشاوره تلگرامکانال تلگرام
خانه / مقاله و مصاحبه / ترجمه شده / مقایسه کفیر شیر و کفیر آبی

مقایسه کفیر شیر و کفیر آبی

 

kefirr

دو نوع قارچ کفیر!

جالب است بدانید که در کشور های اروپایی دو نوع کفیر وجود دارد و مورد استفاده قرار می گیرد وب سایت پربیوتیک قصد دارد شما را با این دو نوع کفیر آشنا ساخته و این دو را با یکدیگر بررسی کند. با ما همراه باشید.

همانطور که اشاره شد دو نوع کفیر وجود دارد.کفیر شیر (Milk kefir) که نوع رایج در ایران و کشور های همسایه میباشد یک نوشیدنی پروبیوتیک و پربیوتیک نسبتاً شناخته شده که وبسایت پربیوتیک برای اولین بار در سطح وسیع برای هموطنان عرضه کرد و نوشیدنی و دوغ آن در اکثر فروشگاه ها یافت می شود.

نوع دیگر کفیر که با نام کفیر آبی (Water kefir) شناخته می شود یکی دیگر از نوشیدنی های غنی از پروبیوتیک و پربیوتیک است با این حال برای تهیه نوشیدنی از این نوع کفیر از لبنیات استفاده نمی شود همچنین سبک تر بوده می توان با طعم ها و روش های گوناگون تهیه کرد.

با این حال هرکدام دارای ویژگی های منحصر به فرد و متفاوتی بوده و نحوه آماده سازی متفاوتی دارند.اگر شما به دنبال افزودن محصولات پروبیوتیک به زندگی روزانه خود هستید نوشیدنی کفیر بهترین می باشد!

کفیر چگونه ساخته می شود؟

کفیر شیر (Milk kefir) با استفاده از شیر گاو ، شیر بز یا شیر نارگیل یا ممکن است با دیگر شیر های غیر لبنی تهیه شود در نتیجه ممکن است خواص و ویژگی های مفید مختلفی داشته باشد.

کفیر آبی (Water kefir) با استفاده از آب قند ، آب میوه یا آب نارگیل تهیه می شود. کفیر آبی برای تخمیر اغلب نیاز به یک استارتر دارد. شما می توانید از کفیر کشت داده شده و یا دانه کفیر آبی بسته به اینکه چند وقت یکبار می خواهید نوشیدنی کفیر آبی تهیه کنید استفاده کنید.

محتویات کفیر

کفیر شیر (Milk kefir) دانه ای سنتی با قابلیت استفاده در تخمیر های مجدد ، غنی ترین نوشیدنی پروبیوتیک شامل مخمر ها و باکتری های مفید برای سلامت ما می باشد.همچنین این کفیر در داخل شیر ارگانیک قابل تکثیر می باشد.

کفیر آبی (Water kefir) دانه ای سنتی به عنوان استارتر نوشیدنی با قابلیت استفاده مجدد برای تخمیر نوشیدنی فاقد مواد لبنی می باشد.دانه های کفیر آبی در قند طبیعی و آب تصفیه شده رشد می کنند.

مزه کفیر چگونه است؟

کفیر شیر مزه دوغ خوشمزه را دارد.البته طعم و مزه اش بخصوص بوده و با توجه به نوع شیر و سطح تخمیر متفاوت می باشد.در صورت تخمیر کامل می توان طعم عالی ترش و گازدار بودنش را حس کنید در صورتی که تخمیر کوتاه مدت دارای عطر و طعم ملایم تری می باشد.

کفیر آبی مزه ای شیرین با عطر و طعم کمی تخمیر شده دارد و به نسبت از کفیر شیر خوشمزه تر می باشد.

تهیه کفیر مزه دار

کفیر شیر را می توان با ترکیب در میوه های تازه یا یخ زده یا عصاره هایی همچون وانیل ، عسل ، مربا ، شربت افرا ، استویا (stevia) و.. یا افزودن گل محمدی ، نعنا و کاکوتی خشک شده نوش جان کنید.

کفیر آبی را می توان با استفاده از میوه های تازه یا خشک شده ، عصاره و طعم های مختلف همچون وانیل ، آب میوه یا گیاهان طعم دار مثل نعنا میل کرد.

البته لازم به ذکر است که نوشیدنی کفیر به خودی خود بسیار خوشمزه بوده و افزودنی های فوق را بصورت سلیقه ای می توان اضافه کرد.

2 نظر ها

  1. سلام.برای تهیه کفیر آبی،از همان دانه های کفیر شیر استفاده میشود یااینکه دانه های کفیرآبی متفاوتند؟
    باتشکر

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.