مشاوره تلگرامکانال تلگرام
خانه / مقاله و مصاحبه / ترجمه شده / آشنایی بیشتر با تاریخچه قارچ معجزه گر کومبوجا

آشنایی بیشتر با تاریخچه قارچ معجزه گر کومبوجا

پربیوتیک-باور کردن این موضوع که یک نوشیدنی ساده و در واقع نوعی قارچ موجود در این نوشیدنی می تواند از بروز بیماری سرطان جلوگیری کند و رشد غده های سرطانی را متوقف سازد دشوار است.اما واقعیت این است که گروهی از پزشکان و پژوهشگران بر اساس شواهد و آزمایشات انجام شده بر روی نوعی قارچ به نام کومبوجا اعلام کرده اند که این قارچ به دلیل ترکیبات خاص و دارا بودن اسید گلوکونیک نه تنها مانع از سرطانی شدن سلول ها می شود بلکه رشد سلول های سرطانی را نیز متوقف می سازد.علاوه بر این قارچ کومبوجا عامل موثر در جلوگیری از سکته قلبی شناخته شده و به اعتقاد پزشکانی که اثرات این قارچ را برروی افراد مختلف مورد مطالعه قرار داده اند «کومبوجا» همان اکسیر حیات بخش است که دستیابی به آن همیشه آرزوی بشر بوده است.زیرا مصرف آن از ریزش مو ، چین و چروک پوست و سخت شدن رگ ها ،مفاصل و عضلات که از علائم بالا رفتن سن و پیری است جلوگیری می کند.در واقع با مصرف کومبوجا طول دوران جوانی افزایش می یابد و زمان پیری دیرتر فرا می رسد.

پژوهشگران و پزشکان برای اثبات این نظریه به طول عمر افراد در مناطقی که در آنجا به طور سنتی قارچ کومبوجا بصورت محلول در نوعی نوشیدنی استفاده می شود اشاره می کنند.آنها میگویند بسیاری از کسانی که در مناطق کوهستانی قفقاز یا مناطق روستایی سیبری مانند پاکوتایا ، درارکراین،تبت یا اسپانیا زندگی می کنند بیشتر از یکصد سال سن دارند.یکی از دلایل این طول عمر استفاده از قارچ کومبوجا است .

البته پزشکان این موضوع را نیز نادیده نمیگیرند که شرایط اقلیمی و ژنتیکی نیز در این مورد نقش عمده ای دارد.

اگرچه کومبوجا نوعی قارچ است،اما در واقع به شکل نوشیدنی مورد مصرف قرار می گیرد.یک نوشیدنی ساده که ترکیبی است از چای معمولی و شکر که با استفاده از قارچ کومبوجا تخمیر شده و ساختار شیمایی آن تغییر کرده است.

گزارش های علمی بسیاری که تاکنون درباره قارچ کومبوجا نوشته شده است نشان می دهد که نوعی آنتی بیوتیک قوی در ترکیب قارچ کومبوجا وجود داردکه وجود آن باعث می شود مواد زائد و سموم بدن دفع شود.

به عقیده پزشکان این مواد در فرایند شیمیایی بدن نقش مهمی ایفا می کنند.آنها معتقدند چای کومبوجا یا ماده غذایی مکمل به حساب می آید که مصرف آن سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیری از بیماری می شود.

دکتر ماکسیم بینگ در سال ۱۹۲۸ درباره قارچ کومبوجا نوشت: «قارچ کومبوجا دارویی موثر برای مقابله با سختی رگ ها و عروق است.مصرف چای کومبوجا به ویژه آثار مطلوبی در رفع سختی رگ های کلیه و مویرگهای مغزی دارد ولی در مقابله با سختی رگ های قلب از تاثیر کمتری برخوردار است»

یکسال بعد یعنی در سال ۱۹۲۹ دکتر ای_آرونر طی مقاله ای مطالعات خود را در مورد چای کومبوجا منتشر کرد.او در این مقاله نوشت:«صدها سال است که مردم آسیا چای کومبوجا می نوشند ،زیرا مصرف این نوشیدنی به عنوان دارویی طبیعی ،در مقابله با خستگی  ، سستی ،کشش های عصبی،علائم اولیه پیری،سستی رگ ها و عروق ،تنبلی روده ها ، نقرس و روماتیسم همچنین دیابت نتایج حیرت انگیزی داشته است».

