مشاوره تلگرامکانال تلگرام
خانه / آموزش / دلایل کپک کامبوچا و راه های مقابله با آن

دلایل کپک کامبوچا و راه های مقابله با آن

نکات طلایی کامبوچا

مفید،تخمیر پیدا می کند که منشا آسیایی دارد. این نوشیدنی در طی مسیر خود تا دنیای غرب شگفتی های درمانی زیادی را از خود نشان داده و به همین علت نام هایی چون قارچ معجزه گر و اکسیر طول عمر به آن داده شد.پس از عرضه این محصول طبیعی در ایران بسیاری از مصرف کنندگان خواص درمانی این محصول را مشاهده کرده که دربخش نظرات سایت پربیوتیک می توانید مطالعه کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر به دیگر مقالات وب سایت پربیوتیک مراجعه فرمائید.

نوشیدنی کامبوچا از طریق کشت نوعی باکتری و قارچ مفید تهیه شده و تخمیر پیدا می کند.در پژوهش و تحقیقات بین الملی ثابت شده برای سلامت کلی معده و روده همچنین برای به دست آوردن گستره وسیعی از باکتری های مفید ،مصرف نوشیدنی کامبوچا راه حلی عالی می باشد.اگر میخواهید نوشیدنی کامبوچا را خودتان در منزل تهیه کنید حتما از بروشور همراه محصول پیروی کنید و دقت کنید دست ها ، شیشه ها و موارد اولیه خام تمیز باشند همچنین باید مواد خام اولیه با کیفیت بالایی داشته باشید. نکته مهمی  که  در تهیه نوشیدنی کامبوچا باید توجه داشت عدم ورود عامل آلودگی و باکتری به داخل ظرف و نوشیدنی است. برای حصول اطمینان در این مقاله با ما همراه باشید.

پس از سفارش محصول از وب سایت پربیوتیک و دریافت آن ، طبق بروشور اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوچا نموده و به مدت ۷ الی ۱۲ روز در مکان نیمه تاریک نگهداری کنید.درصورتی که تمام موارد گفته شده را رعایت کرده باشید بر روی سطح نوشیدنی لایه جدیدی از قارچ کامبوچا تشکیل شده و در دفعات می توانید از این لایه استفاده نمایید.

قارچ جدید باید سطح صاف و کرم رنگ (با دمنوش چای سیاه) و شیری رنگ (با دمنوش چای سبز) داشته باشد.

کامبوچا سالم

کامبوچا سالم

نکته:احتمال دارد زیر لایه جدید لخته های چای مشاهده کنید که کاملاً طبیعی و شامل ناخالصی مواد اولیه مانند چای بوده که با شستشو از بین می رود.

درصورتی که بر روی سطح لایه جدید دایره های کوچک با رنگ های متفاوت سبز ، قهوه ای ، قرمز ، مشکی و.. مشاهده کردید علائم کپک  و ورود باکتری مضر به داخل بطری می باشد .دراین صورت نوشیدنی به همراه قارچ را دور ریخته و از دیگر بطری ها استفاده کنید.

کپک کامبوچا

کپک کامبوچا

در ادامه شایع ترین دلایل ورود آلودگی و ایجاد کپک کامبوچا را بررسی می کنیم.

  • قارچ مولد را از مکان معتبر تهیه کنید.
  • از ظروف شیشه ای تمیز استفاده کنید.
  • از مواد خام اولیه با کیفیت استفاده کنید.
  • از جابجایی ظرف در زمان تخمیر اجتناب کنید.
  • در مکان پاکیزه با درجه دمای مناسب نگهداری کنید.
  • افراد دارای بیماری حدالامکان در مجاورت محصول نباشند.

با یکبار خرید این محصول و رعایت نکات فوق می توانید اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوچا کرده و از خواص شفابخش آن بهره مند شوید.

 

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.