مشاوره تلگرامکانال تلگرام
خانه / آموزش / دستور پخت / دستور پخت: مافین‌های کفیر بدون گلوتن

دستور پخت: مافین‌های کفیر بدون گلوتن

تهیه مافین کفیر

مواد تشکیل‌دهنده:

  • ۳ پیمانه آرد شیرینی بدون گلوتن Bob’s Red Mill (یا هر آرد بدون گلوتن دیگر به انتخاب شما)
  • ۲ پیمانه دوغ کفیر
  • دوسوم پیمانه عسل یا شربت افرا
  • ۳ عدد تخم‌مرغ که به آرامی مخلوط شده
  • ۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • یک‌چهارم قاشق چایخوری نمک دریا
  • ۴ قاشق غذاخوری کره‌ی ذوب‌شده یا روغن نارگیل ذوب‌شده
  • ۱ مشت چاشنی به دلخواه شما (سیب خردشده، قطعه‌های شکلات، کشمش، پوست پرتقال و غیره)

نحوه‌ی پخت:

  1. فر را از پیش تا دمای ۱۹۰ درجه‌ی سانتی‌گراد (۳۷۵ درجه‌ی فارنهایت) گرم کنید.
  2. آرد شیرینی بدون گلوتن، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. دوغ کفیر، تخم‌مرغ مخلوط‌شده، عسل و کره‌ یا روغن ذوب‌شده را اضافه کنید.
  4. افزودنی‌های دلخواه نظیر کشمش، قطعات شکلات، سیب خردشده و غیره را اضافه کنید.
  5. خمیر حاصله را در سینی مخصوص مافین که از قبل چرب شده و با قطعات کاغذ خط‌کشی شده، بریزید (سینی‌های سیلیکونی مخصوص مافین در این‌جا به کار می‌آیند!).
  6. آن را به مدت ۱۵ الی ۱۸ دقیقه در فر که از پیش گرم شده بگذارید. اگر یک خلال دندان را در دل شیرینی فرو کردید و بدون چسبیدن به خمیر آن به راحتی بیرون آورده شد، یعنی مافین‌هایتان آماده است.
  7. از مافین‌های کفیر بدون گلوتن و خوشمزه‌تان لذت ببرید!

نکات مربوط به دستور پخت:

ما از آرد شیرینی بدون گلوتن Bob’s Red Mill در دستور پختمان استفاده کردیم، اما برندهای دیگری هم وجود دارند که می‌توانند در این راستا کارایی داشته باشند. فقط به خاطر داشته باشید که ما دستور پخت بالا را با این برند تست کرده‌ایم، پس امکان دارد سایر برندهای آرد بدون گلوتن، عملکرد متفاوتی را طلب کنند.

از مافین لذت ببرید!

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.