استفاده از کومبوجا در بخش هایی از آسیا از قرن ها قبل معمول بوده است .بر اساس مدارک موجود نام این قارچ از نام یک پزشک کره ای به نام «کومبو»گرفته شده است.این پزشک در حدود سال ۴۱۵ میلادی با استفاده از نوشابه ای که با کمک قارچ بدست آمده از نان چاودار تخمیر شده بود «اینگیو» امپراطور ژاپن را درمان کرد .در آن زمان این نوشیدنی به عنوان یک داروی معجزه گر مورد تواجه قرار گرفته بود .پس از آن چای کومبوجا در سراسر چین ، ژاپن ،کره و سپس در هند و روسیه مورد استفاده قرار گرفت.

تحقیقات گسترده در مورد کومبوجا نشان داد اثرات دارویی این نوشیدنی تخمیر شده بسیار بیشتر از آن چیزی است که پیش از این شناخته شده بود.پژوهش های انجام شده در مورد ترکیبات این قارچ وجود مقدار زیادی اسید گلوکونیک در ترکیبات آن اثبات کرد.این اسید در آزمایشگاه بصورت مصنوعی قابل تولید نیست اما کبد یک انسان سالم قادر است آن را تولید کند. این اسید در بدن انسان به عنوان پادزهر عمل می کند و قادر است تاثیر تمام سموم و به خصوص مواد پروتئینی در هم آمیخته را که توسط میکروب های بیماری زا در بدن تولید می شود از میان برده و از طریق سیستم دفع آنها را از بدن خارج سازد.

وجود اسید گلوکونیک در کومبوجا بیش از هر چیزی مورد توجه سرطان شناسان قرار گرفت و سرطان شناسان روسی به مطالعه دقیق در این مورد پرداختند.بررسی در مورد اثرات این نوشیدنی بر روی مصرف کنندگان و کنترل آمار انواع بیماری ها به ویژه سرطان در مناطقی که از کومبوجا استفاده می شود نشان داد وضعیت دو بخش از ناحیه perm در کنار رودخانه جاما در غرب کوهستان اورال به نحو حیرت انگیزی با دیگر نقاط متفاوت است.در این مناطق هیچ موردی از سرطان مشاهده نشد و تحقیق در مورد چند نفر مبتلا نیز نشان داد که آنها از مناطق دیگر به این محل آمده اند.

وضعیت محیطی این مناطق چندان تفاوتی با نواحی دیگر نداشت. در این دو منطقه نیز پتاسیم ،سرب،جیوه و سنگ معدنی و دیگر مواد آلوده کننده و زمینه ساز سرطان وجود داشت.حتی میزان آلودگی محیط باعث مرگ تعداد زیادی ماهی در آبگیر منطقه کاما شده بود.

بررسی دقیق تر در این مورد نیاز به فعالیت بیشتر داشت.دو گروه پژوهش که از پزشکان و متخصصان تشکیل شده بود شروع به کار کردند.گروه پژوهش «سولیکاماسک» و گروه «برسیتکی» هرچیزی را که ممکن بود آنها را به نتایج رضایت بخش برساند مورد بررسی و آزمایش قرار دادند.

در یک روز گرم تابستانی یکی از اهالی منطقه برای دکتر «مرلردیف»رئیس یکی از دو گروه علمی نوشیدنی تازه ای آورد که همان چای کومبوجا بود.دکتر مرلردیف می دانست که این چای با کمک قارچ بدیت آمده اما بیش از این چیزی نمی دانست.قارچ شناور در چای کومبوجا ظاهر دلچسبی نداشت ولی پیرزن باتجربه محلی به دکتر مرلردیف گفت که این نوشیدنی خوشمزه و سلامت بخش است.

در همان زمان دکتر «جرج اوریو »نیز در منطقی «برسینکی»با چای کو مبوجا آشنا شد.این دو پزشک بر اساس اعتقاد مردم منطقه که کومبوجا را دارویی سلامت بخش می شناختند به مطالعه بیشتر در مورد کومبوجا پرداختند .دکتر جرج اوریو مدتی بعد در یادداشت هایش نوشت: نوشیدنی محلی اینجا که به نام چای کواتی معروف است خواص عجیبی دارد.حتی الکلی ها هم بعد از مصرف زیاد الکل، آن را می نوشند.عجیب اینکه پس از مصرف چای کواتی حتی اگر مقدار زیادی مشروب خورده باشند آثار مستی در آنها دیده نمی شود.تحقیقات بعدی نشان داد که در این منطقه مصرف الکل و توتون بسیار بیشتر از نقاط دیگر است اما عوارض ناشی از آن بسیار ناچیز است.

نگاهی به گذشته و نظر متخصصان

اگر چه دستاورد های دو گروه تحقیقاتی در مورد ومبوجا بسیار جالب و حیرت انگیز بود اما پیش از آن نیز پزشکان دیگری آثار معجزه آسای قارچ کومبوجا را شناخته بودند.

«کانتر فرانک» نویسنده کتاب «کومبوجا درمان طبیعی از شرق دور» که در مورد این نوشیدنی مطالعات بسیاری انجام داده ، در جایی از کتاب درباره قارج کومبوجا و نوشیدنی حاصل از آن می نویسد: آیا امروزه مردم در شرایط آلودگی شدید محیط و در حالی که از غذاهای اکثرا الوده به مواد شیمیایی استفاده می کنند کبد سالمی دارند؟او سپس توضیح می دهد که یک کبد سالم به اندازه کافی و مورد نیاز بدن «اسید گلوکرونیک» تولید می کند.این اسید از تاثیر مواد سمی بر بافت ها که از طریق هوا و غذا وارد بدن انسان می شود جلوگیری می کند.اما زمانی که مقدار این سموم افزایش یابد،عملکرد کبد برای تولید این اسید دچار اختلال می شود. «کانتر فرانک»سپس می نویسد استفاده از الکل، توتون ، مواد غذایی کنسرو شده ، غذا های مانده ، آب و گیاهانی که از طریق کود های شیمیایی و مواد دیگر آلوده و شیمیایی شده اند، بار سنگینی را به کبد تحمیل می کند.این درحالی است که بخشی از مواد دارویی ،از جمله جیوه ای که در موارد دندان پزشکی وجود دارد،بر دامنه مسمومیت های داخلی بدن می افزاید و به دلیل عدم توانایی کبد در تولید اسید گلوکرونیک به اندازه کافی ،آلودگی های ایجاد شده باعث بیماری های مختلف و مهلک می شوند و در اینجاست که چای کامبوجا با مقدار فراوانی اسید گلوکرونیک به سالم سازی بدن کمک می کند.

در سال ۱۹۱۴ «باسینز کاجا»در مورد نوشیدنی کومبوجا نوشت این نوشیدنی در تنظیم فعالیت های روده بسیار موثر است.پروفسور «رودولف کویرت»در سال ۱۹۱۸ کومبوجا را بهترین دارو برای درمان روماتیسم توصیف کرد و دکتر «ویلیام هیتبرگ»آلمانی معتقد بود:نوشابه ای که با اسم چای کومبوجا در روسیه نوشیده می شود دارویی است برای مبارزه علیه همه بیماری ها و دکتر «مادایوس»بیولوژیست معروف در سال ۱۹۲۷ اعلام کرد که مواد متابولیک موجود در چای کومبوجا اثری شگفت آور در ترمیم دیواره سلولی داشته به همین دلیل بهترین دارو برای جلوگیری و درمان سختی عروق است.

دکتر «یال یی» دانشمند ژاپنی که نتایج تحقیقات خود را در مورد چای کومبوجا برای اطلاع محافل علمی پزشکان انتشار داد، در گزارش خود نوشت:مصرف این چای کمک می کند تا پس از ۴ تا ۶ ماه رشد مو به حالت اولیه برگردد و موهای خاکستری مشکی شود.این چای می تواند دید چشمها را نیز تقویت کند.وی با تاکید به وجود سه عنصر حیاتی در چای کومبوجا حتی ادعا می کند که این چای عمر را نیز طولانی می کند و در واقع همان اکسیر حیات بخش است.

مطالعات گروههای پژوهشی و آنچه پیش از آنها درباره کومبوجا گفته شده بود ،توجه محافل علمی را به سوی این نوشیدنی ساده جلب کرد و مرکز انیستیتو باکتری شناسی مسکو کومبوجا را مورد مطالعه دقیق تر قرار داد. محققان این انیستیتو متوجه شدند که رشد قارچ در واقع به صورت یک توده ژله مانند متشکل از کشت های هم زیست با باکتری Xylinom و ذخیره مجموعه سلول های مخمر از دسته ساکارو میستر است.

در این انیستیتو ،باکتری های تشکیل دهنده کومبوجا به دقت مورد مطالعه قرار گرفتند و اثرات جادویی آن مورد تایید قرار گرفت.

«روسینا فاچینگ» نویسنده کتاب «قارچ کومبوجا درمان طبیعی سرطان »می نویسد:کومبوجا با پاک کردن محیط و تنظیم ph با قدرت طبیعی احتراق مراحل اکسیداسیون سلولی را زیاد می کند و به این ترتبیب عوامل سرطان زا را از بین می برد.قارچ های کومبوجا در محیط اسیدی جوانه می زنند و بنابراین باعث جلوگیری از رشد عوامل سرطان زا می شود.

این توضیحات ممکن است که از نظر برخی متخصصان با تردید تلقی شود و تاثیر نهایی اثرات ضد سرطان کومبوجا را موکول به مطالعات بیشتر سازد.اما مطالعاتمتخصصان روسی خاصیت پیشگیری از سرطان را در کومبوجا تایید می کند.

در سال ۱۹۸۲ رسانه های خبری آمریکا برای اولین بار اعلام کردند که رونالد ریگان «رئیس جمهور اسبق آمریکا » به بیماری سرطان مبتلا شده است.بر اساس گزارش های بعدی روشن شد که سرطان در بدن ریگان به سرعت پیشرفت می کند و پزشکان تلاش می کنند تا سلول های سرطانی شده را از مثانه و روده او پاک کنند.مراحل مداوا از طریق شیمی درمانی بسیار دشوار بود.در همین زمان پزشکان آمریکایی به فکر استفاده از دارویی افتادند که در یکی از کتاب های «سولژنیتسین»نویسنده روسی برنده جایزه نوبل به عنوان داروی معالج سرطان مطرح شده بود.آنها با «سولژنیتسین» که در آن زمان در آمریکا به سر می برد گفتگو کردند و او گفت :این داروی معجزه آسا همان قارچ کومبوجا است.پزشکان و معالجان ریگان به سرعت دست به کار شدند.چای کومبوجا تهیه شد و از آن پس به عنوان یک نوشیدنی دائمی مورد استفاده ریگان قرار گرفت و عجیب اینکه پیشروی بیماری به سرعت متوقف شد و پس از آن هیچ خبری در مورد سرطان ریگان اعلام نشد.

گزارش یک خانم هلندی که برای درمان بیماری M.S از چای کومبوجا استفاده کرده است تایید دیگری است برای اثرات جادویی کومبوجا.این خانوم می نویسد:من از سال ۱۹۸۲ به بیماری M.S مبتلا شدم و از سال ۱۹۸۹ بر اساس توضیه پزشکان شروع به نوشیدن چای کومبوجا کردم. در آن زمان من فقط قادر بودم با کمک عصا و به سختی چندین متر راه بروم و وضعیت جسمی ام روز به روز بدتر می شد.اما حالا می توانم بدون عصا ۲۰ دقیقه به طور مداوم راه بروم ، من دوباره توانستم پشت فرمان اتومبیل بشینم و حتی قصد دارم به ورزش اسکی بپردازم.

یک پسر ۱۵ ساله هلندی نیز اثرات چای کومبوجا را در رفع بیماری خارش پوست اینگونه گزارش کرده است: بیماری خارش پوست از ده سالگی به سراغ من آمد ، گاهی آنقدر بازوهایم را میخاراندم که خون آلود می شد و هیچ دارویی نیز برایم چاره ساز نبود. پزشکان تشخیص داده بودند که عامل این بیماری باکتری هایی هستند که در روده های من رشد کرده اند اما دارویی موثر برای از بین بردن آنها وجود نداشت سرانجام چای کومبوجا مرا نجات داد. من مایلم به همه بگویم که کومبوجا موثر ترین دارو برای بیماری های صعب العلاج است.

اگر چه قارچ کومبوجا طی سال های اخیر در محافل علمی و پزشکی به عنوان یک داروی معجزه آسا شناخته شد ، اما مردم مناطقی از آسیا صدها سال است که از آن مصرف می کنند. آنها بر اساس تجربه به این اعتقاد رسیده اند که کومبوجا باعث فعالیت سیستم غدد می شود، سوخت و ساز را تسریع می کند و از اضافه وزن می کاهد ، اسید اوریک و کلسترول خون را پایین می آورد ، روماتیسم و نارسایی های کبد و کلیه را بهبود می بخشد و نقرس و بیماری های پوستی و فشار خون را از میان می برد و در واقع داروئی است برای بسیاری از درد ها.

 

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